Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא מיטו 1.4 אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות אלפא רומיאו מיטו בשנתון 2011-2012 גיר אוטומטי

מנוע 1.4 , הגיר TCCT דו מצמדי..

יש איזשהם דברים שאני צריך לדעת לפני הרכישה של הרכב?

שמעתי הרבה על הבעיה של ההגה שהוא ננעל באמצע נסיעה וצריך לאפס את זה דרך כיבוי הרכב והדלקה מחדש.

נשמע די מסוכן במיוחד אם זה בכיכר שפתאום ננעל ההגה ואני במהירות גבוהה. פחד אלוהים.

לפי מה שהבנתי, תיקון משוער של החיישן שגורם לזה, 12 אש"ח. די אסטרונומי. אבל הכל קשור למזל.

עוד דברים שאני צריך לדעת?

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

חושב שאין להקל ראש בסוגיית ההגה הננעל, זאת סכנת חיים אמיתית.

האם ברכב המדובר מנוע t-jet או רגיל? בהנחה ומדובר במנוע t-jet מומלץ לוודא שטופל כראוי ובזמן.

פורסם

דווקא מנוע הmultiair הוא זה שיותר רגיש לטיפול קלוקל. חפש רכב שטופל במרווחים של 15 אלף ק"מ ומטה.

לרוב האנשים תקלת ההגה קרתה במהירות נמוכה, כשהמצבר לקראת סוף חייו, ובקיץ. טיפול בתקלה עלה 12 אלף אבל היום עולה פחות. ויכוח עם סמלת יוציא לך אותו גם בפחות כסף ואופציה נוספת היא לעשות שיפוץ מוט הגה ב 2000 ומשהו שקל.

הרכב לא מאובזר בטירוף, עם בידוד רעשים די קלוקל ונסיעה קשה מאוד על כבישים משובשים. לטובתו מדובר ברכב קצת יותר מיוחד, עם לוק מגניב, מנוע כיפי והתנהגות סבבה.

הצבע במכוניות הישנות יותר עדין וכדאי לחפש אחת שבילתה את שנותיה בחניה מקורה או בשטיפות ידניות.

פורסם

Eddard צודק - המנוע הבעייתי הוא דווקא מולטי אייר, התבלבלתי.

לגבי צבע גם כן צודק, רואים הרבה אלפות ותיקות על הכביש שראו ימים יפים יותר.

פורסם
חושב שאין להקל ראש בסוגיית ההגה הננעל, זאת סכנת חיים אמיתית.

האם ברכב המדובר מנוע t-jet או רגיל? בהנחה ומדובר במנוע t-jet מומלץ לוודא שטופל כראוי ובזמן.

לצערי לא מבין במנועים, אז אין לי מושג. יודע שמדובר בדגם של 135 כוח האוטומטית. דיסטטנטיב

דווקא מנוע הmultiair הוא זה שיותר רגיש לטיפול קלוקל. חפש רכב שטופל במרווחים של 15 אלף ק"מ ומטה.

לרוב האנשים תקלת ההגה קרתה במהירות נמוכה, כשהמצבר לקראת סוף חייו, ובקיץ. טיפול בתקלה עלה 12 אלף אבל היום עולה פחות. ויכוח עם סמלת יוציא לך אותו גם בפחות כסף ואופציה נוספת היא לעשות שיפוץ מוט הגה ב 2000 ומשהו שקל.

הרכב לא מאובזר בטירוף, עם בידוד רעשים די קלוקל ונסיעה קשה מאוד על כבישים משובשים. לטובתו מדובר ברכב קצת יותר מיוחד, עם לוק מגניב, מנוע כיפי והתנהגות סבבה.

הצבע במכוניות הישנות יותר עדין וכדאי לחפש אחת שבילתה את שנותיה בחניה מקורה או בשטיפות ידניות.

Eddard צודק - המנוע הבעייתי הוא דווקא מולטי אייר, התבלבלתי.

לגבי צבע גם כן צודק, רואים הרבה אלפות ותיקות על הכביש שראו ימים יפים יותר.

רציתי לכתוב תגובה לשניכם בנפרד אבל ארשום במחובר.

קשה. מאוד מאוד קשה למצוא אחת שמורה. ובמיוחד בצבע לבן. אני מחכה בכליון עיניים לאחת שמורה שלא עברה תאונה ו/או מכה. או אחת בצבע לבן. אין בכלל.

כבר ניסו לעבוד עליי עם אלפא אחת, אחד ששיקר לי עם כמות הידיים לאחר מכן שיקר לי שלא סוחר ולאחר מכן התחייב שאין תאונות בסוף בספר טיפולים היה רשום שעברה תאונה.

סיוט.

פורסם

כמו שהגיבו לך כאן, לרוב האנשים (אם לא לכולם) התקלה קרתה במהירות נמוכה, לא נעים ויכול להגיע לכמה אלפי שקלים אבל השכיחות לא גבוהה בכלל וכיום זה כבר לא מטפס למחיר מטורף כמו 12 אש"ח.

לוקח כמה חודשים טובים עד שמוצאים אחת שתתאים לכל הדרישות אין מה לעשות.

קשה עוד יותר למצוא רכב בן 6/7 במדינה שלנו ללא שום מכה\ תאונה קלה.

במקומך לא הייתי פוסל בגלל שמדובר בסוחר או בגלל שזו כבר יד 3 או סיבות כאלו ואחרות, לפעמים הרכבים האלו במצב טוב יותר מיד ראשונה פרטית אפילו.

פורסם

חיפשתי גולייטה קרוב ל3 חודשים, בסוך מצאתי את שלי באוטו דיל, יש להם מידי פעם מציאות

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
כמו שהגיבו לך כאן, לרוב האנשים (אם לא לכולם) התקלה קרתה במהירות נמוכה, לא נעים ויכול להגיע לכמה אלפי שקלים אבל השכיחות לא גבוהה בכלל וכיום זה כבר לא מטפס למחיר מטורף כמו 12 אש"ח.

לוקח כמה חודשים טובים עד שמוצאים אחת שתתאים לכל הדרישות אין מה לעשות.

קשה עוד יותר למצוא רכב בן 6/7 במדינה שלנו ללא שום מכה\ תאונה קלה.

במקומך לא הייתי פוסל בגלל שמדובר בסוחר או בגלל שזו כבר יד 3 או סיבות כאלו ואחרות, לפעמים הרכבים האלו במצב טוב יותר מיד ראשונה פרטית אפילו.

לקחתי את הרכב לבדיקה, הרכב שבור ברמה הזוייה.

אם אתה נמצא במועדון מיטו בוואטסאפ , תוכל לראות שהבדיקה ששלחתי לכמה חבר'ה שם שיגידו לי מה דעתם, הודלפה אל תוך הקבוצה עצמה.

חיפשתי גולייטה קרוב ל3 חודשים, בסוך מצאתי את שלי באוטו דיל, יש להם מידי פעם מציאות

אוטו דיל? זה הכתובת?

פשוט לרשום אוטודיל בגוגל ולהתקשר?

הבעיה.. סוכנות.. ליסינג.. מפחיד להתקרב.

פורסם

הייתה לי הרגשה שמדובר עליך בקבוצה, אין מה לעשות לפעמים נופלים גם על רכבים שבורים ...

אוטודיל זו הסוכנות הראשית אליה מגיעים כל הרכבים שנמכרו בטרייד אין, יש הרבה שקונים רכב חדש מסוכנות ועושים טרייד אין ככה שאפשר למצוא אלפא יד ראשונה אצלם ולו דווקא זה אומר שהיא שבורה, יש אנשים שפשוט מעדיפים טרייד אין בלי כאב ראש.

פורסם
לקחתי את הרכב לבדיקה, הרכב שבור ברמה הזוייה.

אם אתה נמצא במועדון מיטו בוואטסאפ , תוכל לראות שהבדיקה ששלחתי לכמה חבר'ה שם שיגידו לי מה דעתם, הודלפה אל תוך הקבוצה עצמה.

אוטו דיל? זה הכתובת?

פשוט לרשום אוטודיל בגוגל ולהתקשר?

הבעיה.. סוכנות.. ליסינג.. מפחיד להתקרב.

רוב האלפות שמגיעות לשם הן אחרי טרייד אין, אוטו דיל זה הטרייד אין הרישמי של אלפא. תוכל למצוא הרבה יד 1 שמורות .

ממליץ לעבור על האתר שלהם. יש להם סניפים בחיפה, תל אביב וירושלים.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...