Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"האנשים" האלה כנראה לא נוסעים בצורה רגועה אלה נהנים ההציפ

אני אשמח לראות נתונים רשמיים מהאתר של סופרציפ על תוספת של 40כס!

נתונים רשמיים לא מה שפרילינג אומר משהו רישמי!!!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיבלתי דיווח מסופרצ'יפ שאנשי השיווק שלהם פותחים בזה הרגע שמפניה לכבוד הראשון שהאמין להם :wink:

(ואת זה כותב מהנדס פיתוח שבפעם הראשונה שהוא קיבל לידיו , מאנשי השיווק בחברה, ברושור עם הסברים על המוצר שהוא עצמו פיתח, הוא התקשה להאמין שמדובר באותו מוצר... ) :wink:

פורסם

(ואת זה כותב מהנדס פיתוח שבפעם הראשונה שהוא קיבל לידיו , מאנשי השיווק בחברה, ברושור עם הסברים על המוצר שהוא עצמו פיתח, הוא התקשה להאמין שמדובר באותו מוצר... ) :wink:

:lol::lol::lol:

תראה, זה מאוד פשוט. אני משוכנע שסופרצ'יפס, למשל, מוכרים שני סוגים של צ'יפים. האחד מספק יותר כוח והשני נותן צריכת דלק עדיפה. הראשון מיועד למחפשי הביצועים והשני למחפשי החיסכון. אז למה לא לכתוב בברושור - קנו סופרצ'יפס!! גם מוסיף 40 כ"ס וגם משפר את צריכת הדלק!!

:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אל תאמין תוכיח!!!!

אם היה להם ציפ יותר חזק הם היו מפרסמים אותו כי מי שמתקין צים מעוניין יותר בתוספת ההספק מאשר מחיסכון בדלק

אני עדיין ממתין לנתונים רישמיים של סופר ציפ על תוספת של 40כס

פורסם

אני עדיין ממתין לנתונים רישמיים של סופר ציפ על תוספת של 40כס

באתר הבריטי של סופרצ'יפס (http://www.superchips.co.uk) כתוב של-150 כ"ס יש 36 כ"ס תוספת בשיא ההספק (נקודת מקסימום) ו-37 כ"ס הפרש בנקודה ספציפית על הגרף בין המקורי למשופר.

ב-180 כ"ס יש 20 כ"ס תוספת בשיא ההספק ו-38 כ"ס הפרש בנקודה ספציפית.

ב-210 כ"ס יש 49 כ"ס תוספת בשיא ההספק ו-59 כ"ס הפרש בנקודה ספציפית.

ב-225 כ"ס יש 38 כ"ס תוספת בשיא ההספק ו-54 כ"ס הפרש בנקודה ספציפית.

לפי מה שאני רואה מהגרפים ההבדל בין סופרצ'יפס לצ'יפ ש-MAXBOOST נתן לינק אליו הוא שסופרצ'יפס נותנים מומנט עדיף לאורך כל העקומה והצ'יפ האחר נותן הספק עדיף לאורך רוב העקומה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

pixt.gif

pixt.gifpixt.gifpixt.gifpixt.gifpixt.gif

VolkswagenGolf 1.8T 180bhp+20 bhp£511.13power_curve_icon.gif1.8T (All Models 150hp)+30 bhp£511.13power_curve_icon.gifPolo G40+25 bhp£511.13Golf/Corrado G60+30 bhp£511.13

אלה הנתונים מהאתר של סופרציפ 30כס בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

לסיכום,אתם ממליצים על התקנת ציפ,או שעדיף להשאר עם נתוני היצרן?

הרכב עבר 50000 ק"מ,נגיד שהתקנתי ציפ ועם הציפ נסעתי עוד 50000 ק"מ,בבדיקה תהיה בלאי יתר במנוע (הרכב עובר טיפולים בזמן ולא חוסך כלום),או שההבדלים יהיו מיזעריים.

תודה

פורסם

אם תסתכל בגרפים כמו שאמרת תיראה שסןפרציפס מעלים מ150כס ל186 אפסולוט ל192כס

סופרציפס ומ179כס ל190 אפסולוט ל211כס כלומר אפסולוט נותנים שיפור של מעל 20% על סופרציפס

אני ממש לא מתכוון להמשיך ולהתווכח אבל לפחות תדייק בעובדות!!

כמו שצינתי בתחילת התרד כנס לפורום המקצועי ביותר של פולקסווגן לא תימצא שום זכר לסופרציפס זה כנראה אומר משהו!!!אפסולוט מוזכרים ונחשבים לתמורה מוצלחת לכסף!!!

http://forums.vwvortex.com/

פורסם

אני לא מחפש לסנג'ר על אף אחד והאמת שזה לא ממש מעניין אותי אבל תשים לב שסופרצ'יפס מתרכזים יותר בשיפור המומנט ואבסולוט בשיפור ההספק, מכאן ההבדל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יאללה חברה להרגע עם הנתונים , הרי לשום 1.8T 150 כוח בארץ צ'יפ לא הוסיף 42 כוח וגם הבדיקות שלהם בחברה בספק והם בטח לא משקפות את המציאות של הארץ , הרי הם משתמשים בדלקים ותנאים אופטימלים לבדיקה !

בכל מקרה צ'יפ צריך להתבטא בעיקר במומנט אל תחפשו איזה חברה טוענת שהיא מוסיפה יותר , תחפשו בעלי נסיון מהארץ , בפורום של vag-club תוכל לקבל המלצות מבעלי נסיון תעשה חיפוש דובר על הנושא בעבר .

אם אתה מנוי לעיתון THE MARKER יש שם מוסף רכב שהגיע היום ויש בו כתבה על גיא פרילינג , אין ספק שהוא מספר אחת בתחום .

XJR

פורסם

אתה מאמין לכל מה שכתוב בעיתון?

הכתבה השוואתית בין כל סוגי הצ'יפים שניתן להשיג בארץ?

אתה מבין בכלל מה ההבדל בין מומנט להספק?

תבדוק דיאגרמה של הספק כנגד סיבובי מנוע

במנוע זהה לא ניתן להעלות את ההספק מבלי להעלות את המומנט

ההספק הוא בעצם מכפלה של המומנט בסל"ד

או בשפה פשוטה יותר לשני צ'יפים יש נתוני הספק שונים באותו הסל"ד משמעותו שהצ'יפ עם ההספק הגדול יותר העלה יותראת המומנט באותו הסל"ד.

אני אספר לך סיפור קצר כדי שתבין על מה אני מדבר

הייתי צריך לבצע עבודה קטנה, להעביר חול מצד אחד של הגדר לצד השני.

מצאתי לי 2 עובדים למשימה, סיני ורומני.

הרומני היה סוס אמיתי, הוא היה מרים 80 ק"ג חול ומעביר אותם 3 מטר את הגדר ב 10 שניות.

הסיני היה חלש אבל זריז הוא היה מרים 30 ק"ג חול ומעביר אותם 3 מטר את הגדר ב 3 שניות

בוא נמדוד את ההספק של שני הפועלים

רומני 480 ק"ג בדקה

סיני 600 ק"ג בדקה

כמות ההרמה מייצגת את המומנט

ווכמות החול בדקה מייצגת את ההספק.

בעולם הרכב נוהגים למדוד את ההספק בכוח סוס.

כוח סוס זה בערך 75 ק"ג מטר בשניה

מכיוון ששני המנועים זהים בשני הצ'יפים והסל"ד זהה אנחנו מבינים שמהירות "העברת החול" זהה בשני המנועים.

אז איך אפשר להעלות את ההספק אם הסל"ד זהה?

פשוט מאוד, הצ'יפ של אפסולוט מעלה יותר את המומנט מאשר שאר הצ'יפים.

אם עדיין לא ברור לך משהו אני אשמח לענות

ולגבי E&A עד כמה שידוע לי החברה שם כ"כ מאמינים במוצר שלהם עד שהם מוכנים להחזיר את הכסף ללקוח שלא מרוצה מהצ'יפ.

מה שאומר ששווה לנסות ולראות עד כמה משתפרים ביצועי המנוע ומה קורה עם תצרוכת הדלק.

פורסם

אני לא מנוי לעיתון אבל אם יש בו חוץ מהכתבה גם פירסום של פרילינג אתה יכול להיות בטוח שהכתבה לא אוביקטיבית והיא חלק מהפירסום

פורסם

ולגבי E&A עד כמה שידוע לי החברה שם כ"כ מאמינים במוצר שלהם עד שהם מוכנים להחזיר את הכסף ללקוח שלא מרוצה מהצ'יפ.

בישביל שתהיה בעניינים - גם פרילינג נוקט בגישה הזאתי ...

פורסם
אני לא מנוי לעיתון אבל אם יש בו חוץ מהכתבה גם פירסום של פרילינג אתה יכול להיות בטוח שהכתבה לא אוביקטיבית והיא חלק מהפירסום
אובייקטיבית ? לא רשום שהוא מספר אחת בארץ והאמת לא רשום יותר מידי לגבי המוצרים שלו ,אני לא צריך לקרוא עיתון כדי להסיק את המסקנה שמבחינת צ'יפים הוא מספר אחת , אין אף אחד עם ידע כמו שלו שיודע לבנות צ'יפים קסטום לכל כך הרבה סוגי מנועים .

לדעתי הכתבה גם תעזור לE&A , הרעיון הכללי הוא להגביר את המודעות לצ'יפים ולהראות שקהל היעד שלהם גדל פלאים , בכתבה יש רק עובדות , עם איזה חברות הוא עובד , למי הוא מייצא , מחזור וכו ... אבל בכל מקרה כל הכבוד לו שהוא מפרסם את עצמו ככה , עדיף על להתחזות בפורומים לא ?

בקשר למנועי 1.8T , מקס-בוסט ופסטקאר (אלי או אביחי "במקרה" ?) , אני לא טענתי שניתן להוציא יותר מומנט עם סופרצ'יפ עם פחות הספק , תקרא שוב את ההודעה , אמרתי שהנתונים של הכוחות סוס עם בולשיט, אף 1.8T 150לא מקבל כזו תוספת כוח בארץ , אז מיותר לייחס לכך כזו חשיבות , לעומת זאת היו כבר כמה איביזות שעל הדיינו לא התקרבו אפילו ל180כוח עם צ'יפ אבל נסעו כמה מכוניות קדימה בכל זאת. הכוונה שלי הייתה לצ'יפים בכלליות בקשר למומנט .

אין ספק שאפסולוט חברה מצויינת עם תעודות במקרה של צ'יפים מוכנים ל1.8T אבל להגיד שאפסולוט יותר טובים ? תוכיח !

הרי הויכוח נהיה כל כך נדוש ואותם אנשים מתווכחים באוויר וטוחנים מים. שכל אחד יעשה מה שהוא מוצא לנכון גם פרילינג וגם E&A מחזירים את הכסף אם לא מרוצים , אז במקום להכפיש את המתחרה , בפרט שהוא לא יכול להגיב כאן בפורום ואין לו זמן לשטויות האלה, זה באמת מיותר . וכל ההתחזות הזו בפורום בכדי לנסות לפרסם את המוצרים שלכם היא גם נוגדת את הכללים וגם לא מוסיפה לכם תאמינו לי.

ו fastcar , אולי תסביר לי את זה גם עם סוכריות על מקל .. לא עשו אותי באצבע , חבל שבזבזת כל הרבה זמן על לנסות להסביר לי מזה מומנט ...

XJR

• תוכן חדש...