Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום. יונדאי i20 2011 .טיפול החלפת שמן מנוע ופילטר. מסנן אוויר ומסנן מזגן. החלפת נוזל בלמים החלפה מלאה מהגלגלים. והחלפה מלאה נוזל קירור. כמה טווח מחיר לא מוסך יבואן .. אשמח לקבל כיוון? והחלקים אני הבאתי . פשוט עושה אצל מישהו קבוע כל טיפול היה לוקח 250 300 שח שעתיים שעתיים וחצי עבודה. והפעם לקח 550 שח . אותו זמן עבודה . הרכב של אישתי .. והפעם נראה לי שעשה עקיצה במחיר

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
פורסם

המחירים הזולים מתאימים לתקופה של לפני כמה שנים ולא של השנתיים-שלוש אחרונות.

שעת עבודה במוסך רגיל בסביבות 230 ש"ח +מע"מ ובמורשה קרוב יותר ל 300+ מע"מ.

חוץ מזה,החלפת נוזל קירור ונוזל בלמים (אם הוחלף כמו שצריך כולל ניקוז מהגלגלים) זו תוספת כסף בלי קשר לזמן העבודה הכללי על הרכב.

לדעתי,המחיר סביר והוגן בהחלט לטיפול הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אז המחירים שמופיעים בדיפ י זהב אינם תקפים כלל? שם זה נע 130 200 מוסך לא יבואן. תראה בטיפול לפני שנתיים היה לי החלפה של שמן מנוע ופילטר שמן. מסנן אוויר מסנן מזגן . החלפה נוזל בלמים מלאה . ומצתים. והוסיף גם ליטר נוזל בלמים מעצמו .תוספת 30 שח .הכל עלה אצלו כולל מעמ 354 שח. והפעם הזאת אותו טיפול רק ממקום מצתים.. נוזל קירור . . לכן המחיר נראה פתאום מאוד גבוה .לפחות ביחס אליו

פורסם

החלפת נוזל קירור והחלפת נוזל בלמים אם היית הולך ליבואן- כל פעולה מחוייבת לפי הספר ושתיהן יחד בסביבות עוד שעה וחצי עבודה ולכן הטיפול היה יקר יותר מפעם שעברה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

טוב תודה . למרות שבטיפול לפני שנתיים גם היה החלפה מלאה נוזל בלמים. יצא עכשיו מחיר יותר ב 200 שח בין החלפה נוזל קירור למצתים (בפעם שעברה ) בכללי הכל לקח לו שעתיים וחצי עבודה.

פורסם (נערך)

אם 500 שקלים עבודה למה שתואר נשמע לך יקר, אתה יותר ממוזמן לבצע עצמאית בסיוע חברינו האלופים מהכנופייה. אני לא רואה איך אפשר להתפרנס מעלות של 300 שקל לעבודה הזו.

רק להבנה, פחות מ250 שקל לשעת עבודה לפני מע''מ נדיר למצוא במוסך. במורשה יבואן תקבל מחיר של 300-350 לפני מע''מ. תכפיל ב2.5.

הסיבה שאני חוזר על דברים שנאמרו זה כי אתה גם כן מתחיל לחזור על עצמך...

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם (נערך)

האמת פניתי לאסף והפנה אותי לרשימה. ופניתי למי שהכי קרוב אליי. אבל הוא לא חזר אליי. הסיבה דווקא לא כלכלית.. אלא נראה לי שהם יראו ויבדקו את שאר רכבי הרכב ביותר כובד ראש . במורשה נתנו 1280 שח כולל חלקים. הבדל של 360 שח לערך .

• תוכן חדש...