Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישוב ירידת ערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להבין את המחירון של יצחק לוי. אני חדש בתחום.

הטבלאות של דגמי הרכב מציגות ירידת ערך משנה לשנה.

האם כשאני רוצה לחשב בכמה ירד ערך הרכב אם אמכור אותו בעוד נניח שנה אני צריך לקחת בחשבון את ירידת הערך המופיעה בטבלה (לדוגמא: 17- 90,000, 16- 79,000) (כלומר 11,000)

או שאני צריך להוסיף לזה ירידת ערך באחוזים של עוד "יד" כפי שמציינת טבלת "הפחתת/העלאת ערך ב% מערך הערכב בגין מס' בעלויות (בעמ' 5 של המחירון)?

ירידת הערך היא שכלול של שניהם?

www.allset.co.il אול-סט - שילוט. הכוונה. הסברה.

פורסם

מחיר מחירון זה שיקלול של הכל ( שנת הדגם, רמת אבזור, חודש עליה לכביש, מספר ידיים, מספר קילומטרים, סוג בעלות ).

וכל זה לא אומר אפילו קרוב, בכמה יימכר הרכב בפועל, כי מצב השוק בהרבה מקרים לא קשור לחישובים של המחירון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תלוי בעיקר בבעלים הקודמים,ק"מ,ידיים,רכב עבר תאונה ואיזו ?

אם אתה קונה רכב חדש בד"כ,ירידת הערך הראשונה היא הכואבת ביותר ולאחר 3 שנים הרכב כבר יורד ב 30-35%.

העסקה הטובה ביותר היא משומשת בת 2-3 שנים,שכבר ספגה את ירידת הערך,עם ק"מ נמוך מיד ראשונה וכך,הרכב ישרת אותך באמינות גם ל 6-7 שנים קדימה לפחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קצת התפזרנו. לא לזה התכוונתי. אני אנסה לדייק את השאלה.

בתוך הטבלה רואים מחירים לצד שנה. משנה לשנה הערך יורד.

כאשר אני מוכר, נוסף על ירידת הערך והקילומטראז', עליי להוריד עוד 4% על עצם הוספת עוד "יד" לרכב?

מקווה שהשאלה ברורה הפעם :)

פורסם

אם היד שלך ( לא של הקונה ממך ) , לפי הטבלה של גיל הרכב ומספר הבעלים, מורידה את ערך הרכב ב 4%, אז כן.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לסמוך על לוי יצחק זה רק טוב אם אתה מוכר ללוי יצחק.

בפועל יש כול כך הרבה גורמים שמשפיעים שהמחיר מכירה בפועל יכול להתרחק עשרות אחוזים מהמחירון.

הייתי מציע לך פשוט להכנס ליד 2 לראות מה המחיר בפועל של הרכבים ומשם לשקלל עוד נתונים(ליסינג, קילומטראז גבוה, ריבוי ידיים וכו').

פורסם
אם היד שלך ( לא של הקונה ממך ) , לפי הטבלה של גיל הרכב ומספר הבעלים, מורידה את ערך הרכב ב 4%, אז כן.

תודה.

רק כדי להבין את הטבלה הזו:

אם אני רוכש ממישהו שרכש מהחברה אני צריך להסתכל על העמודה "1", אח"כ אני מוכר למישהו, הוא צריך להסתכל על העמודה 2?

או שזה 2, ו3?

כלומר המספר מתייחס לקונה החדש או לידיים לפני הקונה החדש?

‏‏לכידה.JPG

פורסם

"אם אני רוכש ממישהו שרכש מהחברה אני צריך להסתכל על העמודה "1", אח"כ אני מוכר למישהו, הוא צריך להסתכל על העמודה 2? "

בדיוק ככה

פורסם
"אם אני רוכש ממישהו שרכש מהחברה אני צריך להסתכל על העמודה "1", אח"כ אני מוכר למישהו, הוא צריך להסתכל על העמודה 2? "

בדיוק ככה

תודה רבה :)

• תוכן חדש...