Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

אני נוסע כ- 2000 ק"מ בחודש (לבד או עם עוד מישהו מקסימום)

מעוניין לרכוש רכב, שיעלה לי כמה שפחות להחזיק (פחת, ביטוח, תחוזקה, דלק, רישוי... לא מדבר על מחיר רכישת הרכב)

נניח שמחירו צריך שיהיה עד 40 אלף ש"ח (לא חייב לנצל את כל התקציב)

אכפת לי רק מנושא החיסכון.. וגם מהאמינות, כי זה גם חיסכון עבורי (לא להפסיד ימי עבודה)

על איזה רכב תמליצו..?

בתודה מראש

עריכה אחרונה על ידי mercedesc200
פורסם

אם חיסכון זה העיקר הייתי בודק את הספייס סטאר, היא תהיה חדשה יחסית, אמינה, וחיסכונית במיוחד אם אתה נוסע בבין עירוני וכבונוס איבזור טוב.

לרעה מושבים שבהתחלה מרגישים קשיחים, חסרה תמיכת צד ובמאמץ המנוע רועש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אנסה בגזרת הידני, בתקווה שחברי פורום אחרים יוכלו לעזור גם בגזרת האוטומט.

יש כמה כיוונים, ראשון הוא רכבי מיני, לדעתי ה-107/108/c1 יכולים להוות אלטרנטיבה ראויה, מכלולים ברובם של טויוטה ודי חסכוניים בדלק, בשילוב עם ירידת ערך צרפתית. מצד שני, זה פיתרון ספרטני משהו.

בגזרת הסופר מיני תמצא את הג'אז, הקליאו (בייחוד הדור הקודם), הפיאסטה וה-208. כולן ידניות ודי חסכוניות.

אופציה מעניינת יכולה להיות c3 פיקאסו דיזל (גם ידנית כמובן). יש די הרבה למכירה כרגע, אפילו עם ק"מ שפוי בטווח המחירים שלך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תבדוק עם מיצובישי ספייס סטאר היא רכישה אפשרית.

אולי גם אטראג'

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ב40 אלף כבר הייתי עושה מאמץ קטן לקליאו מהדור האחרון עם מנוע 0.9.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האלטו חיסכונית מאוד אבל הספייס עדיפה ממנה וחיסכונית לא פחות.

בתקציב שלך יש כמה סלריו ידנית שיכנסו בתקציב.

פורסם

גם הסנדרו והסטפוויי הידניות יכולות להתאים מאוד ואתה כנראה תוכל למצוא כאלה גם עם לא מעט שנות אחריות.

פורסם

אם אתה מוכן להתפשר על נוחות נסיעה ולהתמקד נטו בעלויות, ואתה לא מפחד מגיר רובוטי חד מצמדי, אז פיג'ו 107/סיטרואן C1 תהיינה אופציות טובות. אותו כנ"ל לגבי הסיאט מיי, שכבר מרגישה רכב יותר טוב אבל יקרה מהן במעט (כל האופציות שציינתי בגרסאות הרובוטיות החד מצמדיות), שתיהן מתחת לתקציב שלך.

בגזרת הלא-רובוטיות מיצובישי ספייס סטאר היא אכן אופציה טובה, רק שים לב לבלאי מהיר יחסית של רפידות הבלם הקדמיות.

פורסם

אם נוסעים בספייס בכביש הררי שכולל ירידות ארוכות אכן זה מקצר את חיי הרפידות בגלל גיר הרציף שחסר בלימת מנוע לחלוטין.

פורסם
אם אתה מוכן להתפשר על נוחות נסיעה ולהתמקד נטו בעלויות, ואתה לא מפחד מגיר רובוטי חד מצמדי, אז פיג'ו 107/סיטרואן C1 תהיינה אופציות טובות. אותו כנ"ל לגבי הסיאט מיי, שכבר מרגישה רכב יותר טוב אבל יקרה מהן במעט (כל האופציות שציינתי בגרסאות הרובוטיות החד מצמדיות), שתיהן מתחת לתקציב שלך.

בגזרת הלא-רובוטיות מיצובישי ספייס סטאר היא אכן אופציה טובה, רק שים לב לבלאי מהיר יחסית של רפידות הבלם הקדמיות.

לא ממליץ.

לאחר כ- 60,000 ק"מ הוא יאלץ להפרד מכ-3000 ש"ח עבור החלפת קלאץ.

אלא אם כן הוא יקנה רכב שכבר עבר החלפה טרייה כזו.

פורסם

60K לקלאץ' זה מצב לא בשמיים, לרוב קלאץ' במכוניות אלו מחזיק 80-100K גם בנסיעה שרובה עירונית.

מובן שאם הוא קונה רכב שלא עבר החלפה, יש לוודא שהדבר מתבטא במחיר נמוך.

גם בגיר רציף צריך להחליף נוזל תיבה ופילטר (לרוב, חוץ ממקרים יוצאי דופן כמו פונטו ספייס) מדי פעם כל 45-60 אלף ק"מ, לא עסק יקר כמו קלאץ', אבל עדיין לא זול. גם תיקון/שיפוץ תיבה רציפה (אם וכאשר תצטרך) יהיה יקר יותר מאשר רכב ידני (או רובוטי חד מצמדי, זה אותו דבר).

• תוכן חדש...