Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני ממש לא מסכים. בכמה הוא כבר יותר יקר מפאג'רו מקביל? מרנגלר? מצ'ירוקי? ההפרשים זניחים.

ג'יפי יוקרה סטייל לנדרובר דיסקברי מתחילים ב- 500 אלף ש"ח, וקופצים לכמעט מיליון בגרסאות הבאמת יוקרה (ריינג', מרצדס G וכו').

זה נמכר ב- 300 אלף ושומר על הערך שלו הרבה יותר מכל דבר אחר בקטגוריה...

אם באמת מדברים על יכולות שטח,גרנד צ'ירוקי לא ברמה של הלנד קרוזר, אבל אנחנו מדברים על אנשים שקונים את הרכב הזה לא למטרת שטח.

ובאמת הרבה מאוד אנשים תופסים אותו כרכב יוקרה,והדבר היחיד שיקר בו זה התג מחיר.

זה רכב מאוד פשוט, מאוד אמין,לא נוח ורועש.

הגרסה המפוארת ביותר עולה 400 אלף, שזה בדיחה ולא לטובה.

הצ'ירוקי מרגיש הרבה יותר יוקרתי,ונוסע הרבה הרבה יותר טוב.

אפשר לרדת בשנה שנתיים בשנתון ולקחת דיסקו 4.

הרנגלר גם בסגנון של הלנד קרוזר אבל שוב זה רכב שטח פרופר ואף אחד לא קונה אותו כרכב יוקרה.

והg קלאס והריינג'ים בכלל כמה דרגות למעלה,בכל פרמטר,זה לא כוחות.

השוק של הלנד קרוזר פועל לטובת המוכרים.

יש גם אנשים הזויים שמנסים למכור שנתון 11 בלמעלה מ250 אלף שח,שבמחיר הזה ממש לא חסר תחליפים.

יש לי חבר שכל שנתיים מחליף לנד קרוזר חדש,שכנעתי אותו ללכת לבדוק אופציות אחרות.

רק אחרי שהוא נהג ברכבים אחרים,הוא הבין כמה באמת הלנד קרוזר במילותיו, טרקטור.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אריק, אשמח מאוד להזמין אותך לסיבוב בלאנד קרוזר, אם טענותיך הוא שהוא לא נוח ורועש. מבטיח לך שתשנה דעתך.

מוזמן ליצור קשר ונתאם - 0587897938.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני לא צריך סיבוב אני מכיר את הרכב הזה טוב מאוד,שלא תטעה,זה רכב מעולה.

לדרישות של אביך אני לא מבין איך הוא מסתדר.

אבל כל אחד והשריטה שלו.

הדבר שבאמת מציק לי זה השוק המפגר שלו,באמת שאין סיבה לשלם על הרכבים האלו מעל המחירון שגם ככה הוא מוגזם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אפשר לרדת בשנה שנתיים בשנתון ולקחת דיסקו 4.

והg קלאס והריינג'ים בכלל כמה דרגות למעלה,בכל פרמטר,זה לא כוחות.

ירדת בשנתיים וקנית דיסקו 4. מה קיבלת? קיבלת רכב עם פלסטיקה שמזכירה את הפלסטיקה של מודל 97 במרקם. קיבלת רכב שירידת הערך שלו מסתכמת בעשרות אלפי שקלים בשנה, קיבלת רכב עם פוטנציאל תקלות מטורף, וזה לא רק פוטנציאל, זה באמת מתקלקל, וקיבלת רכב עם מבחר צמיגי שטח מאוד מוגבל.

לגבי ה G - הוא אכן סוג של חלום, אבל עם אמינות של פוליטיקאי לפני בחירות, ומרווח פנימי מזעזע. ישבתי פעם במושב אחורי של G וזה היה "לא נעים" בכלל. אי אפשר להשוות את מרווח הפנים בין G ללנדקרוזר. עדיין הייתי שמח שיהיה לי G, אבל דיזל, קצר, פתוח, מודל 82'.

יש בלנדקרוזר מצבור תכונות שהוא כאילו לא מצטיין בכלום, ולא הכי טוב בכלום, אבל התוצאה הסופית היא מאוד מרשימה.

אישית, אני מחזיק קרוזר ארוך מודל 2007 רק לטיולי שטח, ואני "חולה" עליו. טיול. חניה. טיול. חניה. טיול. חניה. פעם בשנה טיפול וטסט, וחוזר חלילה. זה לא היה לי בשום רכב שטח אחר שהחזקתי. אבל זה חוזר על עצמו בכל הלנדקרוזרים שהיו לי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הרבה דברים אפשר להגיד על הדיסקו 4(והאמינות שלו בכלל לא רעה).

אבל מבחינת איכות,רחוק שנות אור מהלנד קרוזר,הירידת ערך אכן לא קטנה אבל רכבים טובים נמכרים מעל המחירון.

הg זה רכב לשרוטים אין ספק.

אבל שוב אתה מתייחס לאנשים שבאמת עושים שטח,אני מתייחס לאנשים שנכנסים פעם באף פעם לכביש כורכר ונוסעים בלנד קרוזר כאילו זה מינימום מייבאך על הכביש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני לא צריך סיבוב אני מכיר את הרכב הזה טוב מאוד,שלא תטעה,זה רכב מעולה.

לדרישות של אביך אני לא מבין איך הוא מסתדר.

אבל כל אחד והשריטה שלו.

הדבר שבאמת מציק לי זה השוק המפגר שלו,באמת שאין סיבה לשלם על הרכבים האלו מעל המחירון שגם ככה הוא מוגזם.

בשוק לא אתעסק, מעבר לבינתי.

ועדיין, נסעתי ברכבים רבים, ביניהם קרוסים חדשים, ולא מצאתי רכב שקט יותר. באמת, לא מצאתי רכב שקט יותר. כן מצאתי רכב מאוד שקט בסדרה 3 2006, ועדיין לא ברמת הלאנדקרוזר.

כנ"ל בספיגת מהמורות - איפה שההיילקס רוקדת לצלילי המהמורות, הלאנד קרוזר מגהצת אותם, בצורה שלא מצאתי ברכבים זולים יותר עד כה.

כאמור - אין מה לדבר בפן הדינאמי. זו ספינה, התנהגות אמריקאית, רכינה משמעותית על צירו בכל דרך. אבל -בשיוט- בנסיעות ארוכות, מדובר על רכב מצוין.

ייתכן מאוד ואמות המידה שלנו שונות, ואתה משווה את הלאנדקרוזר לרכבים שונים מאלו שלי יצא לחוות, לכן אני לא פוסל את דעתך ומקבל אותה, אך לחלוטין חולק עלייך.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אריק, אני בהחלט מבין את מי שקונה רכב שטח גם אם לא מתכוון לרדת איתו לשטח.

מה שאף פעם לא אבין, זה את אופנת ה'כמו שטח'.

אגב, לכביש אני בהחלט חושב שהפאג'רו היום עדיף, אבל הקרוזר הוא רכב אגדה בעיקר בגלל שהוא נאמן למורשת שלו, של להישאר רכב שטח עם יכולות כביש, ולא להיפך.

ה-g class הבסיסי בארץ פאקינג מתחיל מכפול מהגרסה המפוארת של הקרוזר! ולא, זה לא הg עם ריפוד ודש מצופים עור תפור בצורת מעויינים של גרסת AMG לשייח' הסעודי, אלא סתם גרסה עם עור פשוט. איך בכלל השווית ביניהם? (היה ונשאר חלום, כן?)

תשווה לפאג'רו, לצ'ירוקי ושאר אלו שעולים דומה, ואז תראה שאין ממש אלטרנטיבה. כשבוחנים שוק יד שנייה שמאמין שהרכב משתבח עם השנים, זו הקנייה ההגיונית היחידה במחירים האלו.

פורסם

מקבל.

לא משווה את הלנד קרוזר לקרוסאוברים.

משווה אותו לג'יפים בסגמנט.

אחרי שנהגתי בגרנד צ'ירוקי לימיטד(לא אוברלד,בלי מתלי אוויר)

ודיסקו 4 .

אלו הסטנדרטים שבהם אני מודד אותו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ייתכן בהחלט. לא יצא לי לסוע לא בדיסקו ולא בגרנד צ'רוקי. (גרנד צ'רוקי מתחילת המילניום לא נחשב כנראה)

נקודת ההשוואה היחידה שיש לי היא לקרוסאוברים בתחום הכביש. על תחום השטח אין מה לדבר, לקרוסאוברים לרוב אין מה לחפש שם, ובזה אמות המידה היחידות שלי הן פאג'רו והיילקס, כמו גם קרוזרים וותיקים יותר.

פורסם

יש לו ביקוש - אין ספק. פשוט המחיר שלו הזוי יחסית לתמורה. לסמל של טויוטה יש הרבה תפקיד בקביעת המחיר, והמתחרות מנסות ליישר קו ( לפחות במחירי המחירון )

פורסם
יש לו ביקוש - אין ספק. פשוט המחיר שלו הזוי יחסית לתמורה. לסמל של טויוטה יש הרבה תפקיד בקביעת המחיר, והמתחרות מנסות ליישר קו ( לפחות במחירי המחירון )

המחיר שלו כחדש דומה למחירים של דגמים מתחרים.

לגבי המחיר בתור יד שניה - הוא גבוה בגלל שיש דרישה גבוהה לדגם (לא רק בישראל ד"א). אם משלמים את המחיר, כנראה שהוא לא הזוי ביחס לתמורה.

אם לא היו משלמים, לא היו דורשים.

זאת גם התשובה ל"למה הכל יקר פה, מפחיות קולה עד בתים".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק שלא הצלחתי להבין למה מי שאינו מתכנן כלל לרדת איתו לשטח, צריך מכונית כה מגושמת וכה יקרה.

הפיג'ו 3008, כמכונית נוסעים, עושה הכל טוב ממנו לעין ערוך ועולה פחות מחצי.

ולגבי ירידת הערך - גם אם הלנדקרוזר שומר על ערכו מעולה, עדיין במונחים מוחלטים ההפסד הכספי גדול מאד, וגם על זה צריך לחשוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...