Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנסיעה ארוכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עשיתי בסוף השבוע שעבר נסיעה לאילת ובחזרה מהמרכז (דרך מצפה רמון כמובן) עם הראנקס שלי, עמוסה בציוד ובמשפחה (שכוללת שתי תינוקות בכסאות בטיחות). עברה את הנסיעה בכיף והמזגן עשה את עבודתו נאמנה ב-38 מעלות ששררו בחוץ. לו היה לי איזה סטיישן מרווחת, הייתי מעדיף לנסוע בה, אבל מול i10 אין שום התלבטות.

פורסם

אז אחרי בחירה בטויוטה ונסיעה של 570 קילומטרים במצטבר ביומיים סהכ ב3/4 מיכל דלק עם מיזוג מצוין ונוחות למרות שהיא קצת ישנה היא נתנה עבודה שלא מביישת שום רכב בן שנתיים שלוש.

פורסם

ולמה שלא?

אם הרכב תקין מטופל בלי בעיות למה שלא ישרוד? ימי ה״לא יעלה את הקאסטל״ עברו מזמן - גם רכב מיושן בטח משפחתי כמו הקורולה במידה ומטופל כמו שצריך יסע לאן שצריך ללא כל בעיה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

חבר שלי עושה עם אשתו את אותה נסיעה (מפסגת זאב לרמת הגולן) עם הונדה סיוויק שנת 2007 בתדירות של אחת לשלושה שבועות והרכב סוחב מצויין.

עד לפני שנתיים הם עשו את זה עם פיג'ו שנת 95.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לי יש קורולה 03' עם המנוע הבעייתי עם 225k ועד היום הבעיה הכי רצינית שצצה תוך כדי נסיעה זה כויל שהלך

ולא מזמן נסעתי עם האוטו נסיעה של 3 שעות והוא לא התעייף

הדבר הכי חשוב זה לבדוק נוזלים ובעיקר שמן מנוע שאצלי נצרך בכמויות גבוהות מהרגיל.

הנתון צריכת דלק שציינת נשמע לי אופטימי מידי.

מסרב לחתום:evil:

פורסם

נו באמת, רכבתי מגבול הצפון לאילת וחזרה למחרת (1,000 ק"מ) על אופנוע 250 סמ"ק זערורי ואפילו שרדתי לספר על זה.

כל עוד לרכב אין בעיות מכאניות ידועות והוא מתוחזק בצורה חצי-סבירה הוא ישרוד נסיעה לאורך ארצנו הקטנטנה, קל וחומר מירושלים לצפון. במקומות מסויימים בחו"ל זה מרחק סביר לנסיעה לעבודה בבוקר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...