Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניראה שברוב הקטגוריות יש שיפור.. האמת אני די נהנה מהאופי החדש של התחנה. מבחינתי שישאר כך.

יום טוב גם לך

פורסם

בדיוק אתמול אמרתי לאשה שהורדתי מהתחנות הקבועות מראש את רשת ג, בילתי ניתן לשמוע אותם יותר.

הרוב המוחלט של המוזיקה זה מוזיקה מזרחית סוג ז (להבדיל ממוזיקה מזרחית איכותית שאותה לא משמיעים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עזב תפקיד מפתח בקביעת תוכן השידורים (למרות ההתערבות) ושידור בפריים טיים עבור שידור במה שברדיו הוא כמעט גרייביארד שיפט, 22-24.

שיהיה לו לבריאות אבל לטעמי, החלטה שגויה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חבל לי שלא קיבל את רצועת 08:00-10:00, אבל אני מעריך את המחיר ששילם עבור עקרונותיו.

עפרה הלחמי (במקור קול ישראל) בעריכת אביעד רוזנבוים הגלגלצניק נשמעת כמו גלגלץ עם קריצה לזקנים כמוני ומעלה לי את הסעיף כמו הפקקים בבוקר. עדיף כבר שתשתוק ותנגן את הפלייליסט.

עכשיו אני צריך לארגן את הפתרון הטכנולוגי שיקליט את בועז כהן בלילה וינגן אותו למחרת בבוקר, בדרך לעבודה.

:turn-l:
פורסם
שיהיה לו לבריאות אבל לטעמי, החלטה שגויה.

גרייביארד שיפט או לא - הוא הלך אחרי המצפון המקצועי שלו, למרות שידע שישלם מחיר (גם במשבצת השידור ואני מעריך שגם בשכר). אנשים כאלו צריכים לעודד, כיון שהם נעשים נדירים יותר ויותר, בכל מקצוע.

פורסם

ממש מבאס

מתחנה נהדרת ששומעים כל היום בכיף (חוץ מהשעה של טל השילוני, בין 15 ל16), זו הפכה להיות תחנה של "טוב נו, זה יותר טוב מגלגלצ".

השיא מבחינתי הוא הלינקים המפגרים שהתחילו לעשות, כנראה בהשפעת גלגלצ- שמים קאבר לשיר של אומן ומיד אחרי שמים שיר אחר בביצוע אותו האומן :roll:?

ממש כמו ילדים קטנים שחושבים שהם די ג'יי העשור.

קראתי לא מזמן ראיון עם בועז כהן, פשוט מגעיל מה שהתחנה הזו הפכה להיות, תחת שרביטו של רוזנבוים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מזמן כבר נטשתי את 88, הייתה כמו מועדון סגור שמשמיעים כל הזמן אותם שירים, כאילו אליטיסטי, אני מזמן עברתי לtunein שומע (גם ברכב) רדיו אמריקאי. תחנות מדהימות עם רוק אמריקאי משנות ה80, hair bands ושירים נדירים לפי זאנר. זה כזה כיף לשמוע שיר שלא שמעת 30 שנים פתאום ברדיו - לא משמיעים רק להיטי top40 מאותה התקופה כמו קובי מנורה

Sent from my iPhone using Tapatalk

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...