Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 50 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התעניינתי ברכישת רכב קטן לנסיעות קצרות.

התקציב שלי הוא עד 50 אלף(מעדיף כמה שפחות).

אני מעדיף רכב עם שנתון כמה שיותר מתקדם בשביל שעדיין יהיה באחריות יצרן ושיהיה אוטומט בלבד.

ראיתי כל מיני רכבים ביד 2 שנתונים 2014/15 ולא יודע מה יותר מומלץ ואמין.

לא אכפת לי כך כך מצריכת דלק אבל חשוב לי שהאוטו יהיה כמה שיותר אמין וזול מבחינת תחזוקה.

הרכבים שראיתי בתקציב שלי ושנתונים מעל 2014 הם :

יונדאי i10

קיה פיקנטו

מיצובישי ספייס סטאר

סיטרואן c1

שברולט סוניק

פיג'ו 108

פיאט 500

אשמח שתמליצו לי מה הכי טוב והאם אולי שווה לדעתכם לחסוך עוד 20 אלף שקל נוספים ולחכות קצת ולקנות רכב חדש מהניילונים?

תודה לעוזרים

פורסם

רכב חדש מאבד מערכו בצורה גדולה מאשר ברכב משומש.

לכן אם אתה מתכוון להחזיק אותו להרבה שנים זה אפשרי או שפשוט בא לך חדש.

אם צריכת דלק לא מעניינת הפיקנטו אופציה טובה כיוון שהיא בעלת אחריות מורחבת, 3 שנים על כול הרכב ועוד 4 שנים למנוע וגיר.

היונדאי לדעתי בעלת מושבים טובים יותר וסלון נעים משלוב 2 צבעים ועם תא מטען גדול יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רכב חדש מאבד מערכו בצורה גדולה מאשר ברכב משומש.

לכן אם אתה מתכוון להחזיק אותו להרבה שנים זה אפשרי או שפשוט בא לך חדש.

אם צריכת דלק לא מעניינת הפיקנטו אופציה טובה כיוון שהיא בעלת אחריות מורחבת, 3 שנים על כול הרכב ועוד 4 שנים למנוע וגיר.

היונדאי לדעתי בעלת מושבים טובים יותר וסלון נעים משלוב 2 צבעים ועם תא מטען גדול יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני מתכוון להחזיק ברכב הרבה שנים.

ואם אני קונה רכב שעדיין באחריות יצרן אז בכל זאת לקחת את הרכב לבדיקה? האם קניית רכב באחריות יצרן היא יותר בטוחה ופחות מפחידה מהפתעות מבחינת רכב שלא באחריות?

תודה רבה

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק הרבה שנים אפשרי בהחלט לרכוש מיצרן ובכך להנות מאחריות מורחבת, להיות היד הראשונה של הרכב וכמובן החוויה.

אם אתה קונה רכב חדש אין טעם לעשות בדיקה. אם אתה קונה למשל פיקנטו 2015 אז כן לבצע בדיקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפוך, לפיקנטו שמירת ערך טובה לכן אתה תקנה רכב ישן יותר לעומת המתחרות, היא סוג של טיוטה יאריס.

• תוכן חדש...