Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

לאחרונה הגטס מתחילה למשוך את ההילוך בעיקר במהירות נמוכה וזה קצת מדאיג מצד אחד הרכב נוסע מצד שני מפתחד לגרום נזק, מה דעתכם צריך לעשות לאיפה מטפלים בעזה דבר? סדר גודל עלות? טיפול בסביבת רחובות , אשמח לעצות מועילות מניסיון.

תודה מראש

פורסם

אפשר להתחיל מהחלפת שמן גיר (עדיף למקורי בלבד)+ מסנן גיר (אם יש חיצוני)- עושים זאת כל 45,000 ק"מ או 3 שנים.

אם צבע השמן שחור- הסיכוי שהחלפה תעזור נמוך אבל,אם זה שלב אחרון לפני שיפוץ גיר,הייתי מנסה בכל זאת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי הרכב עבר טיפול לפני חודשיים שכלל החלפת שמנים וכו, הבעיה היתה לפני הטיפול ונשארה אחרי הטיפול

פורסם
בטוח שהוחלף גם שמן גיר ופילטר גיר?

אם כן, מילאו שמן בתקן SP3 ?

שאלה טובה אני ממש לא בטוח, אבדוק את זה מול המוסך מחר, תודה אסף

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

דבר ראשון שעושים, לפני שבודקים מול המוסך:

מנוע מונע אחרי נסיעה של לפחות 20 דקות, ידית הילוכים בניוטרל.

מוציאים מדיד שמן גיר, מנגבים ומכנסים חזרה. מוציאים שוב. מסתכלים.

שמים לב לצבע, ריח ומפלס.

כותבים את הממצאים כאן.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם

בגטס שלי הייתה תופעה של משיכת היולכים במהירות נמוכה ונשארת בהילוך שלישי במהירות גבוהה.

החלפת שמן גיר חלקית ופילטר גיר פתרו את הבעיה לחלוטין.

ממליץ לך לנסות את זה. אני השתמשתי בשמן ופילטר מקוריים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים תודה רבה החלפתי שמן חדש + פילטר וההבדל מורגש מאוד מרגיש כמעט כמו חדש

Sent from my A0001 using Tapatalk

• תוכן חדש...