Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני חושב לרכוש רחב בסביבות 90-100 אלף שקל

מעוניין רק ביד ראשונה, לא ליסינג ולא מחברה

מדובר ברכב 2015

ראיתי כמה סוכנים שמוכרים רכב בו אני מעניין

אני קצת חושש לרכוש מסוכן

הם כמובן טוענים שמדובר ברכב יד ראשונה מפרטי שעשה טרייד אין או משהו כזה

ממה עלי להיזהר?

מה לבדוק דבר ראשון והאם בכלל שווה לקחת את הסיכון הזה?

תודה

פורסם

יש הרבה סוכנים למיניהם, חלקם בסדר וחלקם רמאים.

כמה דברים שאותי היו מחשידים:

א. מחיר נמוך מאד ביחס למכירון.

ב. סיפורים מונפצים.

ג. חלקים לא תואמים - לפני שבוע ראיתי בפייסבוק פוסט על לאון 2014 שנראית פצצה עם נתונים מעולים ואז בתמונה מתוך האוטו רואים הגה של לאון ישנה... תעשה אחד ועוד אחד והייתי אומר שהרכב עבר תאונה מכובדת שגרמה לפתיחת כריות אוויר וכו..

חושב שכדאי שתפרט יותר ואנשים יוכלו לסייע

פורסם

אני עוד לא הלכתי לראות

פשוט אנין הרבה מבחר מאנשים פרטיים

המחיר של הסוכנים טיפה יותר נמוך מזה שאנשים דורשים ביד 2.

פשוט אני נרתע מהסוכנים - השאלה האם זה מוצדק, האם באמת יש מה לחשוש או שזה בסדר לקנות מהם (כמובן שאבדוק את הרכב כמה שאני יכול)

פורסם

רכב כמעט חדש מומלץ לרכוש רק מהטרייד אין של היבואנים כלי רכב חדשים יחסית עם נתונים טובים "מדי" מסתם מגרש חשודים ככאלה שעברו תאונה.

גם בקניה מטרייד אין יבואן יש לנקוט משנה זהירות ולקחת לבדיקה במכון מטעמך - גם אם מציגים לך בדיקה נקיה מטעמם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הדבר לא מצריך ממך נסיעה במיוחד, שווה ללכת לראות, כמובן כמו תמיד ואף יותר, חייבים לקחת לבדיקה לפני קנייה.

הסיבה שאני אומר שאם זה לא מצריך ממך נסיעה במיוחד היא, שלפי סיפורים של אנשים, הרבה פעמים יש פער בין הבטחותיו של הסוחר בטלפון לבין המציאות, לכן רק אם זה היה על הדרך שלי, הייתי הולך להציץ.

פורסם

מה לגבי טרייד אין גדולים כגון טופ טריד, טרידמובייל וכד

האם הם בטוחים יחסית (כמובן, אבדוק את הרכב למרות הכל ואעזר בהגיון)

פורסם

טופטרייד וטריידמוביל הם בקטגוריה של "טרייד-אין יבואן" ראה פוסט מס 4

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...