Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברצוני להתייעץ לגבי מפרט למחשב חדש.

מיועד לילד שמתחיל את צעדיו בעולם הגיימינג. תקציב 4K.

קיבלתי את המפרט הבא, אשמח לקבל חוו"ד;

GA-B250M-D3H

INTEL I5-7500

Gigabyte GTX 1060 OC

ALPINE 11 PRO R2

Kingston SSD 240GB

Kingston 8GB DDR4 2400

Antec VSK4000B-U3

Antec VP500PC 500W

תודה רבה:smile:

פורסם

שאלה קצת אחרת, למה פסלתם קונסולה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באיזה משחקים אתה מתעתד לשחק?

תוסיף עוד זיכרון. תוסיף עוד דיסק קשיח (טרה או 2). ה-GPU אמור לסחוב כמעט הכל ב-1080p, ברגע שתשדרג את המסך כנראה שזה כבר לא יהיה מספיק.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

+1

הPS4 PRO לא רע בכלל וניתן למצוא אותו בסביבות ה2K. חצי מחיר וכל המשחקים שמיועדים לו עובדים אליו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

+1

הPS4 PRO לא רע בכלל וניתן למצוא אותו בסביבות ה2K. חצי מחיר וכל המשחקים שמיועדים לו עובדים אליו.

אל תתערבו שניכם! קונוסלות זה פיכסה. אי אפשר לשחק בזה.

עכשיו שהחזרנו את איכרי הקונסולות הנאלחים חזרה לבקתות שלהם, אפשר להתמקד בקבלת הבן שלך ל-PCMR.

תוריד את המעבד הזה ותיקח אחד מהדור הקודם. ההפרש בביצועים מינורי ואולי ההפרש בעלות יאפשר לך לקנות דגם K שתוכל אחרי זה לעשות אוברקלוק.

הכונן קטן, הייתי לוקח SSD של 500 ג'יגה כדי שיעבוד טוב גם אחרי שיהיו עליו כמה תוכנות (משחקים היום שוקלים בכיף מעל ל-30 ג'יגה).

הזכרון קצת גבולי, תתחיל עם זה ותראה אם זה גורם להאטה. מקסימום אפשר להוסיף.

כ. מסך סבבה לגמרי כמו שאמרו למסך FHD. בעתיד תצטרך לשדרג את הכרטיס או לשנמך את ההגדרות הגרפיות של המשחקים. גם משחקים של היום בהגדרות הכי נמוכות סוחבים סביר (30 FPS פחות או יותר) על 660 שיצא לפני 5 שנים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תמיד אפשר לסמוך על CF, כבר יותר מ15 שנה..:oops:

הילד לא כ"כ מתחבר לקונסולות. יש אצל חברים והוא מעדיף PC.

דיסקים קשיחים יהיו כמובן 1 או 2 של 1 או 2 טרה.

מתעתד לשחק במשחקים מגוונים אך עדכניים וכמובן אני רוצה שהוא יוכל לנצלם ולהשתמש בהגדרות הגבוהות של הגרפיקה שהמשחקים מאפשרים.

לשדרג ל16GB?

ה4K ש"ח תקציב זה לא סכום קשיח. אפשר קצת להרחיב בהתאם לצורך. פשוט נראה לי שכרגע להתחיל עם מפלצת של 8000 שקל זה מיותר..

פורסם (נערך)

המלצה חמה, זרוק את האינטל ותיקח מעבד AMD החדש 1600, עולה אפילו פחות וחזק בהרבה(עד פי2 בתוכנות חוץ ולא נופל במישחקים מה7500, ככה המחשב יהיה חזק וטוב להרבה שנים מאשר מעבד מרובה ליבות שכבר היום ניראה מיושן ביחס למחיר.

http://ksp.co.il/?uin=38842

לגבי הלוח

http://www.ksp.co.il?uin=38605

ולגבי הזיכרונות תישאל בחנות.

הכתבה הרלוונטית:

http://www.anandtech.com/show/11244/the-amd-ryzen-5-1600x-vs-core-i5-review-twelve-threads-vs-four

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מצטרף ל-hwgeek.

אין היום שום הגיון בללכת על i5 כשיש לך באותו המחיר אופציה של מעבד מתקדם עם 6 ליבות / 12 נימים.

אישית לי יש את הלח הזה בגרסא הלבנה, אבל הלח ש-hwgeek הביא למעלה יעשה את העבודה כמו שצריך.

קח בחשבון שזאת פלטפורמה חדשה לחלוטין, כך שסביר להניח שאתה תתקל בבעיות מוזרות.

בכל אופן, לא משהו שאתה צריך להבהל ממנו.

לסיכום, לך על ה-Ryzen 1600.

פורסם
להשקיע בספק כח - הספק הזה נחשב לא איכותי וספק כח לא איכותי זה מתכון לצרות.

אם תרשום מאיזו חנות אתה מתעתד להזמין - אמליץ לך.

אני לא נעול כרגע ספציפית.

הרשימה הזו שווה משהו? על מה היית ממליץ בכל אופן?

פורסם

א. כולם צריכים מחשב בבית

ב. קונסולה עולה באזור ה-2,000 ש"ח. בדלתא הזאת אפשר לשדרג מחשב משרדי למחשב גיימרים שיאכל בלי מלח כל קונסולה בשוק וכל קונסולה שתצא לשוק ב-5-6 השנים הקרובות.

פורסם

אני הייתי מוסיף על ההתחלה את כמות הזיכרון ram המקסימלית שהמחשב והתקציב שלי מאפשרים. כי מומלץ שהצ'יפים של הזיכרון יהיו מאותו הדגם.

פורסם (נערך)

ב. קונסולה עולה באזור ה-2,000 ש"ח. בדלתא הזאת אפשר לשדרג מחשב משרדי למחשב גיימרים שיאכל בלי מלח כל קונסולה בשוק וכל קונסולה שתצא לשוק ב-5-6 השנים הקרובות.

א. קונסולה עולה פחות. משמעותית.

למעשה, ברשותי Xbox One S. גם אם אני מכניס פנימה עלויות של שלט נוסף, Live Gold לשנה ואת כל המשחקים שרכשתי (מעל 80 משחקים) אני לא מגיע ל2,000.

ב. אי אפשר לשדרג מחשב משרדי למחשב גיימינג ששווה משהו בלי להחליף את כל המחשב מלבד המארז. בחלק מהמקרים גם המארז לא יתאים.

רק כרטיס מסך ומעבד עדכניים - ברמת ביניים, כן? - יגמרו את התקציב. מה עם זכרון (מחשב משרדי מגיע עם מקסימום 4GB), ספק שבוודאות צריך להחליף, אחסון מהיר יותר מדיסק 500GB 5400RPM, וסביר להניח שגם ציוד היקפי?

אני לחלוטין בעד מחשב גיימינג אם התקציב מאפשר. אבל לא תטעה - ההפרשים במחיר גדולים מאוד.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...