Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט אם להחליף את הCBF בKTM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כנראה שלחלוטין לא הבנת. אני לא רוצה "סופרמוטו גם שטח גם כביש-ספורט ....והכל באופנוע אחד".

אני מתלבט בין שטח לבין כביש. סופרמוטו, כפי שציינתי, הוא סתם ערך מוסף למשהו כמו הKTM.

זה בטח לא ישפיע על ההחלטה שלי.

אני לא "מפחד להודות שאני רוצה לסגת". אני מודה שרכיבת כביש היא לא דבר שאני עושה בלב שקט.

אם הייתי מפחד כפי שאתה אומר, בוודאי לא הייתי מוצא סיבה לשתף את כולכם בדילמות שלי.

לקנות שני אופנועים זה לחלוטין מיותר, אני לא מחפש מקסימום סיכון (כביש + שטח) אלא מינימום, ובמילא אין לי זמן לרכב על שניהם (בספק אם יהיה לי זמן לרכב על אחד, חוץ מרכיבות לעבודה).

אם אתה חושב שהCBF מפחיד אותי, או מישהו לצורך העניין, כנראה שלא עלית אף פעם על אופנוע.

והשטות של "להתחיל מלמטה"? אם הייתי מתחיל עם GS מתפרק משנת 91, עם צמיגים יבשים, מנוע עם נזילות שמן וברקסים שרק נראים כאילו שהם עוצרים, הייתי מרגיש טוב יותר עם רכיבת כביש? :roll:

בקיצור, אם אכן קראת את השרשור כפי שאתה טוען, כנראה שיש לך בעיה פאטאלית של הבנת הנקרא.

צר לי.

וסתם נקודה למחשבה: מה לא ברור בזה שזה צעצוע? למה לייחס כזו חשיבות למה כבר קניתי ומה כבר עשיתי? אם זה היה אופנוע ים, למשל, או משהו לא פרקטי לחלוטין אחר, הייתם גם מוצאים לנכון להעביר עלי ביקורת?

תאמינו לי שבעיה כלכלית אין לי, והעניין הכלכלי כלל לא נוגע לסיפור הזה, כי אוטו כבר יש לי. אני לא צריך את אופנוע, אני רוצה אחד. ואם אני אהיה יותר שמח עם אופנוע שטח, אז הכסף בטח לא יעצור אותי.

(נזכרתי עכשיו במישהו בתפוז שהחליט להחליף את הCBR954RR שהוא קנה מMORM אחרי שבועיים בערך. אז מה, גם הוא ילדותי?)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז כנראה שלחלוטין לא הבנת. אני לא רוצה "סופרמוטו גם שטח גם כביש-ספורט ....והכל באופנוע אחד".

אני מתלבט בין שטח לבין כביש. סופרמוטו, כפי שציינתי, הוא סתם ערך מוסף למשהו כמו הKTM.

זה בטח לא ישפיע על ההחלטה שלי.

אני לא "מפחד להודות שאני רוצה לסגת". אני מודה שרכיבת כביש היא לא דבר שאני עושה בלב שקט.

אם הייתי מפחד כפי שאתה אומר, בוודאי לא הייתי מוצא סיבה לשתף את כולכם בדילמות שלי.

לקנות שני אופנועים זה לחלוטין מיותר, אני לא מחפש מקסימום סיכון (כביש + שטח) אלא מינימום, ובמילא אין לי זמן לרכב על שניהם (בספק אם יהיה לי זמן לרכב על אחד, חוץ מרכיבות לעבודה).

אם אתה חושב שהCBF מפחיד אותי, או מישהו לצורך העניין, כנראה שלא עלית אף פעם על אופנוע.

והשטות של "להתחיל מלמטה"? אם הייתי מתחיל עם GS מתפרק משנת 91, עם צמיגים יבשים, מנוע עם נזילות שמן וברקסים שרק נראים כאילו שהם עוצרים, הייתי מרגיש טוב יותר עם רכיבת כביש? :roll:

בקיצור, אם אכן קראת את השרשור כפי שאתה טוען, כנראה שיש לך בעיה פאטאלית של הבנת הנקרא.

צר לי.

וסתם נקודה למחשבה: מה לא ברור בזה שזה צעצוע? למה לייחס כזו חשיבות למה כבר קניתי ומה כבר עשיתי? אם זה היה אופנוע ים, למשל, או משהו לא פרקטי לחלוטין אחר, הייתם גם מוצאים לנכון להעביר עלי ביקורת?

תאמינו לי שבעיה כלכלית אין לי, והעניין הכלכלי כלל לא נוגע לסיפור הזה, כי אוטו כבר יש לי. אני לא צריך את אופנוע, אני רוצה אחד. ואם אני אהיה יותר שמח עם אופנוע שטח, אז הכסף בטח לא יעצור אותי.

אני מאמין שכסף זה בכלל לא פונקציה בשבילך בשביל "לזרוק" 60K על "צעצוע".

לי לקח שנה וקצת של עבודה קשה בשביל להגיע לGS שלי.

ולא..., לא כל GS הוא שנת 91 ומתפרק.

הGS שלי הוא שנת 2002 מהדגמים החדשים שנראים מעולה אם יורשה לי להוסיף,

והוא אופנוע מעולה לכל הדיעות.

אם יש לך רכב ורצית את האופנוע לפנאי אז למה לא שטח בעצם...?

ואני לא מבין את ההידבקות שלך KTM.

אופנועים מעולים ללא כל ספק... אבל בשביל אחד שלא רכב בקביעות (אם בכלל-אני לא יודע)

בשטח..., לא חבל שתקנה את הKTM המיוחל, תעשה שטות, תשבור כמה פלסטיקים

במקרה הטוב ותקבל פחד מלעלות על האופנוע בכלל שלא לדבר על להיכנס לשטח...?

בהודעה קודמת אמרת לי שאני לוקח את כל העניין ברצינות מדי.

לדעתי אתה הוא זה שלוקח את כל עניין האופנוענות בקלות מדי.

אתה קונה אופנוע לפי מראה ופוזה ומה שמושך...

"חושב על DR, אבל הKTM יותר מושך".

להזכירך, יש גם DR'ים חדשים כמו גם GS'ים.

ואם קונים יד שנייה בחוכמה אז גם הם לא מתפרקים.

ועכברון קלע בול, כמו שהוא מבין טוב מאוד מה שכתוב וקרא טוב טוב בין השורות.

לקנות אופנוע מעולה ששווה 60K ואחרי חודשיים לבוא ולרצות להחליף אותו, פשוט מזכיר

לי ילדים שההורים קונים להם רכב חדש כל יומיים, העיקר שהילד יהיה מרוצה.

אני לא טוען שהכסף שלך מגיע מההורים, אין לי בעייה גם אם יש לך shit loads של כסף.

אבל ההתייחסות שלך לכל העניין, אותי באופן אישי, מרגיזה.

מי שאוהב לרכב, יכול לעשות את רכיבתו על אופנוע מצ'וקמק ולהנות באותה מידה,

כי זה מה שיש כרגע.

וכל מה שאמרת עד עכשיו פשוט מחזק את הדעה שלי לגבייך.

אני לא מנסה להעליב פה..., אולי זה נשמע כך..., אבל אין לי צורך בלשמוע על "התבכיינות"

מהסוג הזה.

והצדקה לכל העניין בוודאי שלא תשמע ממני.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

טוב אני גם אגיב.

לדעתי (וזו רק דעתי) אם עלית על אופנוע כביש ויש לך התלבטות רד ממנו!

"אם יש ספק אז אין ספק"

אני מבין שיש לך הזדמנות "להיפטר" מהאופנוע בלי הרבה נזק לכיס , אז לך על זה.

יש לדעתי רק בעייה אחת לא כל-כך גדולה - אתה מוגבל רשיון ואני לא יודע אם יש יותר מדי אופציות שטח רלוונטיות עבורך.

לדעתי אם תוכל למכור את האופנוע - תמכור וקנה דו"ש משומש וזול יותר.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הGS הוא אופנוע מיושן, לא הייתי קונה כזה כי לקנות אופנוע בן 15 במחיר מלא זה קצת מפספס את ההגדרה של "צעצוע".

האם אתה באמת יכול להגיד שכל מה שעדיף בCBF על GS הוא "פוזה"?

כמובן שאני מחפש משהו שימשוך אותי, מי הדפוק שיוציא כלכך הרבה כסף על משהו שלא מושך אותו?

שניכם - אתה והמכרסם - כנראה לא מבינים שלסיבה שבגללה אני שוקל החלפה אין כלל קשר לאופנוע עצמו, להפך - נקשרתי אליו.

קשה לי להבין מדוע אינכם מסוגלים לעשות הפרדה כלכך פשוטה, בין האופנוע עצמו והרכיבה, שניהם מהנים עד מאוד, לבין הסיכון האינהרנטי ברכיבת כביש.

אם אתה מחפש ילדותיות, תקרא טוב את התגובה הנסערת שלך. אתה מאשים אותי בזה שנמאס לי מהCBF ואני מחפש צעצוע אחר במקומו. אתה רחוק מלהבין אותי.

הכסף, רק למען הסר ספק, לא מגיע מההורים. גיל 21 + משכורת הייטק, תעשה את החשבון...

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
הGS הוא אופנוע מיושן, לא הייתי קונה כזה כי לקנות אופנוע בן 15 במחיר מלא זה קצת מפספס את ההגדרה של "צעצוע".

כמובן שאני מחפש משהו שימשוך אותי, מי הדפוק שיוציא כלכך הרבה כסף על משהו שלא מושך אותו?

שניכם - אתה והמכרסם - כנראה לא מבינים שלסיבה שבגללה אני שוקל החלפה אין כלל קשר לאופנוע עצמו, להפך - נקשרתי אליו.

קשה לי להבין מדוע אינכם מסוגלים לעשות הפרדה כלכך פשוטה, בין האופנוע עצמו והרכיבה, שניהם מהנים עד מאוד, לבין הסיכון האינהרנטי ברכיבת כביש.

אם אתה מחפש ילדותיות, תקרא טוב את התגובה הנסערת שלך. אתה מאשים אותי בזה שנמאס לי מהCBF ואני מחפש צעצוע אחר במקומו. אתה רחוק מלהבין אותי.

הכסף, רק למען הסר ספק, לא מגיע מההורים. גיל 21 + משכורת הייטק, תעשה את החשבון...

הקיצר מחפש צעצוע בשביל הפוזה...

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
הקיצר מחפש צעצוע בשביל הפוזה...
בדיוק. אין כמו פוזה. עושים לי ככה המון כבוד בשכונה, למרות שאני בכלל אשכנזי.

מאז שיש לי אופנוע, לא מכים אותי יותר, ואפילו בשבוע שעבר שברו רק את החלון הקדמי באוטו של אבא,

ולא את כל השישה.

נחמד. התחלתי שרשור כדרך לקבל עצות מועילות ואולי אינפורמציה, סיימתי אותו מותקף על ידי להקת ליצנים שאינם מרוצים ממצבם הכלכלי.

פורסם

טוב..., דבר ראשון, הוא אומנם בן 13.., אבל הוא לא כזה מיושן.

ולא, לא טענתי לרגע אחד שההבדל היחד ביניהם הוא הפוזה. אבל כך זה משתמע מדברייך.

אולי אני טועה.

פשוט תמוה לי כל העניין. אני פשוט מנסה להקביל את זה אליי.

אני כרגע עם אופנוע כביש. יש לי רצונות עזים לרכב שטח, אבל כרגע החלטתי על כביש כי זה מה שמתאים לי גם אם עדיין אני רוצה לרכב שטח.

אם הייתי קונה אופנוע ב60K לא הייתי ממהר כ"כ (חודשיים) לבוא ולהחליפו.

אני מבין שעניין הסיכון שברכיבת כביש הוא הבוער אצלך.

חדשות מעולם הדו"ג: נסיעה על כל סוג של כלי יכולה ועלולה להיות מסוכנת.

הכל תלוי בך, הרוכב. גם בכביש וגם בשטח.

אתה יכול לא לעשות תאונה או להחליק אפילו פעם אחת בכביש..., אבל ליפול הרבה בשטח.

ומה אז...?

גם את הקטום תפטור מעצמך בכזו מהירות...?

בסה"כ, רועי, כולנו רוכבים.

בין אם מסיבות פנאי/התניידות או שתיהן ביחד.

אם אתה באמת מעוניין ברכיבה, תן לזמן לעשות את שלו. לא נראה לי שהתחברת מספיק

לרכיבת כביש.

ואתה יודע מה, אוקיי, תחליף לשטח. אין לי בעייה עם זה.

מה שאמרתי עד עכשיו הוא מעין עצה, אבל בשום פנים ואופן אני לא בא לחנך אותך בשום דרך.

עשה מה שטוב בשבילך. אבל לא בגלל סיבות מוטעות ומטעות.

בהצלחה!

---------------תוספת----------

"התחלתי שרשור כדרך לקבל עצות מועילות ואולי אינפורמציה, סיימתי אותו מותקף על ידי להקת ליצנים שאינם מרוצים ממצבם הכלכלי."

אני לא בא להתקיף אותך. הבהרתי את זה בהודעה שלמעלה.

אחרי שפירסמתי אותה ראיתי את ההודעה שלך.

אין לנו..., לי לפחות בעייה עם זה שאתה מרוויח כסף בעצמך. ולא טענתי כך מעולם.

אין לי בעייה עם מצבי הכלכלי. אני עובד ומכלכל את עצמי טוב מאוד.

-"We Do Better at 45°"

פורסם

עכשיו אנחנו מבינים זה את זה. תודה ;)

אני צריך לרכב יותר ולהסתובב פחות בפורומים. זה יעשה רק טוב..

פורסם
עכשיו אנחנו מבינים זה את זה. תודה ;)

אני צריך לרכב יותר ולהסתובב פחות בפורומים. זה יעשה רק טוב..

יש לך אופנוע חדש...! לך תעשה את זה באמת!

;)

-"We Do Better at 45°"

פורסם

roee בל שאתה לוקח ביקורת בונה וחיובית כהתקפה אישית באמת....בלי שום ציניות גם אני וגם טיפ והשארפה ניסינו לפקוח לך עיניים.....(טיפ תודה על הגיבוי אגב...:mm_yeah: )

אנחנו מבינים שהבעיה שלך היא בפחד מהרכיבה בכביש...כמו שהיא מלווה כל אחד שיוצא פה בבוקר לעבודה עם הד"ג שלו או עשה זאת פעם...מה שאנחנו מנסים לומר לך זה שסך הכל הפחד לא ישנה אם תהיה על R1 או על סאן יאנג הסיכון ישאר סיכון ...אם אתה רוצה אופנוע להנאה תעשה את זה אבל ללמוד לרכב לא תדע אם תמשיך לחשוב שאין לך מה ללמוד מאחרים

אף אחד לא רצה להעליב אותך ולא בשביל זה הפורום אבל אל תצפה שלנפנף ב"בעיות הקיומיות שלך מול אנשים שחוסכים גרוש לגרוש כדי להחזיק את האהבות שלהם יתקבל בהבנה קורעת לב........

ולגבי ציניות ולשון מושחזת אני פשוט חוסך את המאמץ לא בא לי להפוך את הפורום לזירת איגרוך לשונית מול....(כמי שידוע כמכרסם בעל חגורת זהב באיגרוף מילולי.....:-) )

פורסם

ROEE תסביר לי בבקשה משהו קטן.

בזמן שאתה בפורום אתה ממליץ לכל אחד על CBF כעל האופנוע המושלם עבורו. בפעם אחרונה מישהו שחיפש KLE רק בשבוע שעבר, הפצצת אותו בהמלצות על CBF.

פתאום ככה סתם גלית שיש לו גם מגרעות?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

roee הבנתי שאתה מתלבט בין רכיבת כביש לרכיבת שטח, אז יש לי רק משפט אחד בשבילך.

בבקשה תחשוב עליו (:

"חיים רק פעם אחת, תהנה מהם!"

אם אתה יכול להרשות לעצמך מציע לך להנות גם מהכביש וגם מהשטח.

הבנתי שזמן זאת בעיה בשבילך? תמיד אפשר למצוא זמן בשביל לעשות משהו שאתה אוהב....

תחשוב על זה :roll:

קיצר בהצלחה עם כל דבר שתבחר..... :lol:

פורסם
ROEE תסביר לי בבקשה משהו קטן.

בזמן שאתה בפורום אתה ממליץ לכל אחד על CBF כעל האופנוע המושלם עבורו. בפעם אחרונה מישהו שחיפש KLE רק בשבוע שעבר, הפצצת אותו בהמלצות על CBF.

פתאום ככה סתם גלית שיש לו גם מגרעות?

סקוטרמן, ידידי, אשמח להסביר לך כל דבר, קטן ככל שיהיה.

עם זאת, לא זכור לי שרשמתי איפשהו שלCBF יש מגרעה כלשהי.

אשמח אם תאיר את עיני, גם על ידי ציטוט פשוט, של ביקורת שלילית כלשהי שאמרתי על הCBF, תלונה, טענה, או כל טרוניה אחרת שהעליתי על דפים וירטואליים אלו.

היתכן כי אני נכנס לפורום בלילות, בלי להרגיש, וכותב בשמי דברים רעים על האופנוע שאני אוהב כלכך?

אבוי.

(ולא, KLE אינו אופנוע שטח, you should know better)

פורסם

אין לי מה להגיד יש לך תכסף (וכפי שזה נראה יש לך יותר מדי ממנו) תנסה הכול. הכביש מפחיד אותך ,אז תרד לשטח .השטח ישבור לך את הרגלים תעבור למגרש .המגרש יגרור אותך לקלסטרופוביה תעבור לאופנוע ים .משם זה צניחה חופשית ,צלילת עומק ,מילואים בחאן יונס ,צייד דובים בידים חשופות וכ"ו.יש לך את היכולת הכספית לעבור כל חודשים תחביב תעבור ואל תחפש אישורים בתחום שיש בו רק טעם אישי ומגבלות תקציב.

שאר האנשים יחשוב חודשים על איזה תחביב הם רוצים .יבררו טוב טוב עם עצמם מה הם רוצים ויעבדו קשה כדי למצות את המקסימום מעמלם והשקעתם (גם עם זה GN ).

שב עם עצמך תחשוב מה אתה רוצה והאם אתה מסוגל לעמוד בכל מה שכרוח בכך .

בסוף תחשוב,תחלית.תנצח.

Dead but dreaming

• תוכן חדש...