Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rock Werchter

oryo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שאני הולך לפסטיבל (ובכלליות, להופעה חיה של להקה שאני ממש אוהב).

אישית אני לא ממש בעניין של הופעות/פסטיבלים וקצת חושש שלא אתחבר לכל ה'המולה' (פחות מתחבר לצפיפות ושות'), אבל בהינתן ה Line up הזה ובפרט 2 הפייבוריטיות שלי (Foo Fighters & Royal Blood)... מוכן לנסות.

האם יש נציגות פורומיסטית נוספת?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנתי שאושריקו יהיה שם במטרה לצוד בתולות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

התבלבלת בין 'רוק ורכטר' ו'אולפני אבי ביטר הפקות', טעות נפוצה משום מה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני בדיוק כמוך, אבל בפעם הראשונה שהייתי בהופעה זה היה משהו שלא הכי חיבבתי (לא זוכר אפילו מה) וזה היה הרבה יותר קטן מפסטיבל (זאפה) ועדיין למרות הצפיפות, הרעש והבירה היקרה מאוד ממש נהניתי. האנרגיות האלו כשאתה רואה מלא אנשים מסביבך נהנים די סוחפות גם אותך. רוקדים, קופצים, שרים. זה די ממכר השיט הזה.

תבוא בראש פתוח, עם אשתך/חברים יקרים ואני די בטוח שתהנה no matter what.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא יודע איך זה ספציפית בפסטיבל הזה, אבל יכול להרגיע אותך באופן כללי בהקשר של פסטיבלים בחו"ל-

לרוב הקהל נותן יותר ספייס מאשר הקהל הישראלי, והרבה יותר קשה לעמוד נניח בהופעה של הרולינג סטונס בארץ מאשר בפסטיבל באירופה או בארה"ב.

פורסם

אני נוסע לכמה הופעות בקיץ....שני פסטיבלים : בהלסינקי ובריגה (כן, אני בוחר פסטיבלים במדינות שטרם ביקרתי בהן) לראות פעמיים את הפו פייטרס ואני גם טס לדבלין להופעות סולו של אדי וודר.

:lol:

כבר פעם רביעית שטס לחו"ל לראות הופעות (הייתי בהמון)

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

ב-9.6 ....יש לי כרטיס טן קלאב שאולי יזכה אותי בשורות הראשונות (הלוואי) . אדע רק ביום ההופעה.

הפיבוריטית שלי כמובן - פרל ג'אם . ראיתי אותם לא מעט...:wink:

פורסם
אני נוסע לכמה הופעות בקיץ....שני פסטיבלים : בהלסינקי ובריגה (כן, אני בוחר פסטיבלים במדינות שטרם ביקרתי בהן) לראות פעמיים את הפו פייטרס ואני גם טס לדבלין להופעות סולו של אדי וודר.

צור קשר, אני כנראה גם מגיע לפו פייטרז בריגה (בשבילי זה פחות מ-4 שעות נסיעה). ראיתי שם את מיוז (drones) והיה אדיר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

:lol:

כבר פעם רביעית שטס לחו"ל לראות הופעות (הייתי בהמון)

נראה לי שטסתי בערך 20 פעם במיוחד כדי לראות הופעות מיוחדות וחד פעמיות (בעיקר כאלה שמעניינות רק אותי אבל גם שמות גדולים כמו פינק פלויד \ גילמור \ דזרט טריפ וכולי)

מבחינתי זו צורת הטיול האידיאלית (לבנאדם שהוא לא זוג :-P ) - בבוקר מטייל, בערב הופעות, ובערבים החופשיים יוצא לפאב (או להופעות ספונטניות :-P)

פורסם (נערך)

האמת שאני מנצל ההזדמנות לטייל במדינות השכנות. נוחת בהלסינקי, 5 ימים בפינלנד. לאחר מיכן לוקח מעבורת (רכשתי כרטיס כבר)

לטאלין. יום אחד שם. אחרי זה לטביה יומיים ואחכ יומיים בליטא ומשם חזרה לארץ.

עריכה אחרונה על ידי pilgonico

פורסם

זה אדיר ! בדיוק כך !

נראה לי שטסתי בערך 20 פעם במיוחד כדי לראות הופעות מיוחדות וחד פעמיות (בעיקר כאלה שמעניינות רק אותי אבל גם שמות גדולים כמו פינק פלויד \ גילמור \ דזרט טריפ וכולי)

מבחינתי זו צורת הטיול האידיאלית (לבנאדם שהוא לא זוג :-P ) - בבוקר מטייל, בערב הופעות, ובערבים החופשיים יוצא לפאב (או להופעות ספונטניות :-P)

• תוכן חדש...