Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה יונדאי ?! ?! ?!

zvih
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עליו !!

יונדאי הולכים על אחלה ליין חדש . כבוד לקוריאנית הזאת היא ממש מתחילה ליישר קו עם היפניות והאירופאיות לפי הדגמים החדשים .

קראתי היום מבחן על הסונאטה החדשה וזה נראה ממש טוב .

ים long time no

פורסם

אכן, זה נראה כך. אולם המפרט לגמרי שונה.

הוא יותר בסגנון המולטיפלה, 2 שורות של 3 מושבים.

יש לו דלתות התאבדות (מי אמר RX8?:smile:).

פורסם
אכן, זה נראה כך. אולם המפרט לגמרי שונה.

הוא יותר בסגנון המולטיפלה, 2 שורות של 3 מושבים.

יש לו דלתות התאבדות (מי אמר RX8?:smile:).

הרבה מהקונספטים יש להם דלתות התאבדות אבל שייחשף הדגם הסדרתי תגלה שהוא פחות עיצובי ואין לו דלתות התאבדות מה שבטוח

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

דלתות התאבדות = דלתות שנפתחות בניגוד לכיוון הרגיל, כלומר הצד הקדמי נפתח והציר בצד האחורי.

לא מדובר בדלתות "שחף" כמו ב"בחזרה לעתיד", זה משהו אחר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
יש עליו !!

יונדאי הולכים על אחלה ליין חדש . כבוד לקוריאנית הזאת היא ממש מתחילה ליישר קו עם היפניות והאירופאיות לפי הדגמים החדשים .

קראתי היום מבחן על הסונאטה החדשה וזה נראה ממש טוב .

אני חייב להודות שהסונאטה החדשה שהוצגה היום בעיתון לא הייתה מביישת שום מכונית יפאנית או אירופאית (לפחות מבחינת המראה, לא קראתי את כל הכתבה), אבל המכונית שהוצגה כאן היום מזכירה לי יותר מדיי את קרייזלר. אני לא אוהב את המראה של הסוג הזה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני חייב להודות שהסונאטה החדשה שהוצגה היום בעיתון לא הייתה מביישת שום מכונית יפאנית או אירופאית (לפחות מבחינת המראה, לא קראתי את כל הכתבה), אבל המכונית שהוצגה כאן היום מזכירה לי יותר מדיי את קרייזלר. אני לא אוהב את המראה של הסוג הזה.
כשאתה אומר לא הייתה מביישת אף יפנית או אירופאית אתה מתכוון שהיא הייתה גורמת ליפנית או אירופאית בושה או שהיא עצמה נראית כמו בושה ?

בעיה בהבנת הנקרא .

כי לפי דעתי היא באמת נראית סבבה . ולפי המבחן היא גם בנויה טוב , יש לה מנוע וגיר טובים וגם אחלה שלדה והתנהגות כללית , הכל יחסי כמובן .

ים long time no

פורסם

OR - הוא מתכוון שאם זה היה רכב יפני או אירופאי - אז זה לא היה גורם ליצרנית שלו בושה (לפחות מבחינת העיצוב).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עיצוב יפה? אלוהים ישמור, המיניוואן הזאת מכוערת מאוד לטעמי. אהה כן ואני מעדיף להיות בכלל ללא מכונית מאשר לנסוע על יונדאי, כל שהיא (כולל ה"קופה"). יש לי סלידה נוראית ליצרן הזה.

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...