Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעקב gps לאופניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. נמאס לי כבר שגונבים לי אופניים חשמליים . גנבו כבר פעמיים ובדקתי וראיתי שיש מעקב gps קטן שאני יכול לדחוף אותו באופניים. שאלה איך המכשיר הזה עובד? יש צורך בסים או שאפשר ללא סים? ומה לגבי סוללות? תודה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

חייב סים, בנוגע לסוללות יש מכשירים שנטענים ויש מכשירים שעל סוללות, אורך החיים תלוי באיכות המכשיר.. ככל שיותר מתקדם ככה צריכת החשמל נמוכה יותר

פורסם

משהו זול:

http://www.ebay.com/itm/Mini-Global-Locator-A8-Realtime-Vehicle-Bike-Car-GSM-GPRS-GPS-Tracker-Tracking-/291973404218?hash=item43faf8963a:g:FecAAOSw8oFXzupk&vxp=mtr

דורש טעינה אחת לשבועיים במידה ואתה לא משתמש באזעקה הקולית (אין לי מושג איך היא עובדת), במידה וכן אז פעם בשבוע בערך.

משהו יותר רציני:

http://www.ebay.com/itm/Mini-Global-Locator-A8-Realtime-Vehicle-Bike-Car-GSM-GPRS-GPS-Tracker-Tracking-/291973404218?hash=item43faf8963a:g:FecAAOSw8oFXzupk&vxp=mtr

שמבטיח זמן עבודה מאוד ארוך במידה ותשתמש בתוכנית החסכונית.

עוד משהו שנשמע טוב:

http://www.gearbest.com/car-gps-tracker/pp_486391.html?wid=21

פורסם

ומה תעשה במידה ותזהה את האופנים עם ה gps?

תלך ותדרוש מהגנב להחזיר אותן, תיקח אותן ממנו בכוח?

הרי סביר להניח שהמשטרה לא תצא למרדף אחרי האופנים שלך גם אם תגיע עם איתור של gps.

פורסם

שוטר כן יבוא. הגשתי תלונה במשטרה והם כן מטפלים בזה.

בנוגע לסים, זה אומר שאני צריך לפתוח קו נוסף של סלולר?

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

כן.. תיקח חבילה דיברת שילמת בעלות של 10 שקל, בשימוש של זה אתה לא אמור לעבור את ה15 ש"ח..

ואם אתה קונה בסוף אל תשכח לוודא שהחברה שאתה מתחבר אליה תומכת בתדרים של המכשיר שרכשת..

פורסם

איך אתה מתכנן לחבר את זה לאופניים?

בד"כ באופניים של חברות השכרה גדולות המשדר נמצא בתוך השילדה כך שלא ניתן לפרק אותו, אבל לך זה לא יהיה אפשרי. ואם תיתלה אותו מחוץ לשילדה, הגנבים יפרקו אותו.

פורסם

לא חשבתי עדיין אבל יש מספיק מקומות.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

כשמקפלים את האופניים, ה״רמה״ היא בעצם צינור חלול. אם זה מספיק קטן, אפשר להצמיד לדופן הפנימי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אפשר גם להשתמש בסים Prepaid נטען ? עם קו פעיל כמובן...

יש משהו זעיר יותר שמאפשר מעקב?

(בתאכלס זה יכול להיות טוב לטיולי אופניים, או למקומות מבודדים שאתה נוסע אליהם לבד וככה המשפחה/חברים יוכלו לאתר אותך במקרה הצורך.)

פורסם

בדיוק חשבתי על סים של דואר. עולה 50 שקל ונותנים 40 שקלים שיחות.יש מעקב בצורת צינור נכנס לתוך כידון. לדעתי יתאים גם לכיסא.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

כן ברור שאפשר.. העיקר שיהיה תואם בתדרים.

מאמין עם חיפוש קצר אפשר למצוא משהו ממש קטן אבל קח בחשבון ששכל שקטן יותר ככה הסוללה תחזיק מעמד פחות

פורסם

לא צריך DATA. יש לי בערך 5-6 מכשירים כאלה פעילים דרך אפליקציה בטלפון ואפשר גם להקצות שם וסמל לכל אחד, לראות מסלולים מההיסטוריה וכו'. אני קונה סימים מתוכנית לא דיברת לא שילמת של הוט, ורק כשאתה צריך להפעיל את המכשיר והוא מחזיר לך SMS שהפקודה שנתת התקבלה (כל הפקודות עובדות בSMS, יש כאלה עם אפליקציה שבעצם שולחת את הSMS אבל העיקרון זהה) בשביל לשלוח מיקום הוא שולח קורדינטות דרך SMS אז אין פה DADA, רק הודעות. אגורות בחודש

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...