Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום יש לי בעיה בשברולט קרוז שאני מתניע אותו אני שומע רעש של מים כמו נהר כזה

לקחתי אותו לכמה מוסכים אמרו לי שזה אוויר כל פעם הוציאו לא את אוויר ועדיין חוזר הבעיה אמרו לי גם שבדקו ושלא נכנס אוויר מאף מקום אני חושב שכן בגלל שאני פותח את המכסה של המים אני שומע כמו אוויר יוצא

מישהו מכיר מוסך שמתעסק עם זה או שהייתה לו הבעיה תודה רבה!!!

פורסם
היי שלום יש לי בעיה בשברולט קרוז שאני מתניע אותו אני שומע רעש של מים כמו נהר כזה

לקחתי אותו לכמה מוסכים אמרו לי שזה אוויר כל פעם הוציאו לא את אוויר ועדיין חוזר הבעיה אמרו לי גם שבדקו ושלא נכנס אוויר מאף מקום אני חושב שכן בגלל שאני פותח את המכסה של המים אני שומע כמו אוויר יוצא

מישהו מכיר מוסך שמתעסק עם זה או שהייתה לו הבעיה תודה רבה!!!

העניין קרה אצלי ברכב מסוג קיה סראטו, האם אתה שם לב לאיבוד של מפלס נוזל הקירור ברכב?

או שלא בוצע אצלך ריקון של האוויר ממערכת הקירור או שנכנס לך גז אל תוך מערכת הקירור כתוצאה של חוסר קומפרסיה בצילינדרים (וזאת בעיה חמורה יותר).

תבדוק דבר ראשון את מפלס הנוזל, האם הוא מתבזבז תוך כדי נסיעה? נוזל קירור נמצא במערכת סגורה ולא צריך להתרוקן במידה והכל נמצא תחת לחץ, שוב, במידה ולא בוצע ריקון כמו שצריך, תפתח את פקק הרדיאטור כשהמנוע קר (!) ותניע את הרכב, תחכה שהוא יגיע לטמפרטורת עבודה והמאווררים מתחילים לעבוד, הנוזל יתחיל לבעבע, מזגן תכוון לחימום מקסימלי (מבלי להפעיל) ואז תמלא את הרדיאטור עד הסוף, כשהכל מלא תסגור את הפקק ותיסע, אחרי מספר ימים תבדוק את עניין הנוזל, תפתח את הפקק ותבדוק אם משתחרר גז/אוויר מהמערכת, במידה ולא, הכל תקין, במידה וכן ושמת לב שגם חסר נוזל קירור, כנראה שיש בעית קומפרסיה בצילינדרים (ראש מנוע) אבל שוב, תתחיל מהדברים הפשוטים והקלים קודם.

[emoji6]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם (נערך)

תודה רבה קודם כל תאמת נסיתי מה שאמרת וגם החלפתי את הקופסא של המים

זה מתחיל שאני נותן גז שומע כמו מים וטיפה בנסיעה

ואין חוסר של נוזל ולא מתחמם המזגן של החום עובד מעולה אולי אתם מכירים מוסך שמתעסק עם הדברים האלה?

וכן אני מאבד כמות נכבדת נגיד שבוע ככה יורד לי לחצי

ובדקתי אין נזילות אין כלום מה לא עשיתי

עריכה אחרונה על ידי matan154
פורסם

תפתח את הפלגים ותבדוק, האם הם רטובים משמן/בעלי שכבה שרופה בקצה שלהם? הכי טוב תצלם ותעלה ותגיד מתי החלפת אותם.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

הרעש הוא רעש של אויר לכוד ביחידת חימום פנימית.

יש לבדוק ראשית את הפקק רדיאטור ואם תקין לבצע תהליך של ניקוז אויר באופן מדוייק לפי איך שנדרש.

פורסם

מכיוון שאתה טוען שאתה מאבד נוזל קירור ללא סימני נזילה אני ממליץ לך תחילה לבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור במכון רדיאטורים. מקווה שלא קיימת אצלך בעיה של זליגת נוזל לחלל הצילינדרים מה שעלול להצביע על אטם ראש פרוץ.

• תוכן חדש...