Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - פורד פיאסטי החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שגוסטבאסטר אמר- ככל הנראה מדובר בנסיון לבודד רעשי חוץ ושמירה על צליל המנוע. ייתכן מאוד שהסובבים אותך בכביש ישמעו צליל בשרני שלא יחדור לתא הנוסעים בכוחות עצמו.

בנהיגה על 328i גודשת למען האמת לא הצלחתי להבחין שהצליל באמת מגיע מהרמקולים. התלונה היחידה שאני רואה חוזרת שוב ושוב היא העובדה שצליל המנוע המושמע מחושב לפי פרמטרים קרים מאוד, וכך לפעמים מקבלים מליל שלא בדיוק תואם את הנעשה בפועל.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כאשר מדובר ברכב אשר משמיע צליל שאינו תואם את צליל המנוע עצמו מדובר בבעיה (ראה ערך קליאו עם צליל gtr)

כאשר מדובר בצליל תואם לצליל המנוע, למשל כמו ב M2, ברכב אשר מנסים לבודד רעשי כביש אך לשמור על תחושת הרכב בתוך תא הנוסעים- מדובר בפשרה סבירה סה"כ.

התלונה שציינתי היא חוסר ההתאמה בסנכרון שבין הצליל אשר נשמע בחוץ לצליל אשר נשמע בפנים, שבמצבים מסוימים עשוי להטעות. מצד שני, אני בטוח שללא המערכת התלונות על חוסר הצליל ברכב ובידוד הייתר היו רבות יותר.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
דלק מוטורס - פיקששתם בענק עד עכשיו עם כל הפורד הספורטיביות - יש לכם הזדמנות עכשיו לתזמן כמו שצריך. למכונית הזו יהיה ביקוש.

באותה מידה יכלת גם להוריד את המילה ספורטיביות...חוץ מקצת אדג', אקספלורר ופוקוס לליסינג, אילו פורדים חדשים נוספים אתה רואה על הכבישים?

למרבה הצער, פורד כמעט ואינה אלטרנטיבה בשוק הפרטי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

צודק לגמרי.

אם היו מביאים s-max, מחר הייתי קונה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אולד סקול? ממתי בפיאסטה אי פעם היה מנוע גדול? זה לא מוסטנג.

לא התכוונתי שהם עשו, התכוונתי שזו היתה הזדמנות מצויינת לעשות - פשוט שישלימו את הצילינדר שנשאר על רצפת חדר העריכה, ויש לך יופי של מרובע צילינדרים, 2 ליטר, טורבו.

:-)

פורסם
במקום לעשות את זה אולד סקול, ולתת שם איזה מנוע גדול נפח (עם או בלי שבלול), הם מקצצים צילינדר ויורדים מתחת למינימום ההכרחי לרכב ספורטיבי.

דווקא בעיני, האולד סקול לספורטיבית קטנה, זו ההנאה מיתרונות הקוטן והקלילות. קיצוץ הוא מבורך בעניין הזה.

פורסם (נערך)

אני עדיין נגד סאונד מלאכותי דרך הרמקולים. בפולו GTI 20VT היה קיים צינור שמתחבר מסעפת יניקה לקיר אש רק בשביל לתת צליל חזק יותר לנהג.

מעבר לזה, אנשים פה מתלוננים על נפחים צנומים או פחות צילנדרים, שכחו ש147GTA הייתה עם מנוע 3.2 כבד בחזית שתרם היטב לתת היגוי.

יש יתרון גדול במנועים האלו, הם קלים משמעותית על הסרן הקידמי וזה תיאורתית לפחות אמור להשפיע לטובה על התנהגות הרכב.

לגבי שלושה צילנדרים, האמנו לי.. המנוע נשמע הרבה יותר טוב מ4 צילנדרים.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

מעניין איך הרכב יתנהג יחסית לנוכחי, שהוא פנינה אמיתית לדעתי. החדש בהחלט נראה מצויין.

קצת חבל שהסימפוזר הוסר, זה צליל ממכר מאוד.

!AWDSOME

פורסם

לגבי שלושה צילנדרים, האמנו לי.. המנוע נשמע הרבה יותר טוב מ4 צילנדרים.

למה אתה חושב כך?

אתה יכול לתת דוגמאות?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
.

קצת חבל שהסימפוזר הוסר, זה צליל ממכר מאוד.

[emoji106]

פורסם
למה אתה חושב כך?

אתה יכול לתת דוגמאות?

אני נוהג על איביזה עם מנוע 1.0TSI, צליל המנוע הרבה יותר ערב לאוזן מכל 4 צילנדים שאני מכיר. (למעט בוקסר ומיוחדים..)

נשמע כמו חצי מV6 :lol:

אגב כמעט בכל מבחן של האיביזה 1.0TSI נתנו הערה לגבי צליל המנוע.

פורסם

חבל,דלק מוטורס שלא תגיע המכונית לארץ,אפילו אם תהייה יקרה

אני חושב שיש לה מקום...ראה ערך אבארט בדגמים המיוחדים...

מישהו אמר "ציונה"? חבל שלא תגיע מכונית כזאת לארץ.

אם תגיע אחשוב ברצינות על קנייה של אחת.

כשנהגתי על הבמוו X1 החדש 1.5 ליטר,היה לו צליל מגניב דווקא.

אולי גם הוא הגיע מהרמקולים,אבל כל לחיצה הייתי מרוכז בו...צליל

בשרני ומגניב.

המנוע דווקא כן משך והניע את הרכב בזריזות (לא יותר מדי).

פורסם
חבל,דלק מוטורס שלא תגיע המכונית לארץ,אפילו אם תהייה יקרה

אני חושב שיש לה מקום...ראה ערך אבארט בדגמים המיוחדים...

מישהו אמר "ציונה"? חבל שלא תגיע מכונית כזאת לארץ.

אם תגיע אחשוב ברצינות על קנייה של אחת.

כשנהגתי על הבמוו X1 החדש 1.5 ליטר,היה לו צליל מגניב דווקא.

אולי גם הוא הגיע מהרמקולים,אבל כל לחיצה הייתי מרוכז בו...צליל

בשרני ומגניב.

המנוע דווקא כן משך והניע את הרכב בזריזות (לא יותר מדי).

אל תשכח שהאבראט היא גם הצהרה אופנתית ולא בהכרח מעידה על חיבה מיוחדת לרכב ספורטיבי. אני מכיר לא מעט אנשים שקנו את האבראט קודם כל בגלל השיקיות שלה ובכלל ראו בה כמתמודדת מול האודי A1 ולא מול רכבים ספורטיביים. הפיאסטה, גם בגרסת ה-ST היא רכב די "שקוף" (נטול פוזה) בנוף המוטורי הישראלי ולכן גם בתמכור נכון אני לא מאמין שהיא תתקרב למספרים של האבארט.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

חלק מקהל היעד שונה, ואולי לא נראה מאות ממנה, ובטח לא במספרים שמוכרים כאן ואגיות ספורטיביות, אבל בכל זאת, אני יכול לחשוב על לא מעט אנשים שחשבו על פיאסטי ורצו לקנות אחת, ולא עשו את זה רק בגלל ההתעסקות הלא ברורה ככ עם היבוא המקביל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...