Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

הרכב שלי עבר טוטאלוס לפני כמה ימים.

הנזק הוגדר בתחילה כ"אובדן להלכה" ואח"כ החליטו שהוא טוטאל-לוס בגלל שצירפו לנזק עוד נזק קודם שהיה בחלק האחורי של הרכב והעדפתי לא לתקן.

עכשיו - החברת ביטוח רוצה להוריד לי מהתשלום המלא על הרכב את הנזק הקודם

(שקרה עוד לפני שביטחתי אצלם...). לא רק - הם גם רוצים לחייב אותי בהשתתפות עצמית שלא במוסך הסדר כי הרי אני לא מתקן את הרכב במוסך הסדר... (כי הוא טוטאל-לוס ומוגדר שלא לתיקון...).

זה הגיוני לדעתכם???

פורסם

בני יונות

אין השתתפות עצמית בטוטל לוס

האם השמאי היה מטעם חברת הביטוח או הבאת שמאי שלך?

. השתתפות עצמית

[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]תק' תשנ"ז-1996

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

(א) בקרות מקרה ביטוח המכוסה לפי פרק א' לפוליסה זו, פרט למקרה ביטוח שגרם לרכב לאבדן גמור או לאבדן גמור להלכה ינוכה מתגמולי הביטוח סכום של השתתפות עצמית הקבוע במפרט לגבי כל תביעה ובהתאם לסוג הנזק שנגרם, ובלבד שלענין השתתפות עצמית לנזק של ירידת ערך יחולו הכללים המפורטים בתקנה 3א.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

העניין זה שהם באמת לא מחייבים אותי בהשתתפות עצמית על התאונה שעשיתי ובגינה הרכב טוטאלוס.

הם פשוט רוצים להפחית לי מהתשלום את עלות הנזק הקודם שהיה ברכב, לפני התאונה בגינה אני תובע.

והם "עושים לי טובה" ומוכנים שאשלם "רק" השתתפות עצמית בגין התאונה הקודמת...

מה אומרים?

פורסם

התשובות לא ישתנו (גם אם תשנה את הניסוח).הפחתה בגין נזק קודם - זה תקין.תשלום השתתפות עצמית - לא רלוונטי. אינך מתקן את הרכב.

פורסם

לא מצפה שהתשובות ישתנו...

הם דיברו על הפחתה והציעו, אם אני רוצה, שיחייבו במקום זה בהשתתפות עצמית.

העניין הוא שזה מעצבן ההפחתה הזאת..

אני משלם מחיר מלא על הביטוח רק כדי לקבל אחר כך תשלום מופחת הגין נזק שהיה עוד לפני שחידשתי את הביטוח...

• תוכן חדש...