Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך לשברולט סאוונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לשאול אם הינכם מכירים מוסך שאתם אכן ממליצים עליו, ושהמוסך מכיר את הרכב שברולט סאוונה. בעיקרון צריך לתקן משהו במנוע 6.6 אבל UMI מסרבים לתקן כי לא יודעים.

פורסם

גם אני עם סוואנה, לאחר המלצה מבחור שיש לו בעסק לא מעט סוואנות העדתי למוסך של אבי וקנין - "מוסך הבית" בפתח תקווה.

הבחור מקצוען ברכבים האלו ופותר בעיות בסוואנות החדשות שבמוסכים המורשים עוד לא מכירים.

בנוסף לזה בחור מאוד נעים וישר.

לרוב קשה לי להמליץ על בעלי מקצוע, במקרה הזה אני עם לב שלם.

בהצלחה

פורסם

מצטרף להמלצה על "מוסך הבית" לפני כמה שנים היתה לשכן שלי נזילה במשאבת הסולר בשברולט סוברבן שלו UMI אמרו שצריך להחליף משאבה בעלות של 6000 ש"ח.

הוא התרוצץ בין מוסכים שונים עד שהגיע לאבי וקנין שפתר את הבעיה ברבע שעה עבודה והחלפת אטם שעלותו... 5 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קצת לא ברור לי המשפט "umi מסרבים לתקן". כיבואן ונציג היצרן הם לא מחוייבים חוקית לתקן?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קצת לא ברור לי המשפט "umi מסרבים לתקן". כיבואן ונציג היצרן הם לא מחוייבים חוקית לתקן?

הכוונה:"תחליף מנוע"

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...