Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 250 אלף ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסטנג והקמארו מאוד חזקות ומאוד כבדות.

370Z חזקה מאוד וכבדה קצת פחות.

אני לא חושב שיש מה להשוות בין רכב לבסיס דריפטים יפני , למכוניות שרירים אמריקאיות, עולם אחר לגמרי,

לטעמי הרבה פחות ספורטיבי.

פורסם (נערך)
235M משומשת. קל.

+1, גם אוטו מדהים. האחזקה שלו תהיה מאוד יקרה אבל.

עריכה אחרונה על ידי TurboR
פורסם

330 זה הרבה מעבר לתקציב, ואני עדיין מתעקש על רכב חדש ולכן M235I שהיא כבר M240I לא באה בחשבון.

מה שבמסגרת התקציב כרכב חדש זה המוסטנג GT, קופרה, הונדה TYPE R..אני חושב שמבין כל זה עדיף את המוסטנג GT לא?

פורסם

לא יודע לומר לך על כל הרכבים שהזכרת, אבל אחרי שבוע אינטנסיבי עם מוסטנג GT שכלל גם טיולי נהיגה בכבישים מפותלים - זו מכונית השרירים האמריקאית הכי מוצלחת מבין אלו בהן נהגתי הרבה (השלישיה: קמארו SS, צ'לנג'ר RT, מוסטנג GT).

מכונית שונה בתכלית מהקופרה והטייפ ארס, עליהן אין לי נסיון.

אני אישית לא צריך לנהוג עליהן בשביל לדעת במה הייתי בוחר, ייתכן ששתיהן יהיו מהירות יותר אבל מבחינת פאן, ההנעה האחורית של המוסטנג בשילוב עם הכוח והעברתו לכביש, וה'אקזוטיות' היחסית בארץ - וואלה, no brainer.

רק קח בחשבון שהיא זוללת דלק ברבאק, ושהיא נשמעת לי כמו מגנט להתעללויות של ישראלים צרי עין. תוודא שיש לך חניה פרטית.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
וזה מגיע אחרי שנהגת על כל הגרסאות של המוסטאנג והקאמרו?

Sent from my Alcatel_6055U using Tapatalk

לא צריך לנהוג על כל הגרסאות,רק על הגרסאות הרגילות..ואז להבין שזה לא זה.

פורסם

לנסיוני האישי - ממש, אבל ממש לא נכון.

מניסיון של שבוע עם מוסטנג אקובוסט, ומוסטנג gt. חוויה שונה לגמרי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שכרתי GT פרמימיום לשבוע בדיוק לפני שנה,

א.היא לא נכנסת בתקציב של 250 אלף בתקציב הזה תכנס אקובוסט או V6.

סך הכל מדובר במכונה דיי מכויילת עם יכולות GT ויכולות דינמיות כשהכביש מתפל לא רעות בכלל!

אם אתה לא DIE HARD של נס הרים,אני חושב שהיא בהחלט תספיק כאשר כחבילה כוללת,

של איבזור ופינוק איכות תא נוסעים,מראה קרבי ואקזוטי,ביצועים בקו ישר,התנהגות ושמירה על ערך +תחזוקה,זאת החבילה הכי מעניינת מכל האופציות שהוצעו כאן (מלבד הקמארו שלדעתי היא קצת משעממת)

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...