Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**שימו לב מודעה זו היא לא מודעה קנייה, רק למטרת יידע ויזום בעתידאני לא בטוח שזה מתאים לרכב כללי אבל הנה בכל מקרה, אני מחפש רכב שאפשר לאחסן בו ציוד רב והוא לא ייסע אלא יעמוד במקום ולא יזוז וישמש כמחסן, מאיפה אפשר להשיג רכב כזה (אפילו בלי מנוע)? והאם ייהיה צורך לשלם עליו כסף כל עוד לא נוסעים בו והוא עומד ? (ייחשב כמושבט)

Suzuki Jimny

פורסם

כן.

זה נקרא קונטיינר :!:

וברצינות, אם אתה רוצה לאחסן דברים ויש לך מקום לשם משהו, אתה יכול לקנות קונטיינר 20 פיט (6 מטר על 2.4 מטר) בעלות של 5 וחצי אלף ש"ח.

או קונטייינר של 40 פיט (12 מטר על 2.4 מטר) בעלות של כ 8K ש"ח.

כמו כן יש לשלם על הובלה ופריקה בהתאם למיקום הנדרש ויש לך מחסן ענק בכלום כסף.

תתחדש

פורסם

איפה ניתן לקנות קונטיינר?

רמי

האם אני חייב להניח אותו בשטח פרטי? או שאני יכול להניח אותו בשטח ציבורי, לא ברחוב.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
איפה ניתן לקנות קונטיינר?

רמי

האם אני חייב להניח אותו בשטח פרטי? או שאני יכול להניח אותו בשטח ציבורי, לא ברחוב.

מן הסתם בשטח פרטי שלך...

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

ליד הנמלים (אשדוד /חיפה)יש מגרשים שמוכרים כאלה .

אתה כמובן יכול לרכוש רכב מושבת בגרושים ולשים ליד הבית ,רק תזיז אותו פעם בחודש...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם אני לא טועה אתה צריך לבקש מהעירייה אישור לאחסן את הקונטיינר ולא בכל מקום יאשרו את זה אם בכלל...

בכל מקרה אם יאשרו את זה אז אתה צריך לשלם לעירייה כסף פעם בחודש.

אם אין לך כל כך הרבה ציוד אז כמו שאמרו קודם, תקנה איזה מסחרית מתפרקת תשלם 200 שקל הובלה ותזיז אותה פעם בכמה זמן.

השאלה עד כמה מקום אתה צריך..

פורסם

כדי שלא יגררו ויגרטו לך אותו.

דרך אגב, אתה חייב בביטוח צד גימל לאוטו הזה!!! זה שהוא עומד או מושבת לא מעניין אף אחד ואם מישהוא יטבע אותך ואין לך ביטוח.... אתה בצרות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לחבר שלי בבית הפרטי שלו בחניה יש וולבו סטיישן שעומדת מושבתת עם הרבה זבל בפנים.

אם יש לך שטח פרטי או מקום שלא יפריע לציבור ואתה רוצה לעשות דבר כזה תמיד תוכל גם לקנות אפילו מסחרית ישנה או כל רכב אחר שישתלם לך לקנות ולגרור (בשביל העברת בעלות חייבים טסט) פשוט תקנה את הרכב, תפקיד את הרשיונות, שים אותו איפה שנוח לך ולציבור ופשוט תרים האמברקס ושים בלטות ליד הגלגלים כדי שהרכב לא יחליק במקרה והברקסים בלויים (אנחנו מדברים על רכבים שהם לא במצבי נסיעה לרוב).

יש התנגדות?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני רוצה רכב שהייה מושבט אני יישים אוו אצלנו בבינים יש חניות פנויות אז ככה שלגבי החניה אין בעיה, אני מחפש רק רכב אפילו מפורק לגמרי העיקר שהייה אפשר לאחסן

Suzuki Jimny

פורסם

תלך למגרש גרוטאות וכל המקומות האלה ששמים בהם רכבי טוטאל לוס

אולי תמצא איזה מכונית שלי

לדוד שלי היה אופל אסקונה ישנה ששווקה מנוע ובמקום למכור אותה לערבי ב5K הוא העדיף לקחת את זה למושב לבית של סבתא שלו ושם הילדים משחקים ואפשר גם לשים דברים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה קרה לך? במחיר של האוטו (בא נגיד 1000 ש"ח) והגרירה (עוד 300 ש"ח תלוי במרחק) אתה קונה אחלה מחסן לחצר אז מאיפה הרעיון הזה של אוטו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה קרה לך? במחיר של האוטו (בא נגיד 1000 ש"ח) והגרירה (עוד 300 ש"ח תלוי במרחק) אתה קונה אחלה מחסן לחצר אז מאיפה הרעיון הזה של אוטו?

הוא מעוניין ברכב, מפני שהוא רוצה לאכסן את הזבל שלו בשטח ציבורי. :evil:

פורסם

כנראה שאין לו חצר...אבל כן יש לו חנייה פנויה.

• תוכן חדש...