Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא מעוניין ברכב, מפני שהוא רוצה לאכסן את הזבל שלו בשטח ציבורי. :evil:

את הזבל שלי אני זורק אני שם שם ציוד של מסיבות וזה לא זבל :evil: זאת חנייה פנוי גם השכן התקליטן עשה ככה !

אני מבקש לא לזלזל ואני לא מתכוון להעליב או לפגוע

Suzuki Jimny

פורסם
את הזבל שלי אני זורק אני שם שם ציוד של מסיבות וזה לא זבל :evil: זאת חנייה פנוי גם השכן התקליטן עשה ככה !

אני מבקש לא לזלזל ואני לא מתכוון להעליב או לפגוע

קנה טרנזיט ישנה, תחנה אותה בחנייה הפרטית שלך (שרשומה בטאבו, ואם אין הרכב יגרר), תרתך לו "חלונות מפח", מנעולים טובים על הדלתות וזה...

קח בחשבון שהשכנים ישנאו אותך על זה, ותכין את עצמך למילחמות...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

היה לי שכן עצמאי כזה, הוא קנה טרנזיט ישנה אבל עם קבינה וארגז נפרדים (ארגז קירור), ואחנה את הזבל שלו על אחת החניות הפנויות המשותפות של כל השכנים, בקיצור אני לא מקנא בך בכל המלחמות שהיו לך ולשכנים, זאת ממש חוצפה. אתה משטלת על הרכוש המשותף של הבנין, זה בדיוק אותו הדבר כמו שתקנה את הקונטינר שדיברו כאן ותשים אותו בגינה של הבנין, מה הבדל?, היום יש חניות פנויות אולי מחר כבר לא, אבל אתה תופס עם הגרוטאה שלך באופן קבוע חניה אחת!! בקיצור השטלתת על החניה הזו לנצח כאילו קנית אותה והיא שלך, ממש חוצפה.

נ.ב. אני כבר לא גר שם.

פורסם

חבר שלי לפני 8 שנים קנה טרנזיט ישנה, הוציא הכל מבפנוכו, עשה סורגים וחלונות מפח, את הדלתות ריתח, מאחורה את ה 2 דלתות עשה מנעול פלדלת כזה שמתפרק ל 2 חלקים (כמו שנועלים מכולת וכו) , היה שם שם 2 אופנועים .. שלו ושל אחיו ... עשה אפילו ירידה כזו מברזל , לשכנים אין בעיה כי זה החניה שלו בטאבו, והילדים אוהבים להתגלש על זה :) ולהזיז את זה אי אפשר כי זה מקובע לאספאלט + חסר מנוע :)

הוא לא משלם שקל על האוטו, לא אגרה ולא כלום, האוטו מושבת. ובכלל לא רשום על שמו .. ככה שגם צד ג' לא צריך ...

פורסם
טרנזיט ישנה, הוציא הכל מבפנוכו, עשה סורגים וחלונות מפח, את הדלתות ריתח, מאחורה את ה 2 דלתות עשה מנעול פלדלת כזה שמתפרק ל 2 חלקים (כמו שנועלים מכולת וכו) ... עשה אפילו ירידה כזו מברזל

נו, וזה לא תיאור של זבל? אגב, שכחת לספר על ערימות האבק וחיריוני היונים שיש עליה ועל קורי העכביש שיש תחתיה וסביבה (ואם הם נוהגים לשטוף את הדבר הזה כל יום שישי, אני מתנצל על ההנחה שיש כאלו).

לאורן ולפותח השרשור - לא משנה מה מאכסנים בתוך גרוטאה עם סורגים מרותכים. שיאכסנו בפנים את המונה ליזה ופוחלץ של בר רפאלי. עדיין מדובר בגרוטאה מכוערת שלא נעים לראות בחנייה.

ותאמין לי, שאפילו אם השכנים לא אומרים כלום (משום מה), הם לא רואים את זה בעין יפה.

פורסם
נו, וזה לא תיאור של זבל? אגב, שכחת לספר על ערימות האבק וחיריוני היונים שיש עליה ועל קורי העכביש שיש תחתיה וסביבה (ואם הם נוהגים לשטוף את הדבר הזה כל יום שישי, אני מתנצל על ההנחה שיש כאלו).

לאורן ולפותח השרשור - לא משנה מה מאכסנים בתוך גרוטאה עם סורגים מרותכים. שיאכסנו בפנים את המונה ליזה ופוחלץ של בר רפאלי. עדיין מדובר בגרוטאה מכוערת שלא נעים לראות בחנייה.

ותאמין לי, שאפילו אם השכנים לא אומרים כלום (משום מה), הם לא רואים את זה בעין יפה.

אני לא יודע אם הם רואי ם את זה בעין יפה או לא

אבל זה לא מפירע בכלל

Suzuki Jimny

פורסם

עם כל הכבוד לשכנים ועם כמה שזה מכער את הבניין, אני מבין לליבך אישפוז, עדיין החניה היא פרטית שלו והוא יכול לעשות בה כרצונו, וכל השכנים יכולים לקפוץ לו.

כמובן כל עוד הוא לא מפריע לשכנים והחניה כפי שנאמר רשומה בטאבו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...