Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב חברים.

בקרוב רוצה להחליף רכב לאישה (פורד פוקוס 2009) ולאחר החלטות ובדיקות רבות החלטנו שאנחנו לא רוצים רכב עם גיר רובוטי ורצוי תוצרת אירופיי בלבד ורצוי מאוד גרמני\בלגי ולכן מה שנותר פה זה אופל אסטרה ברלינה\אינסיגניה.

מבקש חוות דעת על שני דגמים הנ"ל (שנתון 2012-13) חסרונות ויתרונות.

רכב היחיד שאני עדיין חושב עליו שהוא רובוטי זה פורד מונדאו טיטאניום אבל אני די חושש מבעיות גיר והתנהגות מוזרה שחוויתי עם סקודה וטויוטה למשל.

עריכה אחרונה על ידי Leklerk

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם (נערך)

לפני כשנה יצא לי לצאת במסע חיפושים ברכבי מגרשים בצפון כדי למצוא אסטרה נורמאלית ואם אתה בונה על היבואן (שלמה סיקסט) תדע שיש להם במגרשים המון אבל המון נבלות שחוטות.

שים לב שיש אסטרה עם מנוע 1600 ללא טורבו, וגרסאת 1400 טורבו. (אפשר להבדיל על ידי הכיתוב "TURBO" באחוריים של האוטו) - המחירים ביניהם שונים דראסטית לטובת ה 1.4 טורבו (כנראה אין ביקוש בכלל ל1.6).

מה עוד, האסטרא עברה לאחרונה מתיחת פנים, מה שמשפיע על סחירות כמובן.

הדשבורד מלא כפתורים וזה קצת מוזר לאנשים (לי אישית זה לא היה דיל ברייקר).

הגיר של האסטרה, למרות שהוא אוטומטי-פלנטרי, מזעזע באיטיות שלו ובסירוס המנוע שלו.

צריכת הדלק גם היא מזעזעת יחסית ויכולה בכיף להגיע ל 1 ל 9 אפילו 1 ל 8 תלוי נהיגה כמובן.

(אגב, שני אלו האחרונים דווקא כן היו דיל ברייקר)

בקיצור - תוודא שאתה לוקח אותו לנסיעת מבחן לפני שאתה רוכש.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם (נערך)

לנו יש את האסטרה gtc . שזה הדגם עם 3 דלתות ועם מנוע 1600 טורבו.

שזה דיי שונה ממה שאתה מחפש. (אבל נגיד הכסאות המתקפלים מאוד נוחים לכניסה למאחור ויש מקום שם)

מאוד מרוצים מהביצועים שלו, פעם ראשונה שהלכנו על גרמני. ולא מאוכזבים.

האוטו כבר 3 שנים אצלנו אוטוטו ואין תקלות.

עריכה אחרונה על ידי כוחסווס
פורסם

לגבי אסטרה משומשת, לא הייתי בודק בשלמה סיקסט אלא בטרייד אין של היבואן עצמו שמחזיק רכבים פרטיים שהגיעו מעיסקאות טרייד אין. את המלאי ניתן לראות באתר של אופל ויש גם איש קשר לקבלת פרטים.

לאסטרה יש דגם 1.6 טורבו עם 180 כ"ס שהגיע מאובזר יותר והוא כמובן חזק מה-1.4 ך נמכר בכמויות קטנות.

האינסיגניה גדולה ונמכרה בהתחלה עם מנוע חזק יותר. מה שכן בתקציב הזה היא תהיה ישנה יותר מהאסטרה ואם אתם לא מרבים בנסיעות ארוכות שם היתרונות שלה יבואו לידי ביטוי אז לדעתי אפשר להסתפק באסטרה.

פורסם

צריכת דלק פחות מעניינת אותי כי כל הדגמים האלו אוכלות דלק בכמות שווה כמו פורד של אשתי :)

מה שחוב יותר זה איבזור אשיר ואגב כמות כפתורים כמו בתא טייס עושה לי את זה חחח

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

???

האינסיגניה הגיעה בשנים הראשונות עם מנוע 2.0 ליטר טורבו, 220 כ"ס. בשנים האחרונות היא הגיע גם עם 1.6 ליטר טורבו בגרסאות הזולות יותר. אפשר להגיד הרבה דברים על האינסיגניה, אבל חלשה יותר מהאסטרה היא לא (לפחות לא עם מנוע החזק).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה למגיבים.

טוב כנראה שברלינה יותר עדיפה.עכשיו שאלה היא האם יש לה בעיות שרשרת תזמון כמו במנועי VAG 1.2\1.4 ?

יש איזה תקלות לידה שצריך להכיר?

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

• תוכן חדש...