Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מורי נהיגה בעלי רנו פלואנס דיזל מתלוננים

שבעת נסיעה לאחור ההגה "קופא",

ההגה משתחרר רק אם מכבים את המנוע

ומתניעים מחדש או אם ממשיכים בנסיעה לאחור.

פורסם

ייתכן שמדובר רק בקצה הקרחון ויתקבלו פניות של בעלי רכב נוספים.

רשימת המכוניות הנוכחית כוללת מכוניות מדגמי 2014, 2015, 2016.

בפורמים של מורי הנהיגה ומוניות התקבלו פרטים

של אחד עשר בעלי מכוניות שבהם קיימת התופעה.

להלן סרטון קצר של הדגמת התופעה (לפתוח רמקול) -

פורסם

עוד על הנושא בכתבתו של בני ברק. התגובה של קרסו אופיינית - מתרצים את התקלה ב"ככה הרכב" ו"לא מצאנו" ו"הנהגים לא בסדר", כאילו זה קורה גם ברכבי לימוד נהיגה מדגמים אחרים, ובמקום לעשות מאמץ - יחד עם רנו אם צריך - לפתור את זה.

פורסם

תודה רבה על המידע.

מדובר בתקלה בטיחותית ממדרגה ראשונה. לא משנה כמה כריות אויר וכמה אזורי קריסה יש ברכב - אם ,כתוצאה מהתקלה הזאת, בנסיעה לאחור, מישהו ייפגע (או חו"ח ייהרג), מנכ"ל קרסו (שבשמו לקחה החברה אחריות), עלול למצוא את עצמו מואשם ברשלנות פושעת שגרמה לפגיעה במישהו (כולל בחיי אדם).

נראה לי שצריך לכתוב אליו ישירות, או לפנות ליצרן לגבי זה/לפתוח הודעה בפורומים בחו"ל (ואני לא אתפלא אם יש "תיקוני שדה" ברכבים כאלה ברחבי אירופה - מבלי ליידע את הציבור).

וחוץ מזה, קשה לי להאמין שאם, למשל, היתה כזאת תקלה בטויוטה, הם גם היו אומרים "ככה זה".

ואם זאת התגובה של היבואן למקרה בטיחותי כזה - זה מרמז על היחס שלו למקרים בטיחותיים אחרים. מה שאומר, שאני ,אישית ,לרכבים של קרסו לא מתקרב, ואמליץ גם לאחרים לא להתקרב (לדעתי, בטיחות , והיחס של היבואן לתיקון ליקויי בטיחות, הרבה יותר חשובים מדברים אחרים).

• תוכן חדש...