Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם כדאי לך לעבור או לא.

אני כן יכול להגיד לך שאם הייתי במצבך כבר הייתי על המטוס.

לצערי, המקצוע גם שלי וגם של זוגתי מצריך השקעה כספית גדולה ומספר שנים על מנת לקבל אישור עבודה בארה"ב.

ואף אחד לא יממן לנו כלום ולא יבטיח לנו עבודה.

פשוט תיסע ואני בטוח שעוד 5 שנים תחשוב איך לעזאזל בכלל התלבטת.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור:

1.מעניין איך מגיעים לשכר כזה בארצנו...

2.השכר שציינת שתעשה בחול יותר נמוך מזה שתרווח כאן אבל רק אתה תעבוד אז הגיוני.

3.הייתי קופץ על ההזדמנות לכמה שנים (2-4 שנים).

פורסם

Chenrp - שכר של 18-20 נטו בהייטק הוא די סטנדרטי.

תוסיף לזה 5-8 שכנראה אשתו מרוויחה וזה הסכום.

אגב liviur - אתה טענת במהלך השרשור שב130 אלף לשנה בארה״ב לא חיים טוב. אני לא מסכים איתך. בכלל.

אבל אתה חי שם ולא אני.

פורסם

18-20 נטו לאיזה תפקיד? אני מגיע מעולם ההיטק ולא מכיר כאלו סכומים (אולי דירקטורים או מפתחים בעלי 10 שנות נסיון ומעלה)

פורסם
לפותח השרשור:

1.מעניין איך מגיעים לשכר כזה בארצנו...

2.השכר שציינת שתעשה בחול יותר נמוך מזה שתרווח כאן אבל רק אתה תעבוד אז הגיוני.

3.הייתי קופץ על ההזדמנות לכמה שנים (2-4 שנים).

כדי לא לריב, אני מרוויח כ 16 נטו ואשתי עוד 10 נטו.

פורסם

אגב liviur - אתה טענת במהלך השרשור שב130 אלף לשנה בארה״ב לא חיים טוב. אני לא מסכים איתך. בכלל.

אבל אתה חי שם ולא אני.

ב130 חיים טוב, אם חיים חכם.

אישית הייתי מתרחק מהחוף המערבי, מגעיל אותי.

haters will hate

פורסם

אבל אתה חי שם ולא אני.

18-20 נטו זה 32-36 ברוטו, כך שסטנדרטי זה לא. אלא רק אם החשבת הפרשות בתוך הנטו...

אפשר לומר שמרבית עובדי ההייטק רואים בין 20 ל-30 (אם מסתכלים על טווח רחב מאוד של משרות ווותק) ואז מדובר על 13-17 נטו.

אני ממש לא חושב שליביו אמר שלא חיים טוב מ-130 אלף לשנה. הוא רק אמר שרמת החיים של פות"ש לא תעלה משמעותית, אם בכלל, בשכר כזה, אם הוא גר באזורים יקרים יחסית כמו ניו יורק. אם הוא יכול לגור איפה שבא לו, המשוואה מתהפכת והוא יכול לחיות נהדר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תראה אם ניקח את הבית הסטנדרטי בישראל ואת הבית סטנדרטי בארה״ב ואת האוטו הסטנדרטי שם והסטנדרטי כאן וכו׳ וכו׳ - אז עדיף להיות סטנדרטי שמה.

פורסם (נערך)

נקמיצי -

אין ספק שרמת החיים בארה"ב גבוהה יותר מבישראל.

אם ננסה לתאר את ההבדלים במושגים של עולם הרכב אז החיים בישראל מדומים למזדה 6 ובארה"ב למרצדס C ואולי E.

מניסיון של חיים שם (עם משכורת גבוהה) אני יכול לומר שמהר מאוד מתרגלים לנושאים החומריים וזה די מפסיק לרגש. ואז מה שחשוב בעיקר הוא הדברים האחרים הלא חומריים. ואני כותב את זה למרות שאני לא אדם רוחני או סגפן.

הדברים מקבלים משנה תוקף לאור השכר הגבוה יחסית של פות"ש שמעיד על כך שהוא לא מסכן גם בארץ.

אישית אני מאוד אוהב את החיים בארה"ב, והייתי עובר לשם בכיף לכמה שנים. אך לא הייתי מוכן לבלות את שארית חיי שם ולגדל שם את ילדיי על כל המשתמע מכך.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

זה לאו דווקא החומריות, אישית אני אוהב את החופש, את האפשרות להכנס לאוטו ולנסוע בלי הפסקה, את הוורסטיליות שנמצאת במרחק יריקה, הנה, דצמבר בפתח, שעתיים נסיעה מהבית ואני עם אופנוע שלג על פסגה מהממת, שלוש שעות לכיוון השני ואני משתזף לי בחוף.

יש היגיון בכל כך הרבה דברים, האפשרות להחזיק מספר כלי רכב כי הביטוח נוח (זוכרים שהיו לי 7 רכבים?), רוצה סירה? תקנה, זה לא רק זול, לא צריך רישיון, הביטוח זול.

הבירוקרטיה עובדת בשבילך, המערכת לא מנסה לדפוק אותך.

haters will hate

• תוכן חדש...