Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכל להעלות קצת צילומים כדי שנבין בדיוק את הבעיה? אני שמח שהיא נפתרה. כמו כן, ספר איזו עיריה הייתה זו, כי עולה מסיפורך שהיא לקחה אותך ברצינות וניסתה לעזור.

תודה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כתב בהודעה הראשונה - חדרה.

והאם השכנים גם התחלקו בכל העלויות של הביובית ? זה לא אמור לפול על סבא שלך.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תמונות אין לי לצערי. מדובר על עיריית חדרה - אכן טיפלו בצורה נאותה ואפילו התקשרו לשאול אתמול בערב אם הכל הסתדר. כל הכבוד.

לגבי הניקוי - כדאי לפתוח את הפתח ביוב פעם בשנה ודרכו לנקות את הצינורות ניקוז שמובילים אליו.

שכנים - נכון לעכשיו, סבא שלי כבר קיבל חזרה חצי מהסכום ששילם. בהמשך כנראה שיקבל החזר נוסף מהשכנים.

מדובר על בניין 3 קומות בן 11 דירות.

לדירות גן יש ניקוז עצמאי בגלל שהן הוצפו בעבר. בבניין יש 4 ניקוזים של 9 הדירות הנותרות. 2 בכל צד. 1 לשירותים ואמבטיה ואחת לחדר כביסה ומטבח (היא זאת שנסתם).

צינור ביוב הזה מנקז ביוב מ-4 דירות.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה על העדכון,

למדתי מה לעשות בפעם הבאה, לפחות בהיבט הפרקטי, אם אני נתקל במצב דומה.

לצערי ראיתי את השרשור רק עכשיו אבל חוק המקרקעין מסדיר את הדברים בצורה די ברורה. שמח שלא נזקקת לו.

סחטיין על הדאגה לסבא (אני אלך לבקר את סבתא).

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...