Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני רוצה לרכוש פיג'ו 2008 חדשה.

בשני האתרים הנ"ל ובפרט בגטקאר, יש הצעות מצויינות:

http://www.getcar.co.il/deals/%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95_2008

כל העניין מעט מחשיד ואני לא המבין הכי גדול.

נתחיל בכך שהאתר עצמו לא מתחייב לך לשום דבר פרט לתיווך מול חברת ליסינג, זהו.

התקדמתי, רכשתי שובר באתר, סיכנתי 200 ש"ח.

חזרו אליי במיידי מקל אוטו. הציעו לי לרכוש ב 102,000ש"ח את דגם 2017 שיגיע בסוף ינואר.

או לחכות לקבל בסוף דצמבר את הצורה החדשה של 2016.

ואז קרה הדבר הבא: כדי להתקדם בעיסקה, נדרשתי לשלם מקדמה ע"ס 1000 ש"ח, לפתיחת הזמנה ושריון רכב.

ביקשתי לתומי לראות את החוזה שעליו אני עתיד לחתום עם החברה ולעיין בהתחייבויות העתידיות של שנינו, נתקלתי בסירוב מוחלט.

מה אתם אומרים?

פורסם

אם אין חוזה, אל תחתום. סוף סיפור.

אגיד לך יותר מזה - כל הכיף ברכישת רכב 0 ק"מ, הוא בזה שאתה מסתכל על הרכב שאתה רוצה, משלם והולך משם עם הרכב שלך.

אם אתה צריך להזמין, לחכות וכו' - אז מה זה שווה? אם חשוב לך לחכות עד ינואר, תמתין לינואר. מבטיח לך שיהיה תמיד מלאי של פיג'ו 2008 מתאימות.

כמו כן שווה לבדוק באופרייט, חברת הליסינג של לובינסקי - אולי הם יציעו לך משהו שווה יותר.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

התחלתי אצל היבואן כמובן.

ללובינסקי אין כרגע את הרכב בארץ, רק בהזמנה לעוד חודש ורק מ2016.

הבחור מקל אוטו התעקש שזה מקובל וכו' ושלא פורעים את המקדמה עד שנחתמת עיסקה... לא יודע:oops:

פורסם

אם אין את הרכב אצל לובינסקי ואין בקל אוטו זה אומר שתקבל רכב חדש טרי כשינחת בארץ, בשביל זה שווה להמתין כחודש.

כמו שהציעו תבדוק בלובינסקי טרייד שזה למעשה לקנות מהיבואן ברישום 01..

סומך על היוזר שאוטוטו יתן לך פרטי התקשרות.

פורסם

לגבי קל אוטו: גם אני קניתי אצלהם ב0 ק"מ. הגעתי אליהם למשרד ושם נתנו לי את החוזה לעיון. לא הייתה עם זה שום בעיה.

• ספונסר פורום
פורסם

סומך על היוזר שאוטוטו יתן לך פרטי התקשרות.

תודה!

לשאלה עצמה, נשמח לסייע. שלח לנו בהודעה פרטית שם וטלפון ונדאג שייצרו עימך קשר מלובינסקי טרייד, ויתנו לך הצעה על 0 ק"מ. אם תרצה ישירות מהסוכנות, נוכל לסייע גם. מה שנוח לך - נוח לנו.

צוות לובינסקי

פורסם
תודה!

לשאלה עצמה, נשמח לסייע. שלח לנו בהודעה פרטית שם וטלפון ונדאג שייצרו עימך קשר מלובינסקי טרייד, ויתנו לך הצעה על 0 ק"מ. אם תרצה ישירות מהסוכנות, נוכל לסייע גם. מה שנוח לך - נוח לנו.

צוות לובינסקי

איך שולחים הודעה פרטית?

פורסם

תעמוד עם העכבר על השם של היוזר,במקרה שלך "קבוצת לובינסקי",קליק עם העכבר על השם-"מסר פרטי"

בהצלחה.

פורסם

קבל את ה 2 CENTS שלי

בחלק מהאתרים מציגים מחיר נמוך אבל בסופו של דבר לא מדובר על מחיר סופי, קיימות הוצאות נוספות

דוגמת אגרת רישוי + מערכת מולטימדיה

מקובל לשריין הזמנה תמורת 2000 שח, ממך ביקשו רק 1000, אז מצבך טוב יותר.

במקרה של ביטול, מחלטים לך את המקדמה:cry:

אין שום בעיה לעיין בחוזה, בד"כ מדובר בחוזה סטנדרטי

בהצלחה

• תוכן חדש...