Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי כמה שאלות קיטבג:

אני לפני מכירת רכב (וקניה של חדש).

במקרה שלי בזמנו, עשיתי הלוואת סטודנט ללימודים ונשאר לי לא מעט כסף אז קניתי איתו רכב יד שניה שגם ככה הייתי צריך.

כרגע נשארו לי בערך 30K שאותם אני מתכוון להחזיר בעת המכירה של הרכב הנוכחי ולסיים את ההחזר החודשים (1000 ש"ח).

חלק מהמקומות מציעים לי טרייד אין, אבל אני רוצה להחזיר את הכסף לבנק קודם כל ואז לרכוש חדש כדי לא להתקע עם כפילויות החזרים.

האם המקומות הנ"ל "קונים" ממך את הרכב במחיר שסוכם, ואז עושים מימון (במקרה שלי) לרכב החדש?

איך זה עובד בדיוק? אני מתאר לעצמי שיש לזה איזשהו פיתרון.

רב תודות.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

יש שתי אפשרויות - אתה מוכר את הרכב לבד, סוגר את החובות, ניגש לסוכנות ומזמין רכב חדש. זה טוב כאשר ההלוואה הקודמת בתנאים פחות טובים ממה שנותנים ממון בסוכנות.

אפשרות שניה - לבוא עם הרכב לטרייד אין, ומה שהם מוכנים לתת לך עליו יהיה חלק מהמקדמה. החסרון - בטרייד נותנים לך הרבה פחות ממה שהרכב שווה בשוק ( כדי שגם הטרייד ירוויח עליו ). היתרון - אתה לא צריך להתעסק עם המכירה ונשאר עם הרכב הקודם עד לקבלת רכב חדש.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רוב הבנקים לא מוכנים "לגרור" את ההלוואה מהרכב הישן לחדש, לכן כדי לשחרר את הרכב הישן מהחובות שלו תצטרך לקחת הלוואת גישור לזמן קצר כדי שיהיה אפשר למכור את הרכב המשומש לטרייד אין או לאדם פרטי.

על הרכב החדש אתה לוקח הלוואה חדשה כאשר המקדמה עליו היא מה שנשאר לך ממכירת הרכב הישן לאחר ההפחתה של החוב שיש לך עליו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הקטע הוא שההלוואה היא הלוואת סטודנט, לא מימון לרכב.

מה שתוכנן זה פשוט למכור - לכסות ואז לקנות חדש במה שנותר ומימון ספציפי לרכב.

בכל אופן תודה על התשובות!

Opel Adam S 2017

פורסם

כן, הבנתי מהודעת הפתיחה שלך שאין שיעבוד על הרכב הישן לבנק. מה שצריך לעניין אותך, זה תנאי הלוואה הקיימת מול תנאי ממון.

אתה מתכוון לקנות רכב חדש או ישן? לחדש אפשר לקבל ממון בכ 1.85% צמוד פריים ( שנתי ), לרכב משומש התנאים פחות טובים. אם תנאי הלוואת סטודנט עדיפים על ממון סוכנות הרכב, כדאי למכור את הרכב ובמקום לסגור הלוואה קיימת, לקחת פחות מסוכנות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טרם בדקתי לגבי הלוואות לרכב חדש אבל אני כן יודע שההנחות שם גבוהות יותר מאשר לרכב משומש או כללית.

התנאים שלקחתי בזמנו בתור סטודנט דיי דומים לשל הלוואה לרכב חדש לכן זה לא משנה לי יותר מדי (P+1.5 לדעתי לא זכור לי במדויק).

Opel Adam S 2017

פורסם

עכשיו לרכב חדש אפשר לקבל p+0.25

פורסם

לפי הנתונים שרשמת, עדיף למכור, לסגור את ההלוואה הקודמת, ולקחת ממון בסוכנות.

עכשיו לגבי רכב יד 2 - לפני חודש עזרתי למישהי לקנות רכב בן שנה- שנתיים, ובכלמוביל טרייד אין אפשר היה 20 אלף שקלים לשלם ב 20 תשלומים ללא ריבית ( אבל רק את הסכום הזה, לא פחות ולא יותר ). ככה שכדאי לבדוק כל מיני אפשרויות.

• תוכן חדש...