Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אקדים ואומר שאין לי שום ידע קודם בכל תחום הרכב, מעולם לא התעניינתי בכך.

אני רוצה לרכוש (אולי גם ליסינג, צריך קודם להסגר על איזה רכב) רכב שישמש בעיקר לנסיעות בין-עירוניות. לומד בחיפה, נוסע מדי פעם למשפחה בירושלים, סופש"ים בחדרה ועובד ביקנעם. אין לי בעייה לנהוג על ידני, ומכיוון שזה גם אמור להפחית את מחיר הרכב אז מה טוב.

קראתי מעט בפורום ועדיין אני לא מוצא את עצמי במגוון הדגמים הקיים.

מה שאני יודע שחשוב לי:

- סביבת נהג מרווחת (ככל האפשר בתקציב) - אני יחסית גבוה וזה מציק לנהוג ברכב כשמרפק שמאל כל סיבוב מנשק את הדלת.

- חסכוני - צריכת דלק נמוכה.

אשמח לעזרה עם הכוונה לדגמים מתאימים כדי שאדע מה אני מחפש |:

תודה רבה!

פורסם

אם ידני בא בחשבון הייתי בודק רנו קליאו ידנית,נוחה ודי חיסכונית אולם אתה אתה נוסע מהר הסלד יהיה גבוה.

עוד רכב הוא פיאט פונטו איוו,גם חיסכונית ולא יקרה לאחזקה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם ידני בא בחשבון הייתי בודק רנו קליאו ידנית,נוחה ודי חיסכונית אולם אתה אתה נוסע מהר הסלד יהיה גבוה.

עוד רכב הוא פיאט פונטו איוו,גם חיסכונית ולא יקרה לאחזקה.

תודה. מה זה "מהר"? מעל כמה קמ"ש?

אקרא על הדגמים האלו ואחזור עם שאלות (:

פורסם

110-120

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...