Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש המון מדריכים אבל הם אובר אובר מפורטים ואני שעות מנסה לקרוא ובאמת לא מצליח להבין את הדברים הכי פשוטים

השאלות לא מסובכות נתחיל במטרה שאני רוצה : הברקת הרכב השחור! שישמר נוצץ מראה רטוב מבריק כמה שיותר!

באוטוסטור למשל אני רואה על אוטם שזה "יוצר שיכבת הגנה ומראה רטוב מגן ממים ופגמים"

עכשיו מה הקטע??? גם על גלייז מוצר אחר רשום בדיוק אותו דבר שזה נותן מראה מבריק ורטוב!

אז מה ההבדל? מה אני צריך לקנות????.....

SRP- גם מוצר שהומלץ לי פה ע"י חבר יקר שעזר לי וגם שוב זה גם עושה אותה פעולה! אז מה בעצם ההבדלים?

את האמת עד היום השתמשתי בווקס מהיר של מגוויראס ואחרי שטיפה במכונה (אל תהרגו אותי) אני מתיז את החומר ועובר עם מטלית האוטו יוצא נוצץ וחלק, פשוט בא לי להעלות שלב

אז מה ההבדלים בין גלייז SRP ואוטם?

איך עושים את זה? אני עושה לבד? כל כמה זמן עושים?

מה לקנות???.....

תודה רבה

פורסם

אוטם צבע - מגן על צבע הרכב מהשמש וממזיקים.

גלייז - ממלא חלק מהסרוולים למראה טוב יותר, כמו איפור. (לזמן מוגבל)

SRP - גלייז/ פוליש עושה את אותה המטרה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם (נערך)

ז""א קניתי עכשיו רכב שנה מסוימת... נניח הצבע השחור במצב נחמד

שוטף אותו ידנית... או שאפילו השקעתי ועשיתי לו פוליש ווקס בתור מתנה כי קניתי אותו ומגיע לו ..

מה עכשיו? לרכוש את שלושת הדברים האלה? מה השלבים? מתי עושים את זה? כל כמה זמן?

תודה)

* זא שאני קורא שוב את ההודעה שלך אני מבין למעשה שאני לא חייב לעשות פוליש ווקס ולהוציא אלפייה אם הרכב במצב סבבה אפשר פשוט לעשות את שלושת הדברים האלה שציינת ?

עריכה אחרונה על ידי optra5
פורסם

קודם תקרא שירשורים נעוצים כדי שתלמד על מושגי יסוד ושטיפה ידנית נכונה.

אחרי זה על אוטם, ווקס, פוליש,

אם ללכת לדיטיילר ולהוציא סכום גדול? כרגע לא כי אינך יודע כיצד לשמר נכון את צבע הרכב.

תתחיל בקטן ותקרא ותלמד תתנסה ואז תחליט אם כדי להוציא כסף על כל מני מוצרים.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אז זהו שקראתי הכל וזה פשוט עמוס וקשה למצוא תשובות פרטניות

אתה יחסית ענית לי נקודתי כמו שאני צריך

לפי מה שהבנתי אחרי שטיפה נגיד טובה שאני עושה

אני אשים אוטם צבע.. ואז למעשה גלייז או SRP?

אפשר לבד נכון? לא צריך איש מקצוע?

פורסם (נערך)

SRP יש לו יכולות מיסוך(גלייז) כמו כן ניקוי עמוק יחסית(פוליש מאוד מאוד עדין).

יום שישי עשיתי טיפול לשני רכבים(I20+המאזדה שלי) אחרי SRP הצבע קיבל עומק וברק מאוד יפה, רק לציין שהרכבים עברו שטיפה מאוד קפדנים עם סיטרוס ומעבר אלכוהול ופלסטלינה,אז הSRP היה תכלס שלב ניקוי עמוק ומיסוך, עליו נמרח מנזרנה PL+CL התוצאה הייתה שהרכב נהפך כמעט למראה(אחרי הכל הפוליש נעשה לפני כמעט שנה),שטיפה הבאה יקבל גם יכבת BSD.

במצב שלך תעשה מעבר פלסטלינה,SRP,אוטם/ווקס(עדיפות לאוטם קודם,אוטם של מנזרנה לפי מה שידוע לי מתיישב הכי טוב על הSRP)

את כל התכליך אתה יכול לבצע לבד עם ציוד מתאים(אפליקייטורים נורמליים,מגבות טובות,פלסטלינה סבירה וסבון סביר,סבון כלים כמו פרי גם אוכל)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם
SRP יש לו יכולות מיסוך(גלייז) כמו כן ניקוי עמוק יחסית(פוליש מאוד מאוד עדין).

יום שישי עשיתי טיפול לשני רכבים(I20+המאזדה שלי) אחרי SRP הצבע קיבל עומק וברק מאוד יפה, רק לציין שהרכבים עברו שטיפה מאוד קפדנים עם סיטרוס ומעבר אלכוהול ופלסטלינה,אז הSRP היה תכלס שלב ניקוי עמוק ומיסוך, עליו נמרח מנזרנה PL+CL התוצאה הייתה שהרכב נהפך כמעט למראה(אחרי הכל הפוליש נעשה לפני כמעט שנה),שטיפה הבאה יקבל גם יכבת BSD.

במצב שלך תעשה מעבר פלסטלינה,SRP,אוטם/ווקס(עדיפות לאוטם קודם,אוטם של מנזרנה לפי מה שידוע לי מתיישב הכי טוב על

הSRP)

את כל התכליך אתה יכול לבצע לבד עם ציוד מתאים(אפליקייטורים נורמליים,מגבות טובות,פלסטלינה סבירה וסבון סביר,סבון כלים כמו פרי גם אוכל)

תודה על התשובה אבל הוספתי לי שאלה - פלסטלינה- מהי ?

וכל הטיפול שאתה עשית עכשיו, כל כמה זמן עושים את זה? את הSRP אתה שם כל כמה זמן?

פורסם (נערך)

עוד שאלה למשל יש את המדריך פה באתר של לנקות ללא מים, עם ONR או מה שזה לא יהיה.. אם יהיה גלייז או אוטם על הצבע זה לא פוגע?

כמה זמן מחזיק מעמד אותו אוטם/גלייז??

+ עוד שאלה - מה הסדר הנכון האמיתי? ווקס אוטם גלייז ?

מה לפני מה?

המטרה רכב שחור בוהק מבריק ומראה רטוב

תודה

עריכה אחרונה על ידי optra5
פורסם

פלסטלינה היא חומר צמיגי שדומה בתחונותיו החיצוניות לפלסטלינה, מה הוא עושה? מנקה את הצבע מליכלוכים שלא נראים לעין אך מורגשים במישוש( בדרך כלל, מוריד גם מה שלא מורגש) בסוף התהליך הצבע נהפך לחלק כמו טוסיק של תינוק.

גלייז מחזיק מס' שבועות, מתחת לאוטם יותר, אוטם תלוי בסוגו, ממספר חודשים לכמעט שנה.

סדר מריחה, גלייז, אוטם ואז ווקס.

onr לא פוגע בשום אוטם או ווקס

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...