Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא יודע או זוכר, בזמנו כשייבאתי את ה LTD , היא אוכסנה זמן רב במגרש של חברת אוברסיס קומרס בחיפה, עד לשחרור מהמכס. בזמן שהיתה שם, נפגע הרכב בנזק שהוערך ע"י שמאי בכ- 11,000 ש"ח. מאחר והרכב הוכנס לקונטיינר שלם, נפרק שלם לדברי סוכן המכס, ונוסף לכל אני בעצמי ראיתי אותו פעמיים במגרש של אוברסיס ובפעם השניה היה לו נזק גדול יותר מבפעם הראשונה, אין לי ספק כי הרכב נפגע שם.

משלא הצלחתי לסגור את הענין עם אוברסיס, תבעתי אותם בבית במשפט לתביעות קטנות. לצערי, למרות דו"ח השמאי, המסמכים החד-משמעים שהבאתי, והתמונות המראות בבירור את מצבו לפני ואחרי, לא הצלחתי לשכנע את השופט גד אנגל לחייב אותם לשלם עבור הנזק. מצורף פסק הדין.

מסקנתי היא שאין דרך להגן על עצמך מנזק שיגרם לרכב אספנות בזמן הובלה לארץ. השלבים שהוא עובר מורכבים: קבלה מהמוכר בחו"ל, הובלה פנימית בחו"ל, קבלה במחסני המשלח, העמסה בקונטיינר, פריקה מהקונטיינר, איכסון במחסני הערובה, ולבסוף השחרור. בדרך הוא עובר מיד ליד של גורמים רבים וכמובן שכל אחד מהם יאשים את האחר בנזק או יכחיש כלל את קיומו.

גם הביטוח לא עוזר אם אין נזק קטסטרופלי כי מצבו של האוטו לפני ההובלה לא תועד ע"י גורם מוסמך ולא ניתן להשוות את הלפני לאחרי.

נמרוד

פסד אוברסיז.doc

פורסם

מצער לשמוע ,אך אין כל חדש בנושא זה ואחרים שכן גם מקרים של פגיעה מאחור ע"י רכב.

חבר שלי נסע ברכבו בעיר כשלפתע נכנס בו בחור צעיר עם רנו קליאו מאחור,הבחור לא רצה לתת את פרטי הביטוח ולא הודע בתאונה,ובבית המשפט הוא טען שלרכב של החבר שלי האורות בלימה לא היו תקינים.

וכמובן שאחרי שכל הפנסים והפגוש נהרסו הם כבר לא עבדו,בית המשפט קבע שלאור המקרה בו בנתבע טוען כי אורות הרכב שנפגע לא היו תקינים ואין כל הוכחה או עדות מספקת לשתי הצדדים אין לבית המשפט יכולת לקבוע מי אחראי על הנזקים עד אשר יובאו אליו ראיות נוספות.

ואני אומר גם דפקו לך את הרכב גם לא משלמים לך וגם המדינה דפקה אותך פעם נוספת שלא עשתה את הצדק .

פורסם

משתתף בצערך....

ולמרות שהשופט הביע עניין בנושא..

לפחות אין חיוב בהוצאות משפט

את גיליון האבטומוביל שצירפת החזירו לך?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

נמרוד,

אני חייב לומר שהסיפור ממש עצוב ומעצבן.

אותו דבר קרה גם לי.

כשהרכב יצא מחו"ל לארץ הוא היה נקי 100% מפגיעות..

ביום השחרור מהמכס, חשכו עיני. ב 3 מקומות ברכב היו דפיקות (שני הדלתות בצדדים, ובכנף האחורית). בנוסף, בכנף ימינית קדמית, יש לי שריטות אדירות, כאילו מישהו עבר עם נייר זכוכית.

ולקינוח, את שני האגזוזים, ממש קרעו לי. כאילו מישהו חתך עם מספרי פח.

מיותר לציין שנקרע הלב למראה שהתקבל.

חשבתי גם אני לתבוע את חברת ההובלה, או החברה שמאכסנת את הרכב, אבל לאור סיפורי העבר מחברים ומסביב הבנתי שחבל על הזמן והכסף.

כנראה שצדקתי, וחבל.

מאיר

פורסם

כדאי להסיק מסקנות ולדאוג לצילום של הרכב מכל הזוויות לפני ההובלה, ובכל שלב אחרי זה.

בזמן שהיתה לי את האופל אומגה (עיין: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=207&art_id=47) ובליתי במוסך המרכזי של UMI יותר מבבית ראיתי שמחלקת הפחחות שלהם מלאה מכוניות לפי רשוי, מסתבר, שאחוז גבוה של רכבים נפגע בצורה זאת או אחרת בעת ההובלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...