Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת למה?

אדם נכנס לבנק, לאחר שיש לו חשבונות נגיד במספר בנקים והכנסה קבועה תקינה... מבקש הלוואה סבירה של 20-30-40-50 אלף שקל, ריאלי לחלוטין היות וגם לסטודטנים נותנים היום עשרות אלפי שקלים אם צריך.

עושה זאת במספר בנקים ולאחר מכן, פונה לעו"ד וטוען שאינו מסוגל להחזיר את ההלוואות באותם התנאים ובלה בלה בלה מה שלא יהיה, לבנק אין ברירה ולאחר מכן מגיעים לסוג של פשרה שבו החייב מחזיר הרבה פחות ממה שהוא היה צריך.

אני מדבר על אדם למשל ששוכר דירה, לא גר עם ההורים ולכן, הוצאה לפועל לא יכולה לקחת לו כלום בסופו של יום (אין לו רכב לצורך העניין).

למה שדבר כזה לא יקרה ולא קורה? כך שמעתי והבנתי מכמה אנשים שמקרים כאלו קורים ולא קצת, למה זה לא הגיוני?

מה ההבדל בין זה לבין תספורת של אדם עשיר כזה או אחר?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האיש עלול להכנס למצב של פשיטת רגל. גם קחו לו את מטלטליו וגם יהיה לו כתם לכל חייו, או, לפחות, לשנים ארוכות.

אני מניח (אבל לא יודע) שיהיו גם צדדים פליליים.

בקיצור - לא שווה בשביל כמה עשרות אלפי ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה כבר עניין של אישיות.

שאל את הספרים הלאומיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ולאחר מכן, פונה לעו"ד וטוען שאינו מסוגל להחזיר את ההלוואות באותם התנאים ובלה בלה בלה מה שלא יהיה, לבנק אין ברירה....

ו...? אז הוא פונה לעו"ד והבנק פשוט מוותר לו? לבנק אין ברירה? הבנק יכול לגרור אותו בהליכים משפטיים, עד יומו האחרון. החוב יטפח ככל שההליכים יתמשכו. מקודם אגב רשמת שיש לו נכסים. אז אם יש לו נכסים, יש לבנק מה לקחת לו. ואם אין לו נכסים, והוא לא ממש מבוגר, יש לו הרבה שנים של חיים ועבודה שיוכלו להיפרע מהם. ואם הוא חי על חשבון אחרים, ונוסע ברכב של מישהו אחר, אפשר לקחת גם את הרכב הזה. וזה יעבוד בדיוק בבנק אחד, אולי שניים, ולא בסכומים גדולים. אח"כ הרקורד שלו יהיה יותר שחור מהלפטופ שאני כותב ממנו, והוא יהיה מחוק מבחינת אשראי מכל בנק או חברת אשראי בארץ, למשך שנים רבות. שוב, שמעת יותר מדי סיפורים.

יש כמובן אנשים מסכנים שהסתבכו בחיים, אנשים שנפלו כלכלית וזה סיפור שונה לחלוטין מנוכל מקצועי, ולהם זו מצווה להושיט יד.

חברות בע"מ זה סיפור אחר לחלוטין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
אבל בשביל כמה מליונים דווקא שווה :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

בסכומים כאלה נדרשים ערבים או דירה על שימך,אז הם יאלצו לשלם

הכל.

זה נכון גם לגבי בריחה לחו''ל אגב.אף בנק לא יסתכן בסכומים גדולים,

(וגם קטנים)

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
"מעשה אבות סימן לבנים" אם האבא התכחש לחוב, הבנים שלו ימשכו בדרכו.

צר לי לאכזב אותך -לא רואה הרבה סיכוי להחזרת הכסף.

מצער אך נכון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל עסק ובנק הוא גם עסק מוחק מדי שנה חובות אבודים, של לקוחות שלא מסוגלים לשלם את חובם.

אצל הבנק מערכת הגביה יותר משומנת, ועד שהוא ימחוק לך חלק מהחוב, תעבור מסכת טרטורים ארוכה.

ידועה הבדיחה העצובה שאם אתה חייב לבנק 10000 ש"ח זו הדאגה שלך, אם אתה חייב לבנק 100 מיליון ש"ח זו כבר הדאגה של הבנק.

ובמישור העיסקי הזה נמחקים חובות במסגרת הסדרי חוב בהיקפים דמיוניים.

לנו האנשים הקטנים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
ו...? אז הוא פונה לעו"ד והבנק פשוט מוותר לו? לבנק אין ברירה? הבנק יכול לגרור אותו בהליכים משפטיים, עד יומו האחרון. החוב יטפח ככל שההליכים יתמשכו. מקודם אגב רשמת שיש לו נכסים. אז אם יש לו נכסים, יש לבנק מה לקחת לו. ואם אין לו נכסים, והוא לא ממש מבוגר, יש לו הרבה שנים של חיים ועבודה שיוכלו להיפרע מהם. ואם הוא חי על חשבון אחרים, ונוסע ברכב של מישהו אחר, אפשר לקחת גם את הרכב הזה. וזה יעבוד בדיוק בבנק אחד, אולי שניים, ולא בסכומים גדולים. אח"כ הרקורד שלו יהיה יותר שחור מהלפטופ שאני כותב ממנו, והוא יהיה מחוק מבחינת אשראי מכל בנק או חברת אשראי בארץ, למשך שנים רבות. שוב, שמעת יותר מדי סיפורים.

יש כמובן אנשים מסכנים שהסתבכו בחיים, אנשים שנפלו כלכלית וזה סיפור שונה לחלוטין מנוכל מקצועי, ולהם זו מצווה להושיט יד.

חברות בע"מ זה סיפור אחר לחלוטין.

לפי הטענות, העניין הצליח ב 2 בנקים.

לקיחת הלוואה, פניה לעו"ד בגין אי יכולת להחזיר את החוב + מגורים בשכירות ללא שום נכס או רכב, מה הבנק יעשה?

לפי מה שאני יודע ונאמר לי, יש ועוד איך יש הסכמי פשרה בין הבנק ללקוחות וויתור הבנקים על חובות כאלו ואחרים גם לאנשים ואזרחים מן השורה.

הכל תלוי בעו"ד, נסיבות והסיבות, יש פירצה או הגיון בפניה של האזרח לעו"ד מול הבנק שאין לו יכולת? ככל הנראה זה יעבור.

ההשלכות של המעשים האלו ברורים לכולנו, מה זה עלול לגרור ומה זה כבר גרר, אבל מסתבר... שאפשר לעשות את זה גם בבנק 3... פלא פלא.

*** אם אכתוב הסכם פשרה מול הבנק בגוגל, אקבל המון משרדים ועורכי דין המתעסקים בזה.

יש וקיימים הסכמי פשרה וכן אפשר "לעקוץ" ועוד איך אפשר אבל... אתה נמחק זה ברור.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

לגבי הסכמי פשרה, אכן יש גם יש. לשכור עורך דין לצורך עניין זה- מיותר מאחר ועורך דין לא ישיג לך תנאים יותר טובים מאלו שאתה יכול להשיג בעצמך.

לגבי ויתור על חובות- הצחקת אותי.

פש"ר זה כבר סיפור אחר לגמרי.

פורסם

זה על מה שדיברתי, לא וויתור חוב אלה הסכם פשרה. לקחת 50K, לאחר מכן הסכם פשרה שאתה מחזיר הרבה פחות... על השיטה הזאת דיברתי.

ברור שמדובר על חסרונות לכל עניין אבל עדיין, זה קיים.

• תוכן חדש...