Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס CLA 200 AMG 2015

adigoln1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,אני מתלבט אם לקנות מרצדס CLA 200 AMG שנת 2015

האוטו הוא יד שנייה, עם 16 אלף ק''מ , הוא עולה 215 אלף ש''ח ...

רציתי לשאול כמה שאלות :

האם בכלל משתלם לקנות את האוטו הזה תמורת המחיר ?

מה ההבדל בין AMG לבין CLA 200 רגיל ?

אם כן יש הבדלים , מהם ההבדלים והאם הם שווים את תוספת המחיר? ...

כל חוות דעה נוספת שלילית\ חיובית אשמח מאוד לשמוע... תודה רבה רבה

פורסם

AMG זה רק קיט שכולל ג'נטים שונים ופגושים שונים. אותי זה תמיד קצת מצחיק איך על מנוע כזה מלבישים את הסמל הזה. יד שנייה והרכב בן שנה וקצת? זה נראה לי מוזר. תבדוק למה הרכב החליף ידיים.

בכל אופן, לטעמי חוץ מהסמל אין לרכב מה להציע מול אלטרנטיבות אחרות במחיר הזה.

פורסם

חוץ מהסמל ומהעיצוב שכחת לציין.

סה״כ רכב פשוט מאוד, לא הכי נוח בעולם, לא מרצדס בדיוק.

אבל אפקט הגעה גבוה מאוד, עיצוב מדהים ויוקרתי.

אותי היה מפחיד עניין היד2 בזמן כל כך קצר, אבל מצד שני הרכב באחריות...

Sent from my iPhone using Tapatalk

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

כנראה שרק אני אבל כל פעם שאני רואה A קלאס אי אפשר שלא לחשוב על הגמד הזה מ"משחקי הכס" שמשפחתו כולה אנשים גבוהים וחטובים והוא לרוע המזל נולד עם אברים מכווצים, הצרה היא שבניגוד לסידרה ההיא שבה הוא מוצג כאדם עם יכולות די מרשימות, אני לא בטוח שבמקבילה המוטורית זה גם עובד ככה.

פורסם

למה תמיד כלכך מפחיד אותכם רכב שנמכר אחרי שנה? (וגם פחות...).

לא חסרים אנשים שקונים מוכרים מהר, ועוברים הלאה ובעיקר בסגמנט הזה.

סביר שבעל הרכב המקורי הבין שזה לא זה, וקנה C קלאס...

פורסם

חות מאפקט הגעה (סמל גדול, צללית נאה, ג׳נטים גדולים, קסנון), ב-215K יש אופציות טובות בהרבה, שאמנם מחסירות את אפקט ההגעה אבל נותנות יותר בתחומים אחרים ואפילו חדשות- נניח מאזדה 6 2.5, אקורד אמריקאית, או הבחירה שלי- סופרב 1,8 מאובזרת/2.0 יותר בסיסית.

פורסם

אם אתה מתכוון להוציא סכום כזה על רכב אני מציע שתעשה נסיעת מבחן על רכב לראות אם אתה מתחבר לנסיעה ולמרווח הפנימי (בעיקר באחור) ולא "מסנוור" מהמראה החיצוני.

המראה החיצוני שלו אמנם מבטיח אבל איכות הנסיעה לא מקיימת..

כפי שנכתב כאן, לא מפתיע שעוברים מספר ידיים ברכב - המושב האחורי צפוף, הנסיעה נוקשה יחסית ואין הרגשת "פאר" שצפויה ממרצדס.

פורסם

קיט ה-AMG משפר את המראה הכולל שלה פלאים. ובכלל לדעתי מדובר במכונית יפיפיה, אפילו שגנטית היא לא ממש מרצדס פרופר.

פורסם

הבנתי, אז במחיר של 215K מה אתם ממליצים לקנות? מדובר על בעל חברה גדולה שאוהב יוקרה ופוזה.( לא בושה להודות)

כל המאזדות וסקודות לא רלוונטי, בעיקר מתחום מרצדס, במוו ודומיהן.. פחות רלוונטי כוח , וביצועים... אם יש מכונית שגם משלבת באמת כוח וביצועים בנוסף לאוטו בעל מראה מרשים, מה טוב :)

פורסם
הבנתי, אז במחיר של 215K מה אתם ממליצים לקנות? מדובר על בעל חברה גדולה שאוהב יוקרה ופוזה.( לא בושה להודות)

כל המאזדות וסקודות לא רלוונטי, בעיקר מתחום מרצדס, במוו ודומיהן.. פחות רלוונטי כוח , וביצועים... אם יש מכונית שגם משלבת באמת כוח וביצועים בנוסף לאוטו בעל מראה מרשים, מה טוב :)

אם זה מה שהוא אוהב, אז ה CLA AMG היא אופציה טובה.

פורסם

ולעלות ל350? או ל500? או ל3 מליון?

תיסגר על תקציב ויהיה יותר פשוט לעזור לך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...