Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ ושורה אחת אחרי זה אני מסביר שהכוונה היא לדגמי LADA ה"אמתיים", לא VESTA/XRAY/LARGUS/ALMERA/LOGAN/ON-DO

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הדגמים שמבוססים על רנו, לא שונים מתוצרת של דצ'יה מבחינת איכות, לכן אין מה בכלל לדבר עליהם (תקרא ביקורות בAUTOREVIEW).

אגב, XRAY (ברוסית קוראים לא חראי :lol:) מבוססת על פלטפורמה לא של רנו כמה שאני יודע וגם VESTA שאלו הם הדגמים האמיתיים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

מה-זה-כן.

חפש ביוטיובים ביקורות, יש מלא בעיות הרכבה ובקרת איכות, כולל איטום גשם ברכבים שיצאו לפני דקה מהמפעל.

זה לא רק AvtoVAZ שלא יודעים לעבוד, גם אחיהם בAvtoframos הצליחו לייצר דאסטר עם בעיות שלא חזרו על עצמן ב5 מפעלים אחרים בעולם, יש סרטונים שמשווים דאסטר מייבוא למקומי ונחש באיזה מהם יש יותר בעיות.

עריכה: בחייאת חלאס לערוך הודעות כל דקה, אני מגיב למה שכתבת ואז אתה משנה את כל תוכן ההודעה :-(

XRAY ו VESTA שניהם מבוססים על הסנדרו וחולקים הרבה מאוד רכיבים עם הגרסאות האירופאיות.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

ברוסיה תמיד באופן מסורתי היו רכבים לשוק המקומי ורכבים ליצוא. הרכבים ליצוא תמיד היו איכותיים ועברו בדיקות איכות קפדניות. במחינה הזאת אני לא דואג.

ולגבי יוטיובים, צריך להתיחס בערבון מוגבל וגם לבדוק האם הרכב תוצרת רוסיה או קזחסטאן. יש מעט מאוד ערוצי יוטיוב ברוסית ששוים משהו. אני מתיחס רק למקורות רציניים כמו AUTOREVIEW וKOLESA.RU. כל מיני ז'וריקים שמקללים את הצופים ונותנים מידע לא נכון, אני לא מסתכל בכלל.

עריכה: אני לא משנה תוכן בעריכה, אני רק מוסיף ומתקן שגיאות כתיב.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איבדת אותי ב"תמיד היו איכותיים"

אני לא יודע אם אתה במקור מ"המולדת", אם כן אז עושה רושם שזה מעיב על כושר שיפוטך.

לא חסר VLOGרים שמקללים קצת פחות מז'וריק (שאגב באמינותו אני לא מפקפק בכלל), Anton Avtoman, AcademeG, Clickoncar, Александр Сошников ועוד כמה.

רובם\כולם נתנו דעתם על הLADות החדשות, חלקם אפילו לא מאוימים ע"י פוטין וחבריו.

פורסם

לא חסר VLOGרים שמקללים קצת פחות מז'וריק (שאגב באמינותו אני לא מפקפק בכלל)

אם אתה לא מפקפק באמינותו, אז אין לי טעם להמשיך לדון איתך על איכות לאדה וכד'. אגב, גם אחרים מרשימה הזאת, לא משהו, גם ה"אקדמיק" - אני תמיד מקפיד לדלג על מקורות כאלה של מידע.

אני מ"המולדת" ולכן אני יודע שהיו להם רמות שונות של איכות וליצוא האיכות הייתה אחרת. אגב, לא מזמן ראיתי ניבה משופצת שסוחבת בכביש 70 נגרר.

פורסם

יצא לי להתרשם מתוצרת רוסית שקשורה לשוק הרכב בעקיפין בלבד והרושם הכללי הוא שזו תוצרת נחותה.

הייתי כבר מעדיף תוצרת מזרח אסיאתית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ברור שהתוצרת שלהם נחותה. אבל היא כן ברמת LOW COST האחרת שגם ככה מיועדת למדינות עולם השלישי (בוליביה, הודו, ישראל, מזרח אירופה וכד'). לכן XRAY וVESTA בהחלט מקומן ביחד עם שאר חברה הקטגוריה הזאת ואם רכבים בקטגוריות כאלה נמכרים בארץ, גם רכבי לאדה יכולים.

פורסם

המונח "עולם שלישי" לא שייך לכאן. זה מונח שהתייחד למדינות בלתי מזדהות בזמן המלחמה הקרה. תחליף ב"מדינות מתפתחות".

בכל אופן, כשאמרתי תוצרת נחותה הייתי עדין. אף אחד לא רוצה לקנות רכב שפשוט ישבוק חיים או יחווה כשל ממשי כזה או אחר עוד בראשית תקופת השירות שלו.

פורסם
אף אחד לא רוצה לקנות רכב שפשוט ישבוק חיים או יחווה כשל ממשי כזה או אחר עוד בראשית תקופת השירות שלו.

DSG, מנועי TSI עם מותחנים בעייתיים, מנועי TSI שהרינגים מתפרקים ואוכלים שמן. לאדה?

בוצע במנוע, דוושת גז נתקעת, בעיות עם כריות אויר. שוב לאדה?

מאיפה המסכנה שלך לגבי אמינות של תוצרת המודרנית שלהם? יש לך ניסיון עם הדגמים החדשים שלהם מעשור האחרון?

פורסם (נערך)

סייגתי בכך שזה רק היקש ממוצרים אחרים תוצרת רוסיה, בין היתר בעולם רכבי השטח הכבדים, המשאיות ועולם התעופה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

מבחינת רכבי שטח הכבדים שלהם, לרובם בעולם אין משהו מקביל (כמו נושאות טילים שלהם). המטוסים הצבאיים שלהם מעולים ואמינים מאוד (חוץ מאויוניקה לא משוכללת יחסית - אין להם בעיות).

פורסם (נערך)

תגיד את זה להודים שהשביתו מחצית מהצי שלהם כי למטוסים רוסים שהיו אמורים להיות פאר הטכנולוגיה הרוסית היו אי-אילו בעיות "קטנות" כמו הפעלה וולונטרית של כסא המפלט (:shock:) או קריסה מוחלטת של מחשב המשימה באמצע הטיסה....

רוסיה זה דוב קוטב מנייר...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

אפשר גם להגיד הרבה על F35 החדש. כמות הכשלים שלו פשוט אדירה ויש חששות לגבי כישלון הפרויקט למרות שהושקעו מיליארדים רבים.

מענין גם אילו בעיות נוספות יתגלו בשימוש מבצעי (המוגבל למדי מבחינת כמות גיחות אפשריות, כמות זמן שמחזיקים החלקים מחומרים מורכבים, כושר תמרון בעיתי ועוד).

אף מוצר היום לא חף מתקלות ודופי בעיצוב. ככל שהמורכבות עולה, ככה גם הפגמים.

יחד עם זאת אנחנו מדברים בשרשור הזה על רכבים שמיוצרים בכלל במפעלים אחרים, מחלקים אחרים ותוכננו כל ידי מהנדסים אחרים.

לכן אין שום קשר.

• תוכן חדש...