Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מדובר בפיאט 500 (1.4) משנת 2010 - רובוטית (ננהגת לרוב במצב ידני).

יש קטע מוזר שקורה רק כשהמזגן עובד (ולא תמיד), ואני במהלך נסיעה אז בזמן ההאטה כשאני אוריד להילוך ראשון - שניה לפני הורדת ההילוך הסל"ד יורד לכיוון ה 600+- מה שגורם לרעידות בזמן הזה של בערך שניה / חצי שניה.

הפחד שלי שזה יגרום למנוע להכבות בזמן עצירה - לא קרה עדיין.

הדבר קורה מדי פעם גם במצב רובוטי / אוטומטי אך ורק כאשר המזגן דולק, כשהוא כבוי הכל עובד תקין.

מוסיף גם כי נראה שהמצבר חלש (אולי הדבר קשור, 50 אמפר משנת 2014 מחברה לא מוכרת), וכשהצרכנים עובדים כולם (אורות ומערכת + מגבר) אז ניתן לראות ולהרגיש בבירור כאשר הרובוט מכניס לחץ בזמן ניוטרל כי האור בפנסים נחלשים והרובוט עובד לאט יותר, אם אני דוחף בזמן הזה מעט גז או לחילופין עוזב את דוושת הבלם הדבר מסתדר, כמו כן המקרה מלווה ברעידות מורגשות.

לפני שאני נגש למוסך לבדיקה - ממה ייתכן ונובע המקרה? אלטרנטור בסוף חייו או מצבר?

נ.ב עשיתי בדיקה לפני חודשיים בערך בחנות מצברים ונאמר שהמצבר בעומס גבוה נותן Error במכשיר.

רב תודות

Opel Adam S 2017

פורסם

לדעתי זה שילוב גם של מצבר וגם של בית מצערת מלוכלך בגלל הירידות בסל"ד. סיכוי נמוך לאלטרנטור ברכב בן שש..

עצם זה שהמצבר נתן שגיאה זה כבר אינדיקטור. החלף מצבר. 3 שנים כמעט זה די והותר, על אחת כמה וכמה כשמדובר בחברה לא מוכרת.

• תוכן חדש...