Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה דרך אמאזון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מכונת גילוח דרך אמאזון ועולה לי שאלה לגבי המחיר שמופיע. מצורפת תמונה ואני לא מבין מה פשר הסכום שמופיע בסוגריים. חוץ מיזה, האם המחיר כולל משלוח, דמי טיפול מיסים, מע"מ וכל השאר?

c0d556f452964801b31924e37aa8f464.jpg

פורסם

המחיר באתר אינו כולל משלוח ומיסים. את עלות המשלוח רואים כאשר מבצעים צ'ק אאוט, לפני התשלום.

לפעמים אמאזון מציעים תשלום מראש של המיסים (ולפעמים לא), זה מופיע בזמן הצ'ק אאוט.

במידה ולא הציעו לשלם מראש, תדרש לשלם מיסים כאשר החבילה תגיעה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
המחיר באתר אינו כולל משלוח ומיסים. את עלות המשלוח רואים כאשר מבצעים צ'ק אאוט, לפני התשלום.

לפעמים אמאזון מציעים תשלום מראש של המיסים (ולפעמים לא), זה מופיע בזמן הצ'ק אאוט.

במידה ולא הציעו לשלם מראש, תדרש לשלם מיסים כאשר החבילה תגיעה.

למה רשום free shipping? כמה יעלו מיסים + מע"מ למכונה?

מה זה ה17,000$/100gr?

פורסם (נערך)
נסה לבצע צ'ק אאוט ותראה כמה כסף הם מבקשים.

יש דרך חזרה מהצ׳ק אאוט ללא תשלום כלשהו?

מה בנוגע למיסים?

עריכה אחרונה על ידי tomy669
פורסם

כן, יש אפשרות לבטל לפני הקניה. אתה מגיע לדף האחרון בקניה, שם יופיע לך המחיר הסופי פלוס עלויות משלוח. מתאים לך קונה, לא מתאים לא קונה.

פורסם

יש מוכר אחד שמוכן לרשום ערל שונה של מחיר על החבילה או לחילופין להעלות את מחיר המשלוח ולשנות מחיר מוצר. מאיזה סכום מתחילים לשלם מע"מ ומכס על מוצרים כאלה?

פורסם (נערך)
1. לא משתלם- סדרה 9 החדשה יותר נמכרת ב250 או 200$ במבצעים

http://camelcamelcamel.com/Braun-9090cc-Electric-Cleaning-Cordless/product/B00X49PTKA

2. המחסניות מילוי של בראון לא זולות

3. החל מ75$ מוכרים לא יתעסקו עם הצהרת מכס שגויה.

מאיפה ניתן לרכוש סידרה 9 במחיר הזה כולל המשלוח? כמה מיסים וכמה מע"מ אשלם?

עריכה אחרונה על ידי tomy669
פורסם (נערך)

מחסניות הניקוי של בראון עולות בארץ סביב 50-55 ש"ח ליחידה, באריזות של 2 או 3 מחסניות. אף אחד לא שולח אותן לישראל, וזה סביר כיון שמדובר בחבילות יחסית כבדות, והחומר מסוכן (דליק) כך שהובלתו במטוס יקרה.

אני מבצע ניקוי עם הנוזל כל אימת שהסוללה מתרוקנת, בממוצע פעם בשבועיים (המכונה שלי דגם 790CC, כבר בת 5 פלוס). מחסנית משמשת כ-10 ניקויים, כלומר בערך חצי שנה. החומר משמש לא רק מנקה אלא גם משמן.

צריך להוסיף שיש להחליף לעתים מזומנות גם את ראש הגילוח - אצלי ההמלצה פעם ב-18 חודש - בפעם האחרונה עלה לי כ-120 ש"ח באיביי.

אם יש צפי לעבור בתקופה הנראית לעין בנתב"ג בדוק מה יש לדיוטי להציע, ניסיוני הוא שיש מבצעי $200 מצויינים על מכונות גילוח, הן בראון והן פיליפס. המכונה שלי נרכשה במבצע כזה ביוני 2011, כאשר בבדיקה באיביי המחיר הזול ביותר היה $280. גם בנסיעות האחרונות ראיתי מציאות כאלה, אם כי לא נזקקתי למכונה ולכן לא קניתי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מאיפה ניתן לרכוש סידרה 9 במחיר הזה כולל המשלוח? כמה מיסים וכמה מע"מ אשלם?

צריך לעקוב,במבצעים מכרו אותה בעבר ב200$ ומבצעים נוטים לחזור.

לא חושב שתצליח לרכוש את הדגם עם ערכת הניקוי, כי המחסניות נחשבות לחומר מסוכן. תבדוק גם באמזון האירופאיים- גרמניה,איטליה צרפת,ספרד וUK.

פורסם
צריך לעקוב,במבצעים מכרו אותה בעבר ב200$ ומבצעים נוטים לחזור.

לא חושב שתצליח לרכוש את הדגם עם ערכת הניקוי, כי המחסניות נחשבות לחומר מסוכן. תבדוק גם באמזון האירופאיים- גרמניה,איטליה צרפת,ספרד וUK.

בדקתי באמזון גרמניה ואנגליה ולא שולחים לארץ.

• תוכן חדש...