Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדוק באמת ארץ ייצור. יש סיכוי שמה שקנית, בא מארה"ב, ולא ממפעל אירופאי, בגלל זה ההבדלים בטעם.

או שאולי הם החליטו לעשות כמו עם ספרייט בארץ, ולהחליף חלק מהסוכר בסטיביה (זה למה הפסקתי לשתות ספרייט), שזה מאוד יכול להיות, כי לממתיקים מלאכותיים למיניהם יש טעם לוואי של פלסטיק.

זה מה שכולם אומרו לפניך.

ההבדל בטעם הוא בגלל סירופ תירס.

סטיביה בספרייט אני חושב שקיים בכל העולם.

באנגליה בטוח, שם גם מוכרים קוקה קולה עם סטיביה.

סטיביה זה ממתיק טבעי, יותר בריא בכל ממתיק אחר.

comp_stevia41_630x420.jpg

PDP_CokeLife_12.png

אייל

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידוע שהסטיביה הוא הרבה יותר בריא מהסוכר הזבל שאנחנו שותים, אבל טעם הלוואי שלו משפיע במיוחד בספרייט לצערי ולאחר שנים של הרגל לטעם אחד קשה מאוד להתרגל לזה, אני שותה את הספרייט הרגיל רק עם בירה או כשממש אין לי משהו אחר לשתות, ניסיתי גם לעבור לסטיביה עם הקפה אבל לא מצאתי תחליף נורמלי (סטבינול הוא טוב אבל יקר פצצות).

לגבי ארץ הייצור - נהיה מחר בדירה אז נבדוק מאיפה לעזאזל הגיעו הפחיות של השטן האלו, אני כמעט בטוח לאחר מה שכתבתם שזה מארת ייצור אחרת.

סביר להניח שהמתוק יותר הוא לא מארה"ב? הטעם של הדוקטור פפר שאני אוהב והתרגלתי אליו מזכיר ממש טעם של ROOT BEER שגם אותו אני ממש ממש אוהב (יש פחיות כאלו גם בטיב טעם - שווה נסיון).

אני בכללי מר מוזר בכל מה שקשור לאוכל ושתיה ואוהב לנסות דברים מיוחדים, לא סתם צוחקים עלי בעבודה שיש מחלקה שלמה שהיא רק שלי בטיב.

Opel Adam S 2017

פורסם

בארה"ב אנשים קונים קוקה קולה תוצרת מקסיקו בגלל הסוכר.

https://www.amazon.com/Mexican-Coca-Cola-Drink-12-Ounce/dp/B001SAWZOK/ref=sr_1_1_a_it?ie=UTF8&qid=1472751358&sr=8-1&keywords=mexican+coke

איך חברה גדולה כמו קוקה קולה מסכימה לייצר עם ממתיק מתירס שהורס את הטעם? נשמע מאוד מעניין

Miata ND2

פורסם

הטעם של הספרייט היום פשוט דוחה. לסטיביה יש טעם לוואי מאוד חזק והבאסה שאי אפשר בכלל להשיג את הגרסא הקודמת

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
איך חברה גדולה כמו קוקה קולה מסכימה לייצר עם ממתיק מתירס שהורס את הטעם? נשמע מאוד מעניין

כי כסף. אתה רוצה להישאר תחרותי ולהרוויח, ויש מס על סוכר תוצרת חוץ.

אגב, סירופ תירס זה הממתיק היחיד שאני לא מרגיש בו טעם לוואי (כי הוא סוכר).

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דווקא סוכר תירס אני מרגיש במקום את ההבדל. אני כמעט בטוח שאם יש שוני בפחיות זה בגלל שהישנות הן עם תירס..

אגב מוכרים סוכר תירס מוכן בטיב טעם :-P

Opel Adam S 2017

פורסם

דווקא המודעות אצל היצרנים גדלה ואפשר למצוא משקאות עם סוכר אמיתי, לפפסי יש את הפפסי רטרו שהוא עם סוכר והוא ממש טעים, אפילו הפחיות בעיצוב של פעם.

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

פורסם

קניתי היום בטיב טעם את הרעל המתוק הזה, ארץ הייצור היא אנגליה למי ששאל.

גם לי מאוד חסר מאוד טעם הלוואי הזה שמזכיר root beer.. אני מתחיל להבין שדווקא בגללו התלהבתי מהמשקה עד עכשיו חח

יום טוב גם לך

פורסם
דווקא המודעות אצל היצרנים גדלה ואפשר למצוא משקאות עם סוכר אמיתי, לפפסי יש את הפפסי רטרו שהוא עם סוכר והוא ממש טעים, אפילו הפחיות בעיצוב של פעם.

Sent from my 6045O using Tapatalk

שזה בעצם הפפסי שמוכרים בארץ?

כן אה אחלה מודעות. 3 כפיות סוכר בכוס קולה מעולה !

אתה יודע, אף אחד לא שופך לך את זה לגרון באיומי אקדח.

לא רוצה - אל תשתה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חייב לציין שאין דבר כזה סוכר תירס, אני אישית מקפיד על זה שבמוצרים שאני צורך אין את התחליף סוכר המזעזע הזה, הגוף לא יודע לפרק אותו כמו שצריך, הם מייצרים את התחליף הזה באמצעות כימיקלים, כשהגוף מקבל משהו שהוא לא יודע לפרק, משהו זר ולא חיוני, תהליך הפירוק ברובו הופך לייצור שומן.

סוכר תירס זה שם שהיצרנים ניסו להדביק לHigh fructose corn syrup אך השם נדחה על ידי ארגון הממשלה מכיוון שהוא מטעה במהותו.

זה לא שסוכרוז הוא רכיב חיוני אך לפחות הוא מתפרק טוב יותר בגוף, כיום הרבה חברות בשלל מוצרים דואגים להדגיש את העובדה שהמוצר מכיל Cane sugar וזה המקרה עם הקולה המקסיקנית שכרגע נמכרת בכל מקום, כל סופר מרקט משווק אותה, לפני כמה שנים זה אכן היה דבר שצריך לחפש אך המודעות שינתה את פני הדברים.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם
קניתי היום בטיב טעם את הרעל המתוק הזה, ארץ הייצור היא אנגליה למי ששאל.

גם לי מאוד חסר מאוד טעם הלוואי הזה שמזכיר root beer.. אני מתחיל להבין שדווקא בגללו התלהבתי מהמשקה עד עכשיו חח

אז מה שאני קניתי בפחית האדומה בתמונה זה ארץ יצור פולין

Opel Adam S 2017

פורסם

אגב ארצות יצור שונות - קטשופ היינץ תוצרת ארה״ב: 38% אחוז עגבניות וסירופ תירס. תוצרת הולנד: 67% עגבניות וללא סירופ תירס.

אגב2: בקטשופ של אסם יש 31% עגבניות, אז אני לא מבין איך את היינץ הכריחו לשנות ל״מתבל עגבניות״ ואת אסם לא

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

(להגיד בקול של רפי גינת) קומבינה

אגב, מאז שהיינץ שינו את המתכון, הקטשופ שלהם לא רואה את אסם ממטר

• תוכן חדש...