Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש כאן עוד מוזרים ששותים את המשקה הזה כמוני, מישהו שם לב שהפחיות החדשות (אדום מטאלי) מגיעות בטעם מוזר מאוד מהקודמות להן (בורדו כהה)?

הטעם מריר מעט ומשאיר לוואי בפה לאחר מכן, במיוחד חמיצות.

הפחיות תקינות ולא מקולקלות או משהו.

מוזר מאוד, כנראה שקוקה קולה הצליחו במזימה שלהם :p

P60901-164252.jpg

החדשות ^^

Opel Adam S 2017

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כ"כ....

מתוק........ :drinking:

מריר דווקא נשמע כמו משהו שהייתי רוצה לנסות בכדי להבין במה מדובר ; הגירסה אותה טעמתי היתה כ"כ מתוקה ומבחילה שכבר עדיף היה לשתות פחית קליפורניה (דובדבן) וזה היה פחות נורא.

פורסם

אם אני לא טועה משתמשים שם בסירופ תירס במקום סוכר כממתיק כמו שהאמריקאים אוהבים. גועל נפש

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כמו שאמרו.

תבדוק ארץ ייצור. אם זה לא ארה"ב משתמשים בסוכר, אם זה ארה"ב משתמשים בסירופ תירס.

גם קוקה קולה האמריקאית היא הגרסה הכי פחות טעימה.

סירופ תירס:

בארה"ב יש גידולים מאוד גדולים של תירס ויש להם איגוד חזק שמשפיע מאוד על הממשל שם.

יום אחד מצאו שאפשר לעשות במעבדה ממתיק מתירס אפילו שתירס לא מתוק.

מאז בכל מוצר שאמור להיות בו סוכר משתמשים בסירופ תירס.

בגלל שזה מוצר כלכך לא טבעי זה הממתיק הכי לא בריא שיש.

בארה"ב אנשים קונים קוקה קולה תוצרת מקסיקו בגלל הסוכר.

https://www.amazon.com/Mexican-Coca-Cola-Drink-12-Ounce/dp/B001SAWZOK/ref=sr_1_1_a_it?ie=UTF8&qid=1472751358&sr=8-1&keywords=mexican+coke

אייל

פורסם

שאני הייתי בארהב זה בדיוק מה שעשיתי , קולה מקסיקנית יותר דומה לטעם שאנחנו רגילים בארץ מגיעה בבקבוקי זכוכית ואפילו בדרך כלל יותר זולה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני חולה על הרעל הזה, פעם מכרו אותו בחנויות אלונית. היום אני כבר לא מוצא אותו על המדפים..

איפה אתם קונים את זה?

יום טוב גם לך

פורסם

אצלנו יש מסורת, כל פעם שאנחנו נוסעים לצפון או חזרה מהצפון לאילת, עוצרים בצומת לידו וקונים את הזבל הזה. :)

פורסם
אני חולה על הרעל הזה, פעם מכרו אותו בחנויות אלונית. היום אני כבר לא מוצא אותו על המדפים..

איפה אתם קונים את זה?

יש בכל אלונית באיזור שלי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

איפה אתם קונים את זה?

טיב טעם!

אבדוק שוב את הפחיות הישנות שיש על המדף, הבנתי שטיב טעם בזמן האחרון מחליף ספקים שונים של יצרנים (לדוגמא התה של GREENFIELD הופסק הייבוא משום מה והוא מדהים - הוחלף בחברה אחרת), כנראה כדי לחסוך עלויות.

לגבי ארץ הייצור - לא חשבתי על זה! אגב שהסתכלתי ברפרוף על הפחיות והתכולה / קלוריות וכו' היה נראה שיש הבדלים ניכרים בין הפחיות.

אעלה לכם תמונה להשוואה :p

הרעל הזה טעים..בגרסה המקורית בלבד - המשקה הממותק היחיד אפשר לומר שאני שותה כמעט, לא נוגע בקולה (יודע שהטעמים שונים בארה"ב מכאן) והפסקתי לגמרי עם מיצים אלא אם זה סחוט טבעי על ידי בלבד.

אבל יש הרגל כמו דוקטור בבר שאני לא יכול להפסיק איתו.

Opel Adam S 2017

פורסם
הטעם מריר מעט ומשאיר לוואי בפה לאחר מכן, במיוחד חמיצות.

הפחיות תקינות ולא מקולקלות או משהו.

תבדוק באמת ארץ ייצור. יש סיכוי שמה שקנית, בא מארה"ב, ולא ממפעל אירופאי, בגלל זה ההבדלים בטעם.

או שאולי הם החליטו לעשות כמו עם ספרייט בארץ, ולהחליף חלק מהסוכר בסטיביה (זה למה הפסקתי לשתות ספרייט), שזה מאוד יכול להיות, כי לממתיקים מלאכותיים למיניהם יש טעם לוואי של פלסטיק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יגאל, יש בחולון ליד העבודה שלי, לבדוק בראשון מה המחירים? אתה עובד קרוב אלי, אוכל להביא לך.

תודה, הספקתי כבר להתרחק, אני במרחק שעה נסיעה דרומה ממך

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...