Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מרצדס C קלאס מחפשת מוסכניק אוהב שמכיר מרצדסים

במוסך המרכזי המחירים מרקיעי שחקים והרכב כבר מזמן לא באחריות

האם בנמצא מוסך שכזה באזור המרכז?

אשמח להמלצות

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

מוסך רם מומלץ בחום! אבא שלי מטפל בC שלו אצלם כבר הרבה זמן, ומאוד מרוצה.

אבא ובן שעובדים לבד, פשוט אנשים נפלאים ומקצועיים לעילא.

למה הוא עבר לטפל אצלו? אז ככה:

הייתה לC של אבי בעיה שחשבו במוסך אחר בראשון לציון (הקבוע שלו לפני כן), על פתרון לא נכון (אפילו לא בכיוון) ויקר מאוד! 4K שקלים!!.

הרכב היה פשוט מתפגר אחרי קיק (בקושי נוסע).

מן הסתם שחיפשנו חוות דעת אחרת לפני הוצאה שכזאת. רצה המזל והגענו למוסך רם.

לאחר בדיקה מקיפה, עדי (הבן) קבע שמדובר בחלק קטן שהיה צריך להחליף (לא זוכר בדיוק איזה). הוא ניסה אחד משומש, ולא היה שיפור. אך הוא התעקש שזאת הבעיה.

הוא השיג חלק דומה נוסף, שתל אותו ברכב, והשאר זה היסטוריה :) העלות הייתה כ300 שקלים...

מאז הוא הולך רק אליו (כמה שנים).

עם זאת, אני לא פוסל ששאר המוסכים שהומלצו לעיל מצוינים, רק משתף את החוויה האישית שלנו.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...