Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקישות הגה בקיה סיד 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם

יש לי קיה סיד 2011 וישנן נקישות מכיוון ההגה. הן נשמעות במיוחד בכבישים משובשים ולפעמים בזמן סיבוב. המוסך (לא מורשה) טוען שזו בעיה ידועה במוט ההגה של הקיה. ובאמת יש לי שכן נהג מונית עם ריו 2012 עם אותן נקישות בדיוק.

שאלתי עוד כמה נהגי מוניות וכולן מתלוננים על אותה הבעיה.

איך רכב שיש לו תקלה שניראית סידרתית לא נקרא מעולם לסוג של ריקול. והאם יש משהו לעשות מול היבואן ?

תודה

פורסם

אכן בעיה מוכרת שהיצרן הוציא לגביה TSB (בהנחה ומקור הבעיה זהה).

צירפתי מספר מסמכים בנידון שמצאתי לפני כמה שנים (אז לא זוכר איזה מהם בדיוק רלוונטי וצריך לבדוק).

התהליך בוצע ברכב של אבי (סיד '10) תמורת תשלום ולאחר הליך מול שירות לקוחות (לא זוכר אם בעירוב השירות העולמי או לא), זוכה במלוא הסכום. כמדומני הרכב היה עדין תחת האחריות המלאה, או על הגבול שלה.

KFE10-61-V030-ED.pdfKGE09-61-V040-ED.pdfTSB.pdf

פורסם

הרכב מליסינג או פרטי ? אם פרטי ואני לא טועה יש 7 שנות אחריות והייתי נותן למוסך וליבואן לשבור את הראש כדי להחזיר לצרכן רכב תקין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האחריות של קיה לרכב ולשנה המדוברת למיטב ידיעתי מחולקת כך ש-3 שנים ראשונות הן אחריות מלאה וה-4 הנוספות הן על מנוע ותיבת הילוכים בלבד.

פורסם
אכן בעיה מוכרת שהיצרן הוציא לגביה TSB (בהנחה ומקור הבעיה זהה).

צירפתי מספר מסמכים בנידון שמצאתי לפני כמה שנים (אז לא זוכר איזה מהם בדיוק רלוונטי וצריך לבדוק).

התהליך בוצע ברכב של אבי (סיד '10) תמורת תשלום ולאחר הליך מול שירות לקוחות (לא זוכר אם בעירוב השירות העולמי או לא), זוכה במלוא הסכום. כמדומני הרכב היה עדין תחת האחריות המלאה, או על הגבול שלה.

[ATTACH=CONFIG]469854[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]469855[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]469856[/ATTACH]

האם הבעיה נפתרה בדגמים החדשים?

• תוכן חדש...