Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחירה מוצלחת.

אני רואה שהקקטוס מטפס לצמרת המכירות כמו שעשתה האיביזה ב 2011,, שאפו ללובנסקי

קשה לי לראות את זה קורה. הקקטוס תשאר כנראה סוג של רכב נישה למביני דבר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דניאל - תודה לך על שיתוף חווית הרכישה של הרכב.

מצפה שתסקור בפני חברי הפורום

את חויית תהליך קבלת הרכב מהיבואן ורשמים ראשוניים.

מאחל לך שמועד קבלת הרכב החדש יהיה קצר ככל שניתן.

פורסם (נערך)

לגבי המחיר אני לא יודע או אוכל לפרסם את זה בפורום, אבל מי שמתעניין ברכב אשמח לעזור לו בנושא.

לגבי קבלת הרכב - לצערי ושמחתי אני לא אהיה בזמן קבלת הרכב מאחר ואני טס לחופשה עד אמצע אוקטובר. בכל מקרה מבטיח להביא רשמים כשאחזור.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם (נערך)

תתחדש.

אני גר במקום בו פרארי, למבורגיני, פורש, מאזורטי, בנטלי, אסטון מרטין, מקלארן נפוצות כמו טיוטה קורולה לבנה עם מדבקה של אלביט בכביש החוף. ועדיין... הקקטוס מצליחה לסובב את ראשי בכל פעם שאני רואה אחת.

היא שונה, מרעננת, יחודית בדיוק כמו שהיית מצפה מסיטרואן.

תתחדש. צבע מהמם!

עשיתם לי חשק לסיבוב...

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שיהיה בשעה טובה.

מחר אני גם בשורק לפגישה ונסיעה על ה208 דיזל. אני רוצה לבדוק את אפשרויות המימון ואופציה לטרייד אין - אולי זה משהו שיהיה רלוונטי עבורי. השילוב של מנוע טורבו דיזל ותיבה ידנית זה משהו שמאוד מדבר אלי.

פורסם

עשיתם לי חשק לסיבוב...

[ATTACH=CONFIG]469658[/ATTACH]

רק תיזהר לא לעבור את המהירות המותרת, שלא יצליפו בך - או גרוע מכך, ישלחו אותך לסדרת חינוך עם חיים הכט.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
רק תיזהר לא לעבור את המהירות המותרת, שלא יצליפו בך - או גרוע מכך, ישלחו אותך לסדרת חינוך עם חיים הכט.

הסר חשש מלבבך.

Sent from my iNO 3 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תתחדש.

אני תוהה ביני לבין עצמי מה מקור המשיכה שלו להרבה אנשים שלכאורה 'מבינים במכוניות'.

צריך 'להיות שם משהו' בשביל תופעה כזו.

ענית לעצמך כבר בפורום, מחיר הוגן מאוד לרכב נישה מוצלח, ואז אתה וכל מי שקנה שם בצד את כל החסרונות הלא באמת מהותיות של הרכב ונהנה מרכב נישה ידני שמתומחר יחסית זול לתמורה, לזה אין מתחרים.

פורסם
תתחדש.

אני תוהה ביני לבין עצמי מה מקור המשיכה שלו להרבה אנשים שלכאורה 'מבינים במכוניות'.

ראשית, לא יודע אם כולם פה "מבינים במכוניות", ומי בכלל שם אותנו כמבינים יותר מאחרים? שנית, הרכב מתומחר זול. ונכון. הרי אתה לא היית קונה אותו ב- 130 (תמחור סביר על ידי סמל"ת :-) ). ולכן ה"להיות שם משהו" זה העיצוב הייחודי עם התמורה למחיר מבחינת מרווח וצריכת דלק מבחינתך. לאחדים קווירקיות זה נחמד, לאחרים פחות. מקסימום זה אומר שהמבינים פה אוהבים לרכוש מציאות קווירקיות :-) ואני עדיין לא מבין איך אפשר להסיע אנשים בלי אפשרות לפתוח חלון מאחורה... אבל כרכב שני - זה אחלה. והוא גם נראה טוב לטעמי בחלק מהצבעים. לא מגלה איזה, כדי לא לפגוע בחברים ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

1. VFM מהטובים כיום בשוק.

2. אם אתה שואל אותי, סוד הקסם של הקקטוס תמון בכך שנשים רואות בעיצוב שלה משהוא חמוד ואופנתי בעוד שעבור גברים, אותה מיוחדות בעיצוב לא הופכת אותו לרכב "נשי".

מחר אני גם בשורק לפגישה ונסיעה על ה208 דיזל. אני רוצה לבדוק את אפשרויות המימון ואופציה לטרייד אין - אולי זה משהו שיהיה רלוונטי עבורי. השילוב של מנוע טורבו דיזל ותיבה ידנית זה משהו שמאוד מדבר אלי.

ה 208 דיזל נותנת חבילה טובה אבל בתמחור של רק 5K ש"ח מתחת לקקטוס שעדיפה עליה בכל פרמטר קיים, אני כבר הייתי הולך על הקקטוס דיזל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני רק שאלה.

לאנשים אשר יש להם כבר קקטוסים, זה לא מפריע העובדה שאין פתח יציאה נוסף, של המזגן, בצד הנוסע?.

ומה עם העובדה שהחלונות האחוריים לא ניתנים לפתיחה מלאה?.

בגיר הידני, שמעתי שזה 5 הילוכים, לא?.

מעבר לכך, תתחדש, תהנה.

אוטוט יפיפה, סקסי והיות והוא צרפתי אז בטוח שהוא גם נוח. :)

פרנקופיל מושבע!

פורסם

כשרק יצאה ה DS4 והציגה לראשונה בסיטרואן את קונספת החלונות האחוריים שלא נפתחים, חשבתי שזה מופרך ומהווה דיל-ברייקר מובהק עבורי.

מאז התנסיתי בעניין וזה זניח לחלוטין, ממש חסר חשיבות.

הייתי שמח אם לחלונות האחוריים האלה הייתה שליטה חשמלית, כמו למשל במגאן קופה דור ראשון, אבל שם הביצוע היה כ"כ כושל שאולי עדיף בלי.

בנוגע לפתח האיוורור הימני שחסר, הפתחים הנותרים עושים עבודה טובה בהחלט.

ושוב, מדובר בעלות-תמורה, בא נגיד שאתה לא הולך על הקקטוס בגלל החלונות האחוריים, על מה כן תלך ומה תהיה תוספת המחיר שתצתרך לשלם עבור רכב מקביל שכן יש לו חלונות אחוריים רגילים?

שווה לך להוסיף עוד 10K ש"ח לעניין?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...