Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קנייה של יונדאי גטס 2009 הלכתי לראות את הרכב ומשהו בקילומטרז' שכתוב בו מרגיש לי קצת מוזר, איך אני יכול לבדוק בוודאות אם הקילומטרז אמיתי?

* התקשרתי היום לחברה והם אמרו לי שפעם אחרונה שהרכב עבר טיפול במוסך מורשה היה לפני שלוש שנים (הקילומטרז שהם אומרים שהיה באותו הטיפול הוא הגיוני אבל עדיין מרגיש לי שהרכב עבר הרבה יותר)

פורסם

-אין הסטורית טיפולים

-ברשיונות כתוב קמ שגם נשמע הגיוני אבל שוב אני אומר זה נראה לי לא נכון....

יש עוד דרכים לבדוק את זה?

פורסם

במקום להיות מוטרד מהק"מ שהרכב עבר, הייתי מוטרד מהעובדה שהרכב עבר טיפול לפני כ-3 שנים.

אלא אם הבעלים המשיך לטפל במוסך אחר לא של החברה..

פורסם
מה גורם לך לחשוד בקילומטראז של האוטו?

חוזר על השאתה של קודמי.

מה נראה לך חשוד ? האם התעסקו עם לוח השעונים ברכב ? הבעלים נראה לך מפוקפק ? בלאי מעבר לשנת הייצור ?

האם הרכב טופל היכנשהו בטווח 3 השנים האחרונות ? (ניתן לאמת אולי במוסך גם אם אינו מוסך יבואן).

alfa 156 2.5.

פורסם

-הרכב לא עבר טיפול במוסך מורשה כבר 3 שנים, המוכר אומר שהוא עבר במוסכים פרטיים

-ברשיון רכב כתוב שהוא עבר קצת פחות ממה שכתוב בסקאלה אבל הבנתי שניתן לרמות גם את הטסט

-הרכב היה ליסינג

פורסם

הרכב היה ליסינג אוקי...

וכמה ק"מ יש בשעון ?

אם יש ולו החשד הקטן ביותר אני אישית הייתי עובר הלאה לא חסר גטס 2009 מליסינג השוק מוצף נשאר לך רק לבחור.

אם אין הסטורית טיפולים אין לך בחיים איך לדעת, שנה טחורה עוד תוכל לראות לפי הטסטים אבל מה שהיה לפני בחיים לא תדע וכבר יצא לי לראות רכבים שהחליפו להם סקאלאת שעונים אתה בחיים לא תדע ק"מ אמיתי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

יש רישום ק"מ בטסט החל משנת 2010 לכל המכוניות בארץ.

אפשר לגשת עם בעל הרכב למשרד הרישוי ולהוציא תדפיס של כל השנים אחורה, עד 2010.

זה יאפשר לראות האם יש עקביות. סיכוי שקימבנו ב 5 טסטים הוא אפסי לחלוטין.

בלי שום קשר, לא ממליץ לקנות שום רכב ללא הסטוריית טיפולים מתועדת. ליסינג, פרטי, יד ראשונה או יד 8 - אם אין רישום מתועד מבחינתי הרכב לא טופל בכלל.

היום כמעט כל מוסך כללי עובד עם מחשב, רושם ק"מ בכל טיפול ולכן הטיעון הזה "לא טיפלתי במורשה" לא תופס.

לא טיפלת במורשה - בסדר גמור. תציג רישום טיפולים מהמוסך הכללי שבו טיפלת.

פורסם
יש רישום ק"מ בטסט החל משנת 2010 לכל המכוניות בארץ.

אפשר לגשת עם בעל הרכב למשרד הרישוי ולהוציא תדפיס של כל השנים אחורה, עד 2010.

זה יאפשר לראות האם יש עקביות. סיכוי שקימבנו ב 5 טסטים הוא אפסי לחלוטין.

עד 2010? כלומר אני לא יכול להוציא תדפיס של 2011 ומעלה?

פורסם

התחילו רישום ב 2010. תוכל לראות בתדפיס מה היה ק"מ ב 2010.

את התדפיס יתנו רק לבעל הרכב, אולי גם למישהו אחר בהצגת ייפוי כוח ממנו. לא יתנו לסתם מישהו שמתעניין.

• תוכן חדש...