Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר לבטים האם לרכוש רכב בן 10 שנים במחיר של 20 K לבין לשלם על רכב בן 5 שנים כמעט כפול, אולי עדיף לשלם כפול.

עכשיו עולה שאלה האם לרכוש רכב היברידי שהוא חסכוני בדלק, טיוטה פריוס או הונדה ההיברידי.

האם יש לכם רכב להציע אחר שווה יותר

בתודה לעוזרים

פורסם

האינסייט עושה כליטר ל 15\16 קילומטרים בתור רכב ליסינג, להגיד לך שהייתי קונה את האוטו הזה? בחיים לא, אוטו עגלה, לא נוח, עשו לו קונסולה כאילו אתה מטיס את האנטרפרייז כשפועל אתה מזדחל עם איזה פחון שחוץ מרעש לא עושה הרבה.

לטעמי הוא גם נראה ממש רע, אבל עושה רושם של רכב אמין מאוד! האוטו עובר אצלנו חיים לא ממש קלים ועשה כבר 115,000 קילומטר בשנתיים וחצי שלו על הכביש ועד כמה שזכור לי הוא עבר רק שגרת טיפולים סטנדרטית ואולי איזה 2 ריקולים שהיו להונדה.

פורסם

מה הקילומטראז' השנתי שלך? יתכן שתרכוש רכב בכפול כסף אך לעולם לא תצליח להחזיר את ההשקעה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל עד כמה שידוע לי רכב היברידי חייב להיות מטופל במוסך יבואן. זו הסיבה שלא עברתי להיברידי - את הכסף שאחסוך בדלק אאלץ להוציא במוסך יבואן.

• תוכן חדש...