Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליומהולדת 70 של אמא.

מחפש מסעדה מיוחדת של 150-200 לאדם, עם רצון לחדר פרטי אם כי לפי מה שבדקנו עד כה המחירים בשמיים.

באזור המרכז - עדיפות לראשון והסביבה, ת"א/פ"ת גם זורם.

בדקנו את מקום של בשר, ספייס, קימל, וכנראה עוד כמה מקומות שלא אמרו לי עליהם, כל מה שנבדק עד כה יקר..

מחפשים ללא תפריט סגור.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

באזור החוף של ראשון, יש שלוש מסעדות דגים נחמדות, עם חניה צמודה.

ברמת המחירים שרשמת, עם אפשרות לפינה, חדר פרטי.

התקשר ובדוק, והזמן מקומות מראש.

אנחנו אוהבים את הצדף..

data=RfCSdfNZ0LFPrHSm0ublXdzhdrDFhtmHhN1u-gM,xzsU4jq1mnVQS9svDf_WWGcF6NqYYB-fK8s79bBVS4YHEaforwPuJdtNA8UG0QiplVcCZ7P0enxOIVO2JjNcukXOgy3OKFfyhZ1EOCvo2fWYtsQy_xgEc0Eel8oDKj1bEDY3YHANp0jF5wikZ6xH__ArWUL4eEQxEjjdCtH6S8978fpHrwLbWDoBZNPgcC965DY1Z2-O2yHg51aG_J7RMkzyaYF5LKlAgNNptyIppam2OxAio1I4_skOC-GpcMroMjOvPGH87Lfi7piLK4PjxL9F0pqe4tE29c6D18Hb03fIhjQbbVHSD82EYa1D1SQC_TzLWCcgXYWYl9clF3w

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני מאוד מרוצה ממסעדת קימל, אכלתי שם והאוכל פשוט מעולה, לגבי המקום לא יודע אם יוכל להכיל כמות כזו של אנשים בכל אופן.

יש גם את הסוהו בראשון לציון, האוכל טעים מאוד אמנם לא הכי זול ואני חושב שמהשעה 21:00 המקום הופך לסוג של בר והכניסה מוגבלת מגיל 25 ומעלה, אלא אם המקום סגור לאירוע וכדומה.

אני עם ליין מן לגבי המסעדות שהמליץ, אחלה מקום עם אווירה טובה בהחלט

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...