Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב של עד 8 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב שני לאשתי בתוך העיר

[TABLE]

[TR]

[TD=width: 50][/TD]

[TD=width: 100%] ממוצע נסיעות יומיות בין 3-6 קילומטר לנסיעות של להביא את הילד לגן לנסוע לעבודה שלה ואז לקחת מהגן והביתה.

מחוץ לעיר יש לנו את הרכב שלי שאני משתמש בו לנסיעות של עבודה+כל הדברים הרגילים.

חשוב לי שיהיה בלי ביקור של שני וחמישי במוסכים ולא זללן.

אגב אין בעיה לגיר ידני או אוטמט הכל הולך.

מה הייתם ממליצים איזה דגמים לחפש?

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

פיאט פונטו ויונדאי גטס עם עדיפות לרמות גימור gli/glx/gls.

הייתי בודק גם את הפנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חסכוני או לא חסכוני לא משנה בכמות האפסית של הנסיעות . העיקר שיהיה במצב סביר ועם טסט כמה שיותר ארוך. תוסיף לרשימה קיה ריו 2002-2004 - נמכרות במחיר ריצפה. תחפש משהו ראוי ותבדוק במוסך שאתה סומך עליו, כי יש מצב לתקלות שכבר לא שווה לתקן ולכן מוכרים את הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כוון נוסף :לא מזמן קרוב משפחה מכר מונדיאו 2007 עם כמעט 200000 ק"מ ליסינג לשעבר ב 7000 שקל לאחר כמה חודשים שעמדה וכמעט לא נסעה.

אפשר גם לחפש פוקוס דור ראשון.

פורסם

מציע לך להגדיר ביד2 תקציב של 12, לראות את כל המכוניות ולא להנעל על דגם מסוים ולנסות לזהות את זו השמורה ואז לבדוק ולנהל מו"מ. אם תמצא רכב סביר, שווה לחרוג מעט

• תוכן חדש...