Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השתלות שיניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי לקבל קצת מידע על השתלות שיניים שלא הצלחתי כלכך להבין מרוב עודף המידע על הנושא.

הבנתי שיש את שתל השן ויש כתר שצריך לעשות מעל השתל, נניח אני רואה שרשום שהשתלת שן היא 1,000 יורו (אני בצרפת, לכן רשמתי ביורו), האם זה כולל את הכתר? ובמידה ולא, איזה סוג כתר יש להוסיף מעל?

מדבר באופן כללי, לא על צרפת, אלא שאני רואה שלא מציינים יותר מידי גם אצל רופאי שיניים ממזרח אירופה או בישראל לדוגמא.

אשמח להכוונה.

תודה :)

פורסם

נשמע כמו שאלה אתה צריך לשאול את הרופא שיניים שמציע את ההצעה.

רופא שיניים אחד יכול להגיד שרק השתל עולה 1000 יורו, ורופא אחר יכול להגיד שהשתל + הכתר עולה 1000 יורו.

אצל רופא שיניים יש אינסוף רמות של עלויות הן מבחינת עבודה והן מבחינת החומרים שהוא שם לך בפה ועל כן אני ממליץ לשאול.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

האם אתה מדבר על פרסום או על תוכנית טיפול שקיבלת מהרופא שלך

בתוכנית טיפול צריך להופיע תמחור של כל חלקי השיקום, דהינו שתל, מבנה, כתר זמני וכתר קבוע

פרסום הוא חיה אחרת וכל מדינה וחוקיה הנוגעים לפרסום שירותים רפואיים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...