Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!! אם מחיר הוא לא פונקציה (בתווח מחירים האלה) - מה הייתם ממליצים?? אולי רכב אחר כלשהו?

האם סיטרואן מבלה הרבה במוסך?

תודה מראש!

פורסם

צריך שבעה מקומות מלאים?

בפיקאסו אם בשתי כיסאות מאחורה הולכים לשבת תדיר ילדים קטנים או נערים קטנים (יותר מזה לא ייכנסו שם), קח בחשבון שתא המטען קטן מאוד במצב הזה.

אם התשובה לשאלה בשורה הקודמת חיובית (או שגם אנשים יותר גדולים בתכנון להניח שם את ישבנם) אז הייתי מוותר על הארלהמברה (בעיקר בגלל המנוע- 1.4 TSI עם 150 סוס זה אחלה מנוע באוקטביה/גולף ואפילו בפאסאט, אבל על מיניוואן גדול וכבד עם פוטנציאל לסחוב עוד חצי טון בנוסף למשקלו העצמי הלא נמוך- 1.7 טון עצמי, בטח עובר את השתי טון עם נוסעים, בניגוד לפיקאסו שקל ב-350 קילו בערך) והולך על אחת מהאמריקאיות (אפילו כמשומשת קלות)- טויוטה סיינה למשל, עם מנוע V6 גדול ולא כ"כ צמא (ההבדל בינו לבין האלהמברה יהיה קטן יחסית, מניח שהבדל של 5% נשמע הגיוני, ובאמריקאי יש לך מספיק כוח להשפיל הרבה רכבי ליסינג במהירויות גבוהות שכל המשפחה איתך).

אבל- אם הגודל של הפיקאסו מספק אותך- זה אחלה של אוטו, בייחוד עם מנוע הדיזל והתיבה האוטומטית בגרסא המאובזרת.

פורסם

אם הפיקאסו היא דיזל 2.0, היא עדיפה. יש לסיטרואן מנוע דיזל מעולה, חסכוני וחזק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טויוטה סיינה עושה ביום טוב עם רוח גבית 1/7.5 - שתיין דלק חרוץ,

בטווח הזה גדול ואזקה סבירה - סאניונג רודיוס,

אחזקה יותר יקרה אבל יותר איכותי - פורד גאלקסי (סוחב מעולה ומרווח מאוד)

פורסם (נערך)

נראה לי שהכסאות 6,7 באלהמברה יותר גדולים אז הייתי שוקל לבחור אותו ככסא למבוגרים בתוספת דלת הזזה ותא מטען עמוק יותר. יותר פרקטי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
תפרט את גילאי הנוסעים ואז נדע טוב יותר.

מנצלש ומוסיף לשאלה. הצרכים היומיומיים שלנו הם:

1 נהג (ובערך פעם בשבוע מבוגר נוסף לידו)

2 תינוקות בסלקל ובהמשך בכיסא בטיחות

1 ילד בן 3.5 בכיסא בטיחות

1 ילד בן 5.5 בבוסטר

תא המטען צריך להכיל לפחות עגלת תאומים

פורסם

אם מחיר הוא באמת לא פונקציה, הייתי הולך על הקיה קרניבל בלי לחשוב פעמיים. על אף שהיא בין הזולות בקטגוריה שלה, לא חושב שאתה מכוון למחירים האלה. תקן אותי אם אני טועה :)

פורסם

הסיאט ה-ר-ב-ה יותר מרווחת 15(!) ס"מ ברוחב בשורה שלישית ועוד 6 ס"מ בשורה השניה.

תא המטען כשכל הכסאות פתוחים גדול יותר בכ-40%.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם מחיר הוא באמת לא פונקציה, הייתי הולך על הקיה קרניבל בלי לחשוב פעמיים. על אף שהיא בין הזולות בקטגוריה שלה, לא חושב שאתה מכוון למחירים האלה. תקן אותי אם אני טועה :)

גם כאן הקרניבל שתיין דלק חרוץ ומסור, עליות אחזקה גבוהות מהממוצע.

פורסם

היי תודה על התגובות!

מאחורה שורה שניה ישבו שני ילדים בכסאות בטיחות.

מאחורה שורה שלישית לרוב ישבו שתי בנות, בנות 14 ו 17 (לא קבוע). ניתן להחשיב אותן כמבוגרות לדעתי.

ראיתי גם את סיטרואן וגם את סיאט. לסיאט יש יותר מקום מאחורה וגם יותר מקום בתא מטען.

בעלי ואני חלוקים לגבי איזה רכב לקחת.

אני בעצמי נוסעת על סיאט לאון ומאד מאד מרוצה. יש לי גם חשש מרכבים צרפתיים... האם יש בסיס לכך?

• תוכן חדש...