Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הזמנתי את הווקס הנ"ל שהגיע לפני כמה ימים, מדובר בווקס paste סוג של רך / קשיח, הווקס עצמו שמנוני ובלחיצה בנקודה "נמעך" פנימה (איפה שהנקודה באמצע משמאל לדוגמא), הוא רך יותר מווקסים כגון FUSSO או דודו ג'וס.

המראה שלו קצת מוזר, רציתי לדעת אם זה נראה לכם תקין למי שבמקרה יודע או מחזיק ווקס דומה.

אין ריח מוזר, הצבע נראה תקין, יש סיכוי מדובר בווקס מקולקל או לא טרי עד כמה שזה אפשר להיות?

P60516-193627.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא מכיר את הווקס הנ״ל ולא את התכונות שלו מבחינת מרקם וכו׳, הייתי ממליץ לך להעלות תמונה בדיטיילינג וורלד.

יש שם לא מעט חובבים של המותג.

לי זה נראה כמו שבירה של החומר כתוצאה משינויים של חום/קור/חום/קור, אם זו הבעיה, אין בעיה :)

אבל תחכה לעוד דעות.

"יאללה בירי".

פורסם

קטע.

כשאני קיבלתי את הווקס שלי של דודו, הוא גם הגיע מוזר (חריצים).

שלחתי מייל לחברה ואמרו לי שזה בסדר.

אין חוקיות בעולם הזה.

"יאללה בירי".

פורסם

ננסה אותו שבוע הבא נראה אם הוא יהיה טוב, הבנתי שמדובר במוצר חזק עם בידינג טוב ומראה יפה.. שלחתי מייל למוכר נראה מה יענה לי. מקסימום נשתמש בו לגאנטים

Opel Adam S 2017

פורסם

אז התשובה שקיבלתי מהחברה היא שהמוצר אמור להראות ככה וזה תקין, ושהם מקבלים מדי פעם מיילים עם שאלות כאלה.

בכל אופן ננסה אותו ונפרסם חוו"ד אם לא נשכח.

:p

Opel Adam S 2017

פורסם

מקווה שהוא באמת לא מקולקל :p

אם אני לא טועה ה Autobalm שלהם נחשב מאלו שממלאים ממש סווירלים, לגבי הווקס הזה לא ידעתי כ"כ אבל ננסה מה יש להפסיד.

Opel Adam S 2017

פורסם
מקווה שהוא באמת לא מקולקל :p

אם אני לא טועה ה Autobalm שלהם נחשב מאלו שממלאים ממש סווירלים, לגבי הווקס הזה לא ידעתי כ"כ אבל ננסה מה יש להפסיד.

תהנה מהווקס, יש עליו המון חוות דעת טובות בחו"ל, וכן הוא ממלא קצת סווירלים

קובי

:-)

פורסם

השתמשתי בווקס הזה בזמנו (והוא מעולה אגב) הוא נראה בסדר ואכן ממלא מעט שריטות.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

התכוונתי להזמין את האוטובאלם בהתחלה, ואז התלבטתי כי נשאר לי עוד קצת מה SRP, עכישו בדיעבד אני מתחרט אז אולי נזמין בקרוב, לדעתי האוטובאלם לפי החוו"ד ברשת היחיד שנותן באמת מענה רציני מול ה SRP, כל השאר לא באמת ממלאים בצורה כזו סווירלים.

Opel Adam S 2017

פורסם

העמידות שלו לא גבוהה.

זו הסיבה שלא הזמנתי אותו והמשכתי עם גלייז קלאסי ואוטם מעל.

העדפתי בנוסף את היכולות ניקוי העמוקות של ה-srp.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...