Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לרכוש את זה: http://www.amazon.com/KNIPEX-86-03-250-SBA/dp/B005EXOK22/ref=sr_1_21?ie=UTF8&qid=1463279216&sr=8-21&keywords=knipex+plier+wrench&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_condition-type%3A6461716011

בברירות המחדל בזמן החיפוש - סימנתי "שולח לישראל" ע"מ לקבל את כל המוכרים שאכן שולחים לכאן. הגעתי לשלב התשלום ואז קפצה ההודעה המעצבנת שלא, לא ניתן לשלוח לכאן.

1. למה זה קורה? האם תקלה באמזון?
  2. איפה מסמנים ברירת מחדל זו באמזון גרמניה? כלל לא ראיתי את האפשרות.
  3. לא מצאתי אמזון אנגליה, הייתי בטוח שיש דבר כזה.
  4. למישהו רעיון אחר היכן לרכוש את הכלי במחיר שפוי?

פורסם

סליחה על הבלגן.

זהו הכלי, הפעם באמאזון: http://www.amazon.com/Knipex-8603180-7-Inch-Pliers-Wrench/dp/B000X4KP1C

אבל, השאלה היא כללית ולא מתייחסת לקישור הספציפי. באופן כללי אני מסמן "ספק שולח לישראל" אבל אח"כ מקבל את השלילה. כמו כן זהו הכלי, אבל מגיע בכמה מידות/גדלים כמובן. אני עדיין לא סגור לגבי הגודל שאני צריך.

פורסם

צריכים להתקיים 2 תנאים להזמנה מאמזון.

1 השולח הוא אמזון בעצמו ולא חנות שמוכרת באמזון.

2 בעגלה כשאר אתה מוסיף את המוצר אתה רואה עלות כוללת כולל מס אם יש.

בלינק שצירפת לדוגמא כל התנאים מתקיימים השלוח הוא אמזון בעצמו ואין תשלום מס כי לא הגעת לסף המס.

פורסם

זה קורה שלמוצר יש הרבה מוכרים ויש מוכר שהוא לא amazon שמוכר ביותר זול.

הדרך לפתור את זה היא ללחוץ למטה על - ״60 new from $40.24״ ואז להוסיף לעגלה את הפריט שנמכר על ידי amazon.

פורסם

Taimors, לאחר שלא הצלחתי אתמול במשך כל היום כפי שהצעת, ראיתי בשמחה את ההודעה האחרונה שלך אבל היא יצאה כאן לא ברורה, לכן אשמח אם שוב תערוך אותה ותסדר בכדי שנוכל להבין. כמו כן האם יש לבצע זאת באמזון גרמניה או אנגליה - או באמזון כללי/ארה"ב?

תודה!

פורסם

שלחתי להם שאלה, מה הקטע עם תיבת הדואר, וזה מה שענו:

Some items on our website are sold by sellers. Shipping rates, restrictions and methods vary from seller to seller, and aren't set by Amazon.com. All seller-specific shipping information is available on the seller's storefront, which can be accessed by clicking the seller's nickname on any product listing.

פורסם

יש לקניפקס יבואן בארץ. נסה אצלו.

דומני שמדובר על נוגה כלים באיזור המרכז.

כמו כן לא יזיק לך לבקש הצעת מחיר מחנויות אספקה טכנית נוספות, כאלו שמתעסקות עם ייבוא.

אבל, קח בחשבון שמהן הנזק יהיה גבוה יותר, על המחיר הזה תוסיף עוד 15-20% הוצאות ועוד אחוזי רווח של החנות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...